breakthrough2Amikor egyik tanárom és mesterem, Gill Wright közelében voltam, ha csak egy levegőt szívtam vele, érdekes változásokat vettem magamon észre. Az első együtt töltött napon, rengeteg személyiségszintű „szenny” távozott tőlem. A második napon minden békéssé és nyugodttá vált. Utána, ha már nem voltunk együtt, akkor is éreztem a varázslatot, amit az együtt töltött idő indított el bennem. Megéreztem önmagamból valami új minőséget, ami a „lehetséges” szintjén volt akkor. Változásokat indított el bennem, pozitív előjelűeket, amelyekért nem kellett semmit tennem, csak történtek. Rásegítettem erre az energiára rengeteg meditációval, a tudatosságom fejlesztésével, jógával, és megértettem, hogy nem érdemes másképp élni. Van az a minősége az életnek, amiért úgy gondolom, megéri ebben a fizikai létben tapasztalásokat szerezni.

intuicióVoltak olyan témák is, amelyekben meghallgattam Gill véleményét, azután inkább a saját megérzésemre hallgattam. Kérdeztem tőle például, amikor még pályamódosítás előtt álltam, hogy gyógyítás, tanítás, írás, ezeken töröm a fejem; mit szól hozzá? Azt mondta, hogy a gyógyítás, tanítás igen, az írás nem. Hmm… Ezen eltöprengtem. Megnéztem, hogy mit látok a belső mozimon, mit hallok a belső rádióadáson. Ott azt mondták, hogy írás: igen. Az is lehet, hogy Gill annyira okos, hogy tudta, hogyan vagyok összerakva. Amiről le akarnak beszélni ugyanis, annak én duplán utána nézek magamban. Ehhez a területhez kellett a legtöbb önbizalomgyűjtés, és így meg is lett. Megírtam a könyvem, és nagyon örülök neki, hogy ezen a héten már a kezemben is foghatom. Köszönöm Gillnek az „ellenkezést”.

Akarva-akaratlanul követtem őt az úton. Amilyen erőminőség talán a leginkább sugárzik homo luminous belőlem, az az inspiráció. Szeretek és tudok inspirálni. Ha valaki a közelemben van, az megérti, hogy rengeteg dolog lehetséges, és elérhető a számára. Erőt és lendületet kap. Szeretek másokat inspirálni, és nagyon örülök, hogy így alakult. A hozzám visszaérkező inspirációban sincsen hiány, az ok és okozat törvénye alapján ez így működik. Valószínűleg mindez abból adódik, hogyha a lélekminősége felfedezésében támogatunk valakit, akkor automatikusan megjelenik az inspiráció, hiszen ott egy olyan, magasabb rezgésszintű énje válik számára elérhetővé, ami az inspiráció otthona vagy forrása.

Ilyen finom minőség még az egység, a szeretet, a béke és a fény. Ezeket a minőségeket is imádom közvetíteni, mert ahogyan megjelenik az egyénekben illetve az együtt lévők csoportenergiájában, az bennem is megerősíti a hitet, hogy ne adjam fel, hogy higgyem el, hogy lehet, hogy csak így érdemes, és hogy ezt egyre többen gondoljuk, hisszük hasonlóan.

DSCN1554-kicsiHamarosan újra átadhatok valamit a fenti minőségekből. Közvetíthetem a Munay- Ki beavatás energiáját, ami földőrzővé és teremetővé avatja azokat, akik megkapják. A béke hírnökeivé, fényemberekké. Nagyon jó továbbadni ezt az energiát. Minden beavatás után érzem, hogy újabb energia töltődik a fénytestembe, emelve engem is, az életemet, és a körülöttem lévők életét.

Az augusztus végi Munay- Ki energiaátadásról itt olvashatsz bővebben, és augusztus 8-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz!

anyaÉv eleje óta nagyon intenzíven érzem, hogy újra érdemes egy magasabb szinte ránézni a szüleinkkel való kapcsolatunkra. Az aranykorba érkezéshez ez nagyon fontos energia, és valószínűleg sokan érzik hasonlóan, mert a Kiteljesedés 2.0. webkurzus, ami az Édesanyánkkal való kapcsolatunk, és így minden kapcsolatunk alakulásának alapja, már nagyon sok jelentkezőt vonzott. Imádom ezt a programot, és mindazt a szeretetenergia- felszabadulást, amit a gyógyító folyamat eredményez. 

A Kiteljesedés 2.0-ra szintén augusztus 8-ig lehet jelentős kedvezménnyel jelentkezni. Tudj meg róla többet itt!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend