Csodálatos megfigyelni azt a jelenséget, hogy ahogy belül egyre jobban tisztulok, és a céljaim egyre világosabbá válnak bennem, úgy tükrözi vissza a fizikai valóságom is a harmóniát. Az asztrológia szerint az éves ciklusok születésnaptól születésnapig tartanak. Ebben az értelemben a tavalyi év számomra az új dolgok beindításának, és a harmonikus munkakapcsolatok kiépítésének az ideje volt. Nagyon hálás vagyok azért, hogy szoros és egyre mélyebb és melegebb kapcsolat köt össze Szilvivel, aki a honlap gondozásában, és a programok sikerességében segít nekem. Az őszinte beszélgetések nagyon fontosak a kapcsolatunkban, és annyira szeretem, hogy már egyetlen munkakapcsolatomban sincsenek jelen az emberi játszmák, és mindegyikben egy mély spirituális és baráti dimenzió jelent meg.

Ahhoz, hogy így legyen, a tavalyi évben sok tisztulásra volt szükség, és volt, akikkel jobbnak láttuk nem folytatni a közös munkát. Azóta is tiszteljük egymást, de az energiáink akkor nem tudtak tovább harmóniában együttműködni. Megtörtént az elengedés, és jó volt megtapasztalni, hogy az elengedett energiák helyébe sokkal szebb, erősebb, és teremtőbb energiák és társak érkeztek. Mivel ez megtörtént, nemcsak én magam, de a honlap és a programok is erősebbek lettek. Nagyon jó látni, hogyha felvállalom önmagamat, a véleményemet a világról, az értékeimet, akkor ezek az értékek kézzel fogható formában is valósággá válnak.

Köszönöm a Holicoach csapat tagjainak is (Kata, Elmira és Sanyi), hogy együtt dolgozunk, köszönöm az egymás felé áramoltatott figyelmet és barátságot, hiszen a figyelem az, ami életben tartja a kapcsolatokat, és az energiaáramlást. Közösen létrehozott programjaink is kifejezik azt az egyensúlyt, és harmóniát, ami emberi és szakmai szinten köztünk van. Örülök, hogy egyezik a világlátásunk, és hogy a fizikai, érzelmi, lelki és szellemi dimenzió is helyet kap például az Online Testsúlyszabályzó Wellness programunkban, amivel egyedi megközelítést, és eredményességet tudunk nyújtani a hallgatóinknak.

Veres Krisztának is hálás vagyok, hogy az utóbbi évek érzelmi dinamikáját felváltotta az őszinteség, a közelség, és a közös alkotások. Nyáron a Velencei- tónál tartott VAN táborunkban megtapasztaltuk, hogy a közös munkánk könnyed és áramló. Ezért is folytatjuk az együttműködést további programokkal és gyönyörű témákkal, amelyekből az első a Női ragyogás elvonulás lesz szeptemberben.

A felesleges érzelmi málháktól való megszabadulás a testsúlyomban is jelentkezett. Néhány plusz kiló távozott, és így sokkal könnyebbnek érzem magam fizikai szinten is. Nem félek hát többet elengedni sem régi látásmódot, dolgokat, sem embereket, mert azt tapasztaltam, hogy a lényegemhez tartozó értékek velem maradnak és gazdagodnak, ami pedig távozni akar, az csak gátolta a további fejlődést. Nem mondom, hogy rövidtávon nem tölt el szomorúsággal néha egy- egy búcsú, de bízom egy magasabb rendű spirituális erő bölcsességében, és érdekes megfigyelni, ahogyan a harmonikusabb energiák eltöltenek engem és a környezetemet is.

Most két olyan programot is ajánlok, amelyek során nemcsak gyakorolhatod az elengedést, és fogadhatod az újat, hanem ha időben jelentkezel, jelentős kedvezménnyel kapcsolódhatsz.

Az egyik program a Női ragyogás elvonulás, amit Veres Krisztával tartok közösen szeptember 24-től 26-ig, a gyönyörű Szentendrei – szigeten. Ezen az elvonuláson megtalálhatod vagy felerősítheted belső ragyogásodat, és ezt a ragyogást sugározhatod a környezetednek is. Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.

Erre az elvonulásra, ha augusztus 5-ig, vagyis péntekig leadod a jelentkezésedet, akkor nemcsak biztosan a résztvevők között lehetsz, de kedvezőbb áron is csatlakozhatsz. Olvass az elvonulásról és jelentkezz itt!

A másik az Online Testsúlyszabályzó Wellness program, amit Mezei Elmirával, és Ujj Sándorral alkottunk meg. Az online kurzus 3 videóval, és hetente érkező leckékkel és receptekkel támogat abban, hogy mindent elengedhess, ami eddig meggátolt a testeddel való harmónia megtalálásában, és eszközöket, erőt és szakmai tudást kapsz annak érdekében, hogy újra csinos, vonzó és egészséges legyél.

 

  

Az Online Testsúlyszabályzó Wellness programra augusztus 11-ig tudsz kedvezményesen jelentkezni, és ajándékot is kaphatsz. Olvass tovább és jelentkezz itt!

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend