„Add meg a tudatosságot, amely vezet az életem ösvényén a Te céljaid beteljesítéséért. Hadd kapjam meg az életet úgy, mint egy isteni ajándékot.”

 

Ha tudatosan éljük az életünket, felismerjük, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy a lehető legtöbbet éljünk meg mindabból a potenciálból, lehetőségből, amit Istentől ajándékba kaptunk. Hogy mennyit merítünk a Lehetőségek Végtelen Óceánjából, az csak rajtunk múlik, de tennünk kell érte.

A kundalini jóga minden eszközt megad ahhoz, hogy eltávolítsunk magunkból minden karmikus mintát, blokkot, ami akadályozza, hogy a Végtelen Önvalónkat éljük. És minden lehetőséget megad arra is, hogy tágítsuk a szívünket, az elménket, és az energiarendszerünket, hogy be tudjuk fogadni az áldást, amit Isten adott nekünk emberi létezőként. Bárki élhet vele nemtől, kortól, vallástól függetlenül!

Ehhez először is jó megérteni, tudatosítani, hogy mit jelent emberként létezni. Jó a szívünk tudatosságával megérteni, átélni, hogy milyen az Istenhez fűződő viszonyunk, és hogy Vízöntő kori létezőként számunkra ez már egészen más jelent, mint az elmúlt évszázadokban.

A mostani időkben mélyebb kapcsolatot alakíthatunk ki Istennel, és a vele való együtt teremtés egy mélyebb szintjét tanulhatjuk és tapasztalhatjuk meg.

 

A 2018-as évre vonatkozó numerológiai előrejelzésben ez áll:

 

„Az élet intenzív áramlása még tovább fokozódik, mint valaha, és képesnek kell lennünk az energia növekedésének kezelésére. A 11- es szám meglehetősen polarizált lehet, oly annyira, hogy lesznek, akik vezetve és inspirálva érzik magukat, hogy egy emelkedettebb életet teremtsenek önmaguknak, ugyanakkor sokan összetörnek majd.
A 18- as Ajándékszám és a Mester ciklus kapcsolódik az emberiség fejlődéséhez is, és ez az a pont, ahol mindez érdekessé kezd válni. Csoportlélekként a Föld bolygón vannak leckéink, amit szükséges, hogy megtanuljunk és beteljesítsünk. A 18- as és a 9- es a mesteriség és a beteljesítés energiái.”

 

Az év második fele már az élet új minőségéről fog szólni, és addig érdemes mindent megtenni a tisztulásért a múltra vonatkozóan, és a tisztánlátásért a jövő érdekében, most a jelenben, pillanatról-pillanatra.

A kundalini jógát a jógák királynőjeként nevezik, mert a többi jógaágazatban meglévő eszközöket integrálja, és egy magasabb szintre emeli.

A krijákon, meditációkon, légzőgyakorlatokon kívül mantrákkal, és shabadokkal dolgozik. A shabadok olyan erőteljes hatású mantrák, amelyek zengetése átvágja a tudatalatti elménk blokkjait. Tulajdonképpen a mantrák a jóga legmagasabb szintű eszközei.

A kundalini jóga mantrái gurmukhi nyelven szólnak. A gurmukhi egy spirituális nyelv, amelyet a tíz szikh guru alkotott meg nagyon tudatosan, generációról- generációra gazdagítva a szent énekek, és mantrák kincsesládáját. Ezek a kincsek nagyon gyakorlatiasan emelik az életünket, hatásuk átgyűrűzik a fizikai síkra, és gyógyítja, emeli az életünket.

 

A májusi „Áldás” elvonulásunk Bölcskén a Szent András kastélyban épp azon célból született meg, hogy emberi létezésünket egy egészen új, tudatosabb, emelkedettebb szintre emeljük, és megélhessük lelkünk királyi ragyogását itt, a fizikai síkon, az emberi életünk megértése, emelése érdekében.

 

Vendégtanárunk Bhagti Kaur lesz, aki elkötelezett a szikh guruk tanításai, a Gurbani (a Guruk éneke) iránt. Indiában, a szikh guruk földjén és hagyományai alapján folytatja tanulmányait, hogy mindennapi gyakorlásában alkalmazza és továbbadja. 

Ez az elvonulás egy kivételesen értékes alkalom arra, hogy megtanuljuk a mantrák pontos zengetését, és ezáltal a mindennapi gyakorlásunk minőségét és hatékonyságát emeljük. Az elvonulás témái, gyakorlatai, mantrái, meditációi mind-mind azt a célt szolgálja, hogy isteni énünket élhessük, hogy az életünk ajándék legyen önmagunk, és mások számára, és a legcsodálatosabb kincsek születhessenek meg belőle mindenki örömére.

 

Az elvonulásra április 24- ig kedvezménnyel lehet jelentkezni!

 

A részletekért kattints ide, olvass tovább, és jelentkezz most, még kedvezménnyel!

 

Szeretettel várunk!

 

Kapcsolódó bejegyzések:

Áldás * májusi kundalini jóga elvonulás a Szent András kastélyban

 

Send this to a friend