A Kryon közvetítések megemlítik, hogy azok az öreg lelkek, akik legalább százszor születtek már vissza a Földre. A barátaim, szeretteim között rengeteg olyan ember van, aki arról számol be, hogy úgy érzi, már nagyon sokszor született vissza a bolygóra. Hasonló a hasonlót vonzza. Talán azért találkozom velük, mert én is ilyen vagyok. Ha pedig szereted az írásaimat olvasni, akkor valószínűleg Te is ilyen öreg lélek vagy.

Az öreg lelkek jelenlegi élete is nagyon intenzív, rengeteg mindent tapasztalnak meg, ami azért fontos, mert a megtapasztalt tudás maga a bölcsesség. Az emberiség csak akkor lesz képes a tudatosságában nagyot fejlődni, ha bölcsebben élünk, hozunk döntéseket, figyelünk egymásra, és lakóhelyünkre, a Földre.

A jelenlegi intenzív idők talán azt az érzést alakítják ki benned, hogy elfáradtál, kiürültél. Kérlek, még egy kicsit ne add fel! Most ugyanis különösen gyógyító erejű időket élhetsz át, ami azt eredményezi, hogy rendkívül gyorsan hullanak le rólad a régi minták, az ego börtönfalai. Nap, mint nap ismerhetsz rá árnyékrészeidre, amelyek jelenlegi tudatossági szinteden át tudnak változni fénnyé. Ez azt is eredményezi, hogy a régi rendszerek már nem adnak segítséget a tájékozódásban. Új „érzékszerveidre” kell támaszkodnod: az intuíciódra, és a szíved megérzéseire.

A november különösen intenzív hónap minden évben, ami a régi, elhagyandó részeink elengedését segíti, támogatja. Az újtól való félelem csak az ego „didergése”, aki érzi, hogy elveszíti a hatalmát. Bátornak kell lenned, hogy követni merd a megérzéseidet. Most nagyon fontos, hogy tudatosan eldöntsd, hogy mire irányítod a figyelmed: a külvilág félelemkeltő üzeneteire, vagy azokra, amelyek erőt adnak. Figyeld a jeleket!

Most nagyon sok segítséget kaphatsz más dimenzióbeli lényektől is, hogy jó döntéseket hozz. Lehet, hogy már tapasztalod is jelenlétüket? Ha éppen rossz döntést akarnál hozni, küldenek egy jelet, hogy eltereljék a figyelmed a fejlődési utad felé.

Nem biztos, hogy eleinte könnyebbnek fogod érezni az utad a segítségükkel, mert azt akarják elérni, hogy a saját erődből hozd létre a pozitív változásokat az életedben. De ha észleled azt a pillanatot, amikor elengedsz egy rossz döntést azért, mert felfedezted a jelet, amit küldtek neked, máris erősebbnek érezheted magad, és egy hatalmasat ugorhatsz a tudatosságod fejlődésében. Most minden segíthet a változásban: a párkapcsolatod, a szüleiddel való viszonyod, a régi, nem működő mintáid újra jelentkezése. Mind azt üzeni, hogy milyen irányban érdemes változnod.

Azért kapod ilyen intenzíven a kihívó helyzeteket, mert ha észleled őket, akkor most képesek meggyógyulni olyan dolgok az életedben, amelyeket már évek, vagy évtizedek óta cipelsz. Annyit kapsz belőlük, amennyit elbírsz: se többet, se kevesebbet. Biztos, hogy túl kell lépni a komfortzónádon, hogy megold őket, de az igazi élet csak ott kezdődik. A változások sejtszintűek, átalakítják a DNS-t, régi, generációkon áthúzódó negatív mintákat szüntetnek meg, és alakítanak át, amitől a jövő is változik. Itt és most!

Most megváltoztathatod a bőséghez fűződő viszonyodat is. Érdemes rendet tenned a fejedben, a szívedben, a családi mintáidban, hogy most megváltozhasson az, ami nem tölt el elégedettséggel.

A Bőség-vonzó online kurzus 2012. november 5- én, hétfőn indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Tematika:

 • Van: Amit át szeretnél élni, meg szeretnél tapasztalni, az már mind benned van. Megkeressük, és ezzel elkezdjük teremteni.
 • Nem viszem tovább: jelenlegi helyzeted tisztázása; mi az, amit már nem akarsz.
 • Gyógyítom és elengedem: minden olyan mélyen gyökerező történést meggyógyítunk és elengedünk, amelyek segítségével létrehoztad azt a valóságot, amit már többé nem akarsz. Egyszer és mindenkorra.
 • Összegyűjtöm: támogató energiák összegyűjtése és összekapcsolódás velük. Minden olyan energiát beazonosítasz, segítségül hívsz és beépítesz mindennapi valóságodba, amivel megteremted új pénzügyi helyzeted, bőségedet és jólétedet.
 • Voltam: önkorlátozó hiedelmek összegyűjtése és átalakítása.
 • Vagyok: új gondolatok, vizualizáció, magnetizálás és teremtés.
 • Elfogadom: olyan napi gyakorlatokat tanulsz meg, amelyek segítségével átölelheted az életedbe érkező bőséget.
 • Áramoltatom: adni és kapni. A gyarapodást segítő törvények.

Olvasd el néhány, az előző kurzust elvégző olvasónk tapasztalatát:

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Kedvezmény!

Amennyiben jelentkezésedet október 18-ig jelzed felénk, és befizeted a kurzus díját, akkor számodra a Bőség vonzó online kurzus helyett csak 9 500 Ft!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyes, e-mailben történő konzultációra velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

Minderről olvass tovább és jelentkezz itt!

Hamarosan Telihold van, és ilyenkor jóval hatékonyabban küldheted el teremtő vágyaidat. A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.

Október 29-én hétfőn Teliholdas gyógyító napot

tartok, egyéni találkozók keretében.

Minden ember egyedi módon kapcsolódik a kozmikus energiával. Ezért vagyunk ilyen sokszínűek, és ezért ennyire különbözőek a válaszaink a minket körülvevő valóságra, amely egy és ugyanaz.

A gyógyítás során beazonosítjuk rezgésedet fizikai, érzelmi, mentális, személyiség és lélek szinten. Megkeressük a testi és lelki tünetek okait, és összehangoljuk a csakrák működését. Energiával, érintéssel, homeopátiás szerekkel, és csakraharmonizáló rezgésekkel dolgozunk.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

Két időpontra jelentkezhetsz:

– 10-től 11.15-ig – 12-től 13.15-ig

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen annyi, amennyit 8 000 és 15 000 Ft között jó szívvel meg tudsz fizetni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt: info@simratyogaworld.com  a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika   

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend