áramlás kegyelembenMikor jól érzed magad, béke van a szívedben, és megengedésben vagy, akkor harmóniában vagy az Élet áramlásával. Fogadod, ami jön, és engeded, ami menni akar. Megfigyelsz. Figyeled önmagad, a testérzeteidet, és ami jó érzés, afelé mész. Afelé, ami összhangban van veled, éppen abban a pillanatban. Ismered magad, tudod, hogy ki vagy, és melyek a fő értékeid, ezért a választások könnyűek számodra. A választásaidat az intuíciód segítségével hangolod össze az Élet rezgésével. Ami könnyed, és örömteli hozzájárulás számodra a pillanatban, mert ezt jelzi vissza a testtudatosságod, azt válaszd szíved teljes szeretetével, és figyelmével. Ahol akadás van az áramlásban, onnan lépj tovább ott, abban a pillanatban. Soha ne aggódj, bízd magad az áramlatra, és jó helyre érkezel, ha hiszel a szíved számára fontos értékekben, bízol magadban, és a Gondviselésben.

Ha nagyon tudatos vagy, akkor ez már mindig így van. Akkor sincs azonban semmi baj, ha megjelenik benned a kétség, ami elbizonytalanít. Ilyenkor csak idézd fel, ami felé tartasz. Idézd fel az érzést, amire vágysz. Fogadd el, amikor éppen fájdalom van szívedben, vedd körbe az érzést a figyelem energiáddal, és szeresd. Szeresd magad úgy, ahogy éppen vagy. Kérdezd meg a fájdalmadat, hogy mit szeretne megmutatni számodra, és csak engedd el a kérdést, a válasz a legjobb pillanatban megérkezik. Beszélgess a fájdalmaddal.

  • Kedves szívfájdalom, mit szeretnél megmutatni számomra?
  • Minek a gyógyulását kéred?
  • Mire nézhetnék rá általad?
  • Mit tehetek érted?

Légy megengedésben, és pontosan tudni fogod, hogy mely részed kíván éppen gyógyulni. Add meg neki a gyógyulást. Kérdezd meg tőle, hogy minek örülne a legjobban. Mit kér tőled? Mit tehetsz te, ami könnyebbséget hozna? Amint elfogadásban, és megengedésben vagy, a feszültség eltűnik, a kétség egységgé, szépséggé, és kegyelemmé válik. Minél tudatosabb vagy, az öngyógyító folyamatok annál hamarabb a kegyelem állapotába juttatnak. Olyanná válsz, mit egy mágnes, a szépség és kegyelem csak árad feléd. Te hozod létre, mert ilyenné válik az alaprezgésed, és mindent széppé és finommá varázsolsz, amit megérintesz. Te vonzod magadhoz, mert a hasonló rezgésű energiák megtalálják egymást. Tarts meg mindig egy objektív viszonyítási pontot, ami segít, hogy megengedésben legyél. Meditálj, jógázz, táncolj vagy énekelj, de tedd rendszeresen, hogy a hajód ne sodródjon el, ha az áramlat örvényekhez vinne.

Ha így élsz, akkor hatékonyabban tudod kezelni az élet stresszhelyzeteit, amelyek eltávolítanak önmagadtól, a belső békédtől, és másoktól.megengedés Fontos, hogy tudd, hogy a legjobb, ha megerősíted magad, hogy kezelni tudd a stresszt. Stresszhelyzetek mindig adódni fognak, ez itt a Föld nevű bolygó. Az egyetlen, ami könnyebbé teszi az elfogadásukat, ha te változol és megerősödsz.

Hamarosan itt a tavasz, arra készülünk, hogy az a tavaszi áramlásban könnyedén, önbizalommal, szépségben és kegyelemben létezzünk.

Holnap, azaz február 17-én kedden indul egy új programunk, melynek fő célja, hogy megerősítse az idegrendszerünket, és a középpontunkat. Ha részt veszel rajta, azt fogod megtapasztalni, hogy stabilabbá válsz önmagadban, a világban, összeszedettebb és fókuszáltabb leszel, és könnyebben kezeled az élet kihívásait. Ahhoz a belső erőhöz juttat el, amit csak el kell fogadnod, és ő repít tovább a céljaid felé.

Két- ség helyett Egy- ség

önbizalomnövelő kundalini jóga nyitott csoport

kétség helyett egység

Akkor lehetsz nyugodt, és kiegyensúlyozott, ha megismered és elfogadod önmagadat, tudod, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életben, és bízol magadban, hogy mindig olyan tér, és tudatosság tudsz lenni, ami a boldog és teljes élethez szükséges. Ekkor minden időben elérkezik hozzád, nyugodt lehetsz.

Különösen fontos az önbizalmad megerősítése most, hiszen tavasztól szárba kezdenek szökkeni a terveid, amelyet erre az évre megálmodtál, és az egyetlen szabotőr, aki a megvalósulásukat gátolhatná, az te magad lehetsz, ha nem figyelsz eléggé.

A saját életedben itt megtalálhatod a Paradicsomot, nem kell egy későbbi Paradicsomra várnod. Ebben az életben át kell hatolnod a magig, és fel kell építened magad, hogy hazamehess.”- Yogi Bhajan

Adj időt és teret az önbizalmad megerősítésére, és az önmagaddal való Egy-ség megtapasztalására. A csoportban való jelenléted egy gyöngéd, és hatékony támogatása a céljaid elérésenek, és annak, hogy tarts ki, és ne add fel.

A csoport találkozási időpontjai keddenként 18 órától 20 óráig (vagy csütörtökönként a 18.45.-től kezdődő órákon):

1. 2015. február 17.

2. 2015. február 24.

3. 2015. március 3.

4. 2015. március 10.

5. 2015. március 17.

6. 2015. március 24.

Helyszín: Budapest, 2. kerület, Jurányi Ház, Jurányi u. 1-3. Műhely Alapítvány terme.

Csütörtökön a 12. kerület, Arató köz 1-ben.

Olvass minderről tovább, és jelentkezz itt!

Tavasszal újult erővel indulnak el a dolgaink, és a kapcsolataink. Február elejétől március közepéig tart az időszak, amikor feltöltődhetünk az újrakezdéshez, és az aktív teremtéshez. A felkészülés időszakában magadba integrálhatod az eddigi tapasztalataidat, mindazt az elmúlt év, és a január hónap hozott, és kiegészítheted, feltöltheted a szépség, kecsesség, és kegyelem energiájával. Erre a magenergiára építheted rá mindazt, amit szeretnél: a saját belső és külső változásodat, és mindazt, amit teremteni kívánsz.

Szépség és kecsesség

kundalini jóga workshopok

szépség

Az egyetlen dolog, amit tenned kell az, hogy légy szép, és méltóságteljes, és Isten meg fog találni Téged!”- Yogi Bhajan

E jelmondat jegyében találkozunk három alkalommal, melyek a következők:

1. Február 21. szombat, 15.30-tól 18.30 óráig

2. Március 7. szombat, 15.30-tól 18.30-ig

3. Március 20. péntek – Újhold napja- 18.00-tól 20.30-ig

A wokshopokra jelentkezhetsz alkalmanként, vagy rendszeres jelenléttel. Ha mind a három alkalommal jelen vagy, találkozhatsz a szépség és kegyelem energiájával, ami elindítja benned a változásokat, amit végül magadba integrálva élhetsz a mindennapokban is. A gyakorlatokat otthon is végezheted a továbbiakban.

Olvass a workshopokról többet, és jelentkezz itt!

Ki lehetnél? Mi teremthetnél? Amit teremtettél be tudnád-e fogadni?

Végtelen Rugalmasság helyreállítása és Rezgésharmonizáló Access Body kezelés

Access Body

A végtelen rugalmasságod helyreállítása azt szolgálja, hogy könnyebben teremthesd az életed, és a rezgésed is meglehessen a befogadásához. Ez feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk, és az energiarendszerünk magára vesz, mint normális emberi öregedési folyamatot ezen a bolygón. A kezelés megteremti a lényünk rugalmasságát, ugyanúgy, mint a testünkét.

Térben tudsz gondolkodni, látni, élni, választani, szűk határok, skatulyák, berögződött, lefagyott állapotok helyett. Lényege a lényed teljességének megnövelése, azaz eredeti állapotának észlelése, visszaállítása, és ismételt használatba vétele.

Közben pedig megnézzük, hol vagy elakadva a teremtőlehetőségeidben, bármilyen életterületen jelentkezzen is, és erre tisztítunk és oldunk.

A kezelésről itt olvashatsz bővebben!

Lehetőség van arra is, hogy Végtelen rugalmasság helyreállítása és rezgésharmonizáció és az Access Bars kezelést is megkapd egyszerre. Ebben az esetben 22 000 Ft helyett 18 000 Ft a két kezelés díja együtt. Az időtartam 2,5 óra.

Ha kérdésed van vagy időpontot szeretnél,  itt léphetsz velem kapcsolatba, a tárgymezőbe írd be kérlek: Rugalmasság és Bars

Az Access Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet!

 

Szeretettel várlak!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ 

Send this to a friend