duality 3Vannak olyan fogalmak, értékek, ellentétpárok, amelyek tisztán látása, értése, és érzékelése nélkül egyetlen nő sem (és férfi sem) lehet igazán boldog. Írok néhányat, amelyek a legtöbb kihívást, és egyben ajándékot rejtik, ha megtanuljuk őket a helyükön kezelni. Megfelelési vágy kontra önvaló felvállalása, bűntudat kontra szabadság, szégyen kontra szégyentelenség, alázat kontra egészséges önzés, erőszak kontra szelídség, odaadás kontra elfogadás, megjátszás kontra őszinteség, saját idő kontra mások szolgálata, félelem kontra bátorság, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Ha egy nő nem érzékeli az egészséges határokat, akkor fennáll a veszélye, hogy szolgává válik, akit senki nem tisztel, vagy kitagadott, elhagyott nővé, aki annyira félelmetes a férfi számára, hogy felvállalni már nem tudja.

Várom haza a Kedvesem. Fontos időszakban vagyunk, sok mindenről döntünk éppen a közös utunkkal kapcsolatban. Merthogy közös az út, ez már nem kérdés. Volt idő, amikor ez még nem volt ennyire egyértelmű, de megtartottuk egymást, együtt vagyunk, és egyre jobban összetartva, egymást még inkább szeretve, tisztelve és emelve kívánunk tovább menni. Nem menne másképp, ha nem lennénk hajlandóak változni.

Önismeret, a nő és férfi szerepének felismerése, megértése, és tisztelete. A női energiák egynesúlyának megtapasztalása, és folyamatos alkalmazása. Alapvető dolgok, amelyeket abalance nőknek önmagukban kell megtalálni, hogy képviselhessék azokat. Ha ezt megteszik, a világ a helyére kerül. A teljes nő mellett teljes lesz a férfi, és a család is. A játszmák helyett figyelhetünk egymásra és a feladatunkra.

Hogy tisztában légy önmagaddal, mindig gondozd a belső kertedet. Hogyan? Egyrészt gyomlálással. Ami azt jelenti, hogy folyamatosan tisztítsd magad mindattól, ami homályosítaná a képet, hogy ki vagy valójában.

Másrészt tápoldattal, ami nem más, mint azoknak a dolgoknak, tevékenységeknek, társaknak a felismerése, amelyektől jó érzed magad. Ha Szent Összetartozást szeretnél, mélyülj benne, hogy még inkább emelni tudd a párkapcsolatodat és a családi életedet.

Napról- napra finomítsd önmagadat, hogy jobban éld, és érzékeld a finomenergiákat, amelyek segítnek az egyensúly érzékelésében, és fenntartásában. Ha nőnek születtél légy időnként női körben. Legyenek a nők, társak az úton, nővérek együtt, védett időben és térben. Szeressük, és építsük önmagunkat, tapasztaljuk az örömöt,  a Végtelent, és önnön végtelenségünket.

Fontos ez a nyár a szívünk vágyainak beteljesítése szempontjából. Mindannyian egy spirituális út részesei vagyunk, amely örök fejlődésre, és emelkedésre hív. Ha a szívedben megtartod magad azon az úton, azok felé az értékek felé, amelyekért elindultál, akkor a hívásodra válasz érkezik. Tarts ki, és megtartanak!

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend