Az emberek nagy része az úgynevezett krisztusi kort betöltve, a hazaérkezés élményére vágyik legbelül. Arra a harmóniát adó helyzetre, hogy ami körülvesz és hozzánk tartozik, abban jól érezzük magunkat. Nincs semmi feszülés, diszharmónia, az energiák a könnyedség érzését adják. Azokkal az emberekkel, akik a hazaérkezés élményében mellettünk vannak, azokkal szavak nélkül is értjük egymást.

Az, aki megérti saját lélektermészetét, és elfogadja annak vezetését, annak számára egyértelművé válik, hogy melyik út vezet haza, és már nem bóklászik többet hamis ösvényeken. Ez a belső rendezettség egy idő után a fizikai síkon is kiegyenlíti az energiákat, és elvezet a harmóniához. Hivatásban, párkapcsolatban, egészségben, bőségben szépen, lépésről- lépésre minden a helyére kerül, és létrejön az a harmonikus állapot, amikor azt mondhatjuk: „Itthon vagyok”.

Volt az életemben olyan időszak, amikor úgy éreztem semmi nincs harmóniában. Kiégtem a munkámban, elhagytam az akkori páromat, mert nem lélekből kapcsolódtunk, és sokáig úgy tűnt nem is létezik az a kapcsolat, amelyre vágyom. Egyedül éreztem magam, és azok a férfiak, akiket akkor mellém sodort az élet, nem nyújtották a hazaérkezés élményét. Most már tudom miért volt ez, akkor csak szenvedtem tőle.

Aztán szépen lassan végre követni mertem, amit az intuícióm súgott, nem adtam le azokból az értékekből, amelyek számomra fontosak, és elhittem, bíztam abban, hogy megvalósulnak az álmaim. Mostanában, mikor a Kedvesem vállgödrében megbújok, és úgy beszélgetünk, vagy amikor együtt reggelizünk, sétálunk, vagy éppen dolgozunk, megtapasztalhatom, hogy ő az az ember, aki érti a gondolataimat, az érzéseimet. Mellette nem érzem magam fura, álmodozó csodabogárnak, inkább magunkon nevetünk, az álmodó és teremtő csodabogarakon.

„Az ezredforduló előtt gyakran amiatt a belső lelkesedés miatt szerettünk bele valakibe, mert megtaláltuk benne a karmikus beteljesülést. Az utóbbi években a karma elengedésével az emberek hívást éreznek arra, hogy megtalálják valós energetikai összehangolódásukat. Ezek a partnerkapcsolatok ugyanabból a lélekcsoportból származó embereket hozzák össze kölcsönös növekedésük és tudatosságuk újraegyesülése céljából. A szent szövetség révén, az én és te teljes mértékben összeolvadnak, és „Énte” lélekké válnak. Ez nem azt jelenti, hogy a te vagy én elveszne, inkább azt mutatja, nincsenek titkok vagy energetikai elfojtások. A szövetség teljes. A karmikus kötelezettségek elengedésével saját felelősségünk kinyilvánításának lehetősége – tudatos valóságteremtőként – most előttünk áll. Függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk-e, sejtszinten minden lény megtapasztalja a hívást eziránt a kiteljesedés iránt. „

 

„A dualitás világában minden a kapcsolat. Az egység világában minden a szeretet. „- Srí Ram Kaa – Kira Raa: 2012 van választásod

 

2013- ban is van választásod. Választhatod azt az életet, amit élni szeretnél. Ha pedig még nem tudod, hogy milyen életet szeretnél élni, akkor csak mélyedj el, és tanuld meg meghallani a szívedet. Választhatod azt a szerelmet, és azt a társat, akivel megtapasztalod a szakrális szövetséget.

Ha szeretnéd végre megtalálni azt a kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz, szabadon szerethetsz és fejlődhetsz, akkor csatlakozz az

 

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

 

Online kurzushoz!

 

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

 

A kurzus egy fontos napon, december 21-én, pénteken, a fény születésének napján, és remélhetőleg az új világ születésének napján indul.

A kurzus célja nem más, minthogy elvezessen ahhoz a lélekszintű kapcsolódáshoz, amiben nő és férfi itt a Földön megélheti a legmagasabb rezgésszintű énjét, és kapcsolatát, egységben, és teljes harmóniában.

 

Ne maradj le! Hogy ott lehess a pénteken indulók között, olvass tovább a programról, és jelentkezz itt!

 

Az Új Évvel egy új korszakba lépünk, ahol akkor tapasztaljuk meg a boldogságot, és a teljességet az életünkben, ha lényünk teljes tudatosságával figyelmünket a szereteten tartjuk, és azon, amit meg szeretnénk tapasztalni az életünkben, ahelyett, amit el szeretnénk kerülni.

Olyan lesz ez az év számodra is, amilyennek teremted, amilyennek látni kívánod. De milyennek szeretnéd látni? Mire vágysz a szíved legmélyén?

Te is érezted már Szilveszter és Újév táján, hogy nagyon jó, hogy bulizunk, ünneplünk, de valahogy más minőségben is jó lenne felkészülni a jövő évre? Jó lenne kicsit visszahúzódni, csendben lenni, álmodozni, teremteni? Hiszen a fenti kérdésekre vonatkozó összes válasz bennünk rejlik. Nagyon könnyű teremteni, ha tudatosan tesszük. Belül felkészülve, a szívünket felébresztve, aggódás nélkül, bizalommal haladni az úton, tudva, hogy minden fontos pontnál ott vár minket a segítő energia a megvalósuláshoz.

 

„Világotok fokozatosan kiterjed, egyenletesen növekszik és megújul, miközben útjának minden lépésén megleli egyensúlyát. A Jóllét a legfőbb alapja Minden Létezőnek, a Világegyetemnek és ama fizikai bolygónak, melyen éppen állsz.”- Abraham

 

2013. január 5-én ezért szeretettel meghívunk a 

„Varázslatos 2013” című meditációs estünkre,

 Ezen az esten, 

  • hálát adunk a 2012-es évért,
  • megálmodjuk a 2013-as évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében.

 

Időpont: 2013. január 5. szombat. 17:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 4 900 Ft/fő.

 

Ha gyorsan, december 28-ig jelentkezel, akkor számodra a meditációs est most 4 900 Ft helyett 3 900 Ft!

 

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2013-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

 

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com,  a címsorba kérlek írd be ”Varázslatos 2013″.

 

Miért beszélek sokat a lélekről? Egyáltalán mi az?

Mindenkinek van egy magasabb rezgésszintű, az isteni dimenzióhoz kapcsolódó énje, amit egyszerűen Léleknek nevezünk. A Lélek egységre, boldogságra, összhangra vágyik. Ami ettől eltávolít, az mind személyiségszintű blokk vagy ellenállás. Amennyiben sikerül a személyiségedet a Lélek rezgésszintjére hangolnod, akkor eltűnik az életedből a szenvedés, és megélheted a teljességet és a boldogságot.

Ha szeretnéd önmagadat, a személyiségedet, és a lelkedet jobban megérteni, és kikerülni a fájdalom mintázatából, akkor csatlakozz az

 

„Összekapcsolódás a Lelkeddel”

online kurzushoz

 

A kurzus indulása: 2013.01.11. Telihold napja

Ez az online kurzus 4 leckén keresztül kísér, hogy megmutassa neked azt a belső erőt, amely képes minden döntésednél a Lélek rezgésszintjét választani, és ezzel elvezetni a szeretet megtapasztalásához a szenvedés helyett. Ha megérted, hogy milyen egyszerű ez alapján az iránytű alapján választanod, akkor már csak gyakorolnod kell, és mesterévé válsz a teremtésnek.

A négy hetes online kurzus alatt

  • olyan anyagokat küldök neked, amelyek segítségével megtapasztalhatod a Lélek dimenziót
  • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet
  • megkapod azt az iránytűt, amivel minden helyzetben jól tudsz majd dönteni, és ami a szeretet felé vezet
  • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek.

Kedvezmény a december 23-ig jelentkezőknek!

Amennyiben jelentkezésedet december 23-ig jelzed felénk, és befizeted a részvételi díjat, számodra a részvétel most 20% kedvezménnyel 6 200 Ft helyett csak 5 400 Ft.

Minderről olvas tovább, és jelentkezz itt!

  

Szeretettel várlak,

  

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét, illetve a www.simratyogaworld.com oldalt, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

  

Send this to a friend