Ebben az inkarnációmban nőnek születtem, és a legfontosabb értékek számomra a szerelem, a párkapcsolat és a család. Ez az inkarnációm rengeteg tapasztalási lehetőséget adott ebben a témában. Vágytam a párkapcsolati teljességre, de azt a minőséget, amit igaznak, és általam követhetőnek éreztem a szívemben, sokáig nem találtam.

De nem adtam fel, mert amit igaznak érzünk a szívünkben, arról tudjuk, hogy létezik. Mindenki a maga Univerzumát teremti, és ennek legfontosabb teremtő energetikai központjai a szív, és a teremtő képzelet.

Veres Kriszta több, mint tíz éve barátnőm és társam az úton. Abban is sokat köszönhetek neki, amit a párkapcsolatról tanultam. Ha rövidebb időkre el is távolodtunk egymástól, mindig a másik után nyúltunk, és folytattuk tovább közös teremtő utunkat. Nagyon hálás vagyok, hogy most is kísérjük egymást, bár ő Egyiptomban él, de a távolság nem számít. A kapcsolatunk még erősebbé vált. Sok mindent teremtettünk már együtt 10 év alatt, hogy a tudásunkat és a tapasztalatunkat továbbadjuk: workshopokat, elvonulásokat itthon, Franciaországban és Egyiptomban. Egy egyiptomi út most is előkészületben van 2020. őszére, amit hárman fogunk vezetni: Kriszta, Balogh Béla és én. Már érzem  a sejtjeimben Egyiptom inspiráló, és hatalmas erőt adó energiáját. Hamarosan írunk az útról!

Az elmúlt 10 év tudatosodása által az a párkapcsolati minőség, amit évek alatt kutattam, teremtettem, megérkezett az életembe. Mindez nem jöhetett volna létre így, ebben a minőségben, ha egyre pontosabban nem látom, hogy mire is vágyom valójában. Ennek a teremtő útnak része az Egy erő témája is, amit Krisztával közösen dolgoztunk fel, és mindkettőnk tudása, tapasztalata benne rezeg Egyiptom, India és a kundalini jóga erejével táplálva.

Az Egy erő online kurzusokban összefoglalt tudás jelenleg is alakítja az életünket. Olyan, mint egy hatalmas erőforrás, amihez mindig visszanyúlhatunk, és mindig előre visz.

 

De mi is az Egy Erő?

 

Férfi és Nő Egy Erő vagyunk.

Ez jelenik meg az Ősi Egyiptom ábrázolásaiban is, ahol a Nő átöleli a Férfit, vagy érinti annak szívcsakráját hátulról, a Férfi pedig az érintést befogadva kilép. Hiszen a Nő a kapu a Láthatatlan és Látható, a Formátlan és Forma között, a Forrás mindent teremtő szeretete rajta keresztül árad be a Teremtett Világba. A Nő ezzel táplálja a Férfit, akit ezen energia a saját szívébe vezet, így a Férfi szívből teremthet szeretet-alapú Világot.

Ennek megértése, beengedése, megélése nyit utat annak, hogy a párok teremtő energiája egyesüljön, kinyíljon, megsokszorozódjon. Ez nyit utat annak, hogy megjelenjen életünkben a pár, akivel mindezt át tudjuk élni.

A női és férfi energiák mindannyiunkban jelen vannak, különböző inkarnációkban tapasztaltuk már a Lelkünket nőként és férfiként, a múltbéli sérülések meggyógyítása, a két energia önmagunkon belüli harmóniába ölelése megteremti a teret arra, hogy a másik nemmel kívül is harmóniába kapcsolódjunk, és Egy Erővé váljunk.

Jelenleg olyan időket élünk, amikor még tudatosabban gyógyíthatjuk karmikus sérüléseinket, kijavíthatjuk a múltbéli hibákat, és sokkal több tudással, és tudatossággal teremthetünk magasabb szintű kapcsolódásokat. 

Az Egy Erő témájával azért dolgozunk továbbra is elkötelezetten, mert a szándékunk az, hogy nőket és férfiakat segítsünk hozzá ahhoz, hogy integrálják önmagukban a nő és férfi teremtőerőt, és hogy a párkapcsolatban a gyógyult, egyensúlyba került női és férfi energia együtt hozza létre a szakrális egyesülést, amelyben Egy Erőként tapasztalhatjuk a boldogságot, és tudatos, gyönyörteli és áldott emelkedésünket.

Most újra indítjuk a kurzust, mert 2020-ban a fejlődés egy újabb spirálja nyílik meg a párkapcsolatokban is. A kurzus január 1- jén indul, és mindenki, aki rész vesz benne, tudatosan tapasztalhatja meg az Egy Erővé válás magasabb szintjét.

 

A kurzusra december 18- ig lehet kedvezményesen jelentkezni!

 

Szeretettel,

Mónika

 

Send this to a friend