elmeKorábban írtam már arról, hogy bármilyen új viselkedési minta, érzelem, gondolat vagy szokás tudatosan kialakítható önmagunkban, ha kitartóak vagyunk. Nap, mint nap örülök ennek a hírnek. Sok tervem van ugyanis, új területeken szeretném kipróbálni magam. Amikor kicsit elbizonytalanodom, mert arra gondolok, hogy jelenleg nincs meg minden képességem ahhoz, hogy a számomra elfogadható módon és minőségben haladjak új ösvényeken, akkor mindig emlékeztetem magam arra, hogy minél több figyelmet szentelek egy adott területnek, annál több új idegsejt, és idegpálya kiépítésével támogat a saját testem a céljaim elérésében.

Vagyis a szervezetünk, az idegrendszerünk képes megújulni, és megerősödni annak érdekében, hogy általunk választott cél eléréséhez hozzásegítsen. Ha elkötelezett és kitartó vagy a mindennapi gyakorlatodban, állhatatosan a célra összpontosítasz, és nincs benned kétség azzal kapcsolatban, hogy eléred, akkor a szükséges képességek megjelennek benned, és segítenek átélni azt, amit szeretnél.

konfliktusMondok egy példát is, hogy könnyen megértsd, mire gondolok. Tegyük fel, hogy olyan családban, olyan szülőkhöz születtél, ahol nem volt minden rendben a párkapcsolati energiákban. A mintáidat ebből a családból gyűjtötted már kicsi gyermekkorodban, és ezek a minták beépültek a tudatalattidba. Amikor pedig éles helyzetbe kerülsz, a félelem uralkodik el rajtad egy párkapcsolati konfliktusban, akkor egyszer csak ezek a tudatalatti minták kezdenek el működni, és határozzák meg a kommunikációdat. Nem az a szándékod, hogy összeütközésbe kerülj a pároddal, mégis megtörténik, mert az elméd zugaiban elrejtett korábbi, feldolgozatlan traumák, mint a múlt kísértetei előtűnnek, és átveszik az irányítást az életed felett.

Lehet, hogy az a meggyőződésed, hogy te már sosem leszel magabiztos, nem fogod szeretni úgy igazán önmagad, mert eddig sem sikerült. Miért sikerülne éppen most? Lehet, hogy van egy betegséged, ami rányomja a bélyegét az életedre, és nem tudod, hogy jöjjél ki belőle. Bármi is van most az életedben akár az egészségedet illetően, akár emberi kapcsolatokban, vagy a fizikai világ egyéb kihívásaiban, ne add fel a célodat. Koncentrálj rá nap, mint nap, rendszeresen, higgy benne, tegyél lépéseket az érdekében, ha megnyílik egy- egy ösvény. A tested, az idegrendszered pedig változni kezd. Tarts ki és gyakorolj, és a várt eredmény nem marad el!

Léteznek olyan technikák és módszerek is, amelyeket igénybe vehetsz annak érdekében, hogy a tested, a sejtjeid, a képességeid, mintáid az isteni terv szerint változzanak. Az egyik ilyen, számomra kedves energia a Munay- Ki beavatások energiája. A Munay- Ki rítusai éppen azt célozzák, hogy a testünk, az idegrendszerünk rezgései oly módon változzanak, ami támogat minket egy magasabb tudatossági szinten való életben. Ilyen például a nyolcadik rítus energiája is.

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

Ez a rítus biztonságban átjuttat téged a változásokon, amelyeket az Aranykorba lépve jönnek majd. Mikor részesülsz ebben a rituáléban, fizikailag elkezdesz Homo Luminous- szá (fény emberré) válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik, és ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben.

Legközelebb május 31-én tartok egy napos Munay- Ki beavatást, júniusban pedig 3 napos beavatást és oktatói képzést.

A Munay- Ki rítusairól, energiájáról, és a pontos időpontokról itt olvashatsz tovább! Ha hív a program, ne habozz, jelentkezz!

Egy új program is vár azokra, akik már részt vettek három napos programon és szeretnék felfrissíteni a tanultakat. A Munay- Ki egy napos gyakorlást mindazok számára jön létre, akik korábban már megkapták a Munay- Ki kilenc rítusát egy két és fél napos beavatáson, és most szeretnék a tudásukat felfrissíteni, gyakorolni a rítusok átadását, szeretnék feltenni a kérdéseiket, és kíváncsiak mások tapasztalataira. Azoknak is ajánlom, akik tudatosan szeretnék megerősíteni önmagukban a rítusok rezgését, illetve kapcsolatot építeni és tartani a Munay-Ki közösség tagjaival.

Munay-ki archetípusok

A program időpontja: Június 21. szombat, 10-től 18 óráig

Kérlek, ha szeretnél ezen a programon részt venni, olvass tovább és jelentkezz mihamarabb itt, mert a létszám korlátozott!

Tíz nap múlva, május 21-én indul a Kiteljesedés 3.0 webkurzus, ami önmagunk szeretetével, az önbecsüléssel foglalkozik. Minél hamarabb eltalálsz ebbe az állapotba, annál hamarabb lesz boldog és teljes az életed. Erre általában nem a szüleink tanítanak meg, hanem önmagad szerezheted meg ezt a képességet, ha megszületett benned az igény. Hidd el, megtanulhatod szeretni önmagad, becsülni önmagad, és lehet önbizalmad, még akkor is, ha tartósan soha nem volt.

Kiteljesedés 3.0

webkurzus

Megtanulom szeretni önMAGam

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

önbecsülés

 

Minél jobban szeretem önmagam, annál jobban észreveszem, hogy szeretnek. – Chuck Spezzano

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni.

A kurzus során 40 napon keresztül, minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. A folyamat segít az újjászületésben, a céljaid meghatározásában, és megerősít önmagadban, és mindabban, amit szeretnél megteremteni.

A kurzus 2014. május 21- én szerdán indul, és június 29- én ér véget.

Ne hagy ki ezt az esélyt, jelentkezz most, itt!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend