Tegnap délután közösen dolgoztunk Szilvivel, felkészülve az esti Bőségteremtő meditációs estre. Sokat beszélgettünk arról, hogy hogyan szeressünk mi nők. Hogyan támogassuk a szeretett férfit, aki mellettünk van vagy éppen nincs mellettünk, és hogyan érezzük jól magunkat mindeközben, még a legnehezebb helyzetben is. Bár különböző élethelyzetben vagyunk, mégis ugyanarra jutottunk: bizalom, elfogadás, hit, és az ezekből felépülő szeretet az idevezető út. Ma reggel pedig eszembe jutott egy gyönyörű dal, Mária Magdolna dala, amelyben Magdolna énekel a szerelem transzformáló erejéről, a félelmeiről, és arról, hogy minden történés ellenére mennyire szereti Jézust. Talán te is magadra ismersz, hiszen azt hiszem, ebben a kérdésben sokan vagyunk, akik sokféle, mégis hasonló tapasztalatokkal rendelkezünk.

Hallgasd meg te is Magdolna dalát, és engedd, hogy a szívedre hasson:

 

Ezen kívül- magunkat emlékeztetendő- újra rátaláltunk Dr. Chuck Spezzano tanításaira (a „Ha fáj, az nem szerelem” című könyvéből) a szerelemről. Egyet megosztok veled is:

„A párkapcsolatok egyik legnagyobb titka az a felismerés, hogy ha állandóan önmagunkról beszélünk ahelyett, hogy a társunkkal és magunkkal is egyaránt foglalkoznánk, tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat. Ez a kapcsolat nemcsak értünk van, hanem a társunkért és magunkért is.
….
Az áldozat majdnem szeretet. Az áldozatban benne van a vágy, hogy adjunk, de hiányzik belőle egy nagyon fontos elem: önmagunk. Mivel az áldozat egy szerepen keresztül megy végbe, amelyben nem vagyunk igazán jelen, adni ad, de elfogadni képtelen. Az áldozat becsapja a társunkat, mert lehetetlenné teszi, hogy viszonozza, amit adtunk. Egyúttal becsapjuk a társunkat az ajándékunk értékével, mert ha önmagunkat alulértékeljük, akkor semmi értékeset nem kaphatnak tőlünk. Önmagunk megbecsülése az áldozatot és a majdnem-szeretetet igazi szeretetté változtatja. Ha magunkat adjuk abban, amit adunk, az a legnagyobb ajándék, mert lehetővé teszi azt is, hogy kapjunk. Ez azt jelenti, hogy mindig van mit adni és van mit elfogadni is.”

Ha szeretnél közelebb jutni önmagad, a társad és kettőtök közös útjának megbecsüléséhez, és a szerelem megéléséhez, akkor gyere el az alábbi programokra, amelyek ebben is segítenek:

„Emlékezz arra – mondják a Nagymamák -, hogy mi nők hatalmas ajándékot kaptunk. Mindent tudunk, az élet teremtői vagyunk, a Föld gyermekeinek magját hordozzuk magunkban. Erősnek kell lennünk, meg kell tudnunk állni ebben a belső tudásban és erőben…A pusztulás szélére sodort Világban a nőknek fel kell ébredniük a hatalmas erőre, amit magukban hordoznak, és vissza kell hozniuk a Világot a békébe és harmóniába…” (Carol Schaefer, Grandmothers Counsel the World)

Női ragyogás work-shop
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. szeptember 24-25-én az Istennő Templomban

Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni.

Részletek és jelentkezés:

Ezen a workshopon elengedjük mindazt, ami a belső Ragyogástól visszatartott, és a mindennapjainkban is alkalmazható gyakorlatokkal, rituálékkal választjuk a belső Ragyogásban való megerősödést és az erőt, ami széppé varázsolja a Világot körülöttünk. Előadásokon, személyes tapasztalatainkon, valóságteremtő gyakorlatokon, beszélgetésen és egy ragyogás előhívó és megszentelő rituálén keresztül ölelheted át saját ragyogásodat.

A kétnapos work-shop részvételi díja 25 000 Ft.

KEDVEZMÉNY!

Amennyiben legkésőbb szeptember 16-ig jelentkezel és a díj 50 %-nak legkésőbb szeptember 16-án történő átutalásával  megerősíted jelentkezésedet, akkor a részvételi díj csak 2 * 11 500 Ft, azaz összesen 23 000 Ft!

Jelentkezéshez küldd el az alábbi e-mail címre a NŐI-RAGYOGÁS szót, a nevedet és a címedet, és elküldjük számodra a részleteket: szilvi@simratyogaworld.com

A létszám korlátozott, ezért helyedet a díj előzetes befizetése esetén tudjuk biztosítani.

 

A másik program pedig a Gyógyítás Jézus és Mária Magdolna energiájával szeptember 21-én, szerdán, 1 és negyed órás személyes ülések formájában.

Várlak szeretettel, ha

  • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
  • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
  • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
  • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
  • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
  • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, és a szeretetet az életedben
  • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
  • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend