Hajnalban, az első szoptatás után néztem kislányom gyönyörű arcát, és mellette alvó édesapját. Két ember, aki szívemnek olyan kedves, és akikért, akik miatt is szebb világot szeretnék teremteni. Szeretem biztonságban tudni nagyobbik lányomat is, és igazán akkor alszom nyugodtan, ha tudom, hogy a szerelmével együtt közlekednek a városban sötétedés után. Talán a fizikai világ ellentmondásosságát a legnehezebb elfogadni azoknak, akik a lelkük rezgésszintjére hangolódva szeretnék élni az életüket. Mégis, az ellentmondásosságban rejlik a létezés izgalma is. Az, hogy teremtőjévé válhatunk a világunknak, igen nagy felelősség. Mostanában sokat olvasom Hajnalnak kedvenc költőm, Weöres Sándor gyermekverseit. Ezekben a versekben Weöres Sándor megfogalmazta azt, ami talán kicsit nehézzé teszi számunkra eldönteni, hogy milyen világot szeretnénk létrehozni.

Ha a világ rigó lenne,
Kötényemben ő fütyülne,
Éjjel-nappal szépen szólna,
Ha a világ rigó volna.

De ha a világ rigó lenne,
Kötényembe nem is férne,
Kötényem is honnan volna,
Ha egész világ rigó volna.

Sok dolog van ma a világban, ami miatt idegeskedhetsz, ami miatt félhetsz, vagy aggódhatsz. Jó lenne meggyógyítani a világot, de a „világ” egy olyan fogalom, ami megfoghatatlan. Hol kezdhetnéd el mégis a gyógyítást? Elsőnek itt van a hozzád legközelebb álló személy: önmagad

Akkor érhetnénk önmagunk gyógyításának végére, ha azt tapasztalnánk, hogy egy tökéletesen egészséges világban élünk. Amíg ez nincs így, mindenkinek saját felelőssége önmagában mélyebbre, és még mélyebbre nézni. Ilyenkor nemcsak önmagunkat gyógyítjuk, hanem felmenőinket, és leszármazottainkat is egy időben, itt és most.  Aggódás helyett választhatjuk azt, hogy teszünk a saját életünkért, és olyanná varázsoljuk, amilyennek a világot is szeretnénk látni.

„Aggódás helyett Örömteli Teremtés”

gyógyító és energizáló workshop

Augusztus 25. szombat

…mert mikor azt hiszed, hogy már eléggé bízol önmagadban és a Teremtésben, rádöbbensz, hogy az út még mindig vezet tovább…

Az aggódás korunk egyik legjellemzőbb kóros tünete, amelyet generációról generációra, évezredek óta örökítünk tovább. Az aggódás rendkívül rossz annak, aki műveli, 

és annak is, aki vagy ami miatt aggódunk, mert az aggódásban nyilvánul meg bizalmatlanságunk a Teremtésben, és saját irányításhoz való ragaszkodásunkHa az aggódást át tudjuk transzformálni teremtő energiává, az rendkívül felszabadító, gyógyító és könnyű is, ha megtanuljuk azt a pár egyszerű lépést, ami segít ebben.

Energetikailag az aggódás és a teremtés egy helyről fakadó, különböző rezgésszintű erők, amelyek azonban nagyon különbözőképpen alakíthatják életünket és sorsunkat. Ha aggódunk, nagy eséllyel rontunk el lehetőségeket, és teremtésre alkalmas helyzeteket, míg ha teremtünk, azzal nemcsak saját, hanem mások életét is boldogabbá tehetjük.

Ezen a workshopon:

  • megbeszéljük az aggódás és a teremtés anatómiáját, tudatosítjuk az energetikájukat, és a saját energiarendszerünkben való jelenlétük minőségét.
  • megtanuljuk azt a 4 egyszerű lépést, amely segítségével minden aggódásra okot adó helyzetet átalakíthatunk teremtéssé, vagyis előnyt kovácsolhatunk belőle.
  • gyakorlatias lépéseket teszünk a 4 lépéses, „aggódás helyett teremtés” módszer elsajátításával saját, konkrét, jelenlegi élethelyzeteink átalakítására
  • beazonosítjuk a gyökerét, és meggyógyítjuk önmagunkban az aggódás régi mintáját
  • támogatjuk egymást
  • feltöltődünk energiával, és szeretettel
  • megtanulunk pozitív élethelyzeteket teremteni, hogy életünk a vágyott irányban alakulhasson

A workshop időpontja:

2012. augusztus 25., szombat, 10-től 17.30-ig

A workshop helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út.

A workshop részvételi díja:

12 000 Ft / nap/ fő

Kedvezményes jelentkezési lehetőség!!!

Amennyiben jelentkezésedet legkésőbb július 27-ig jelzed, a te részvételi díjad 12 000 Ft helyett csak 9 000 Ft/nap.

Jelentkezésedet kérjük, jelezd itt: jeletkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be: worskhop

Amiatt sem érdemes aggódnod, hogy megtalálod- e az igazi szerelmet. Inkább tegyél érte! Egy olyan kurzust ajánlok a figyelmedbe, amin én magam is végigmentem, majd hamarosan megtaláltam a Lélektársamat.

Lélektárs behívó online kurzus

Három hónapos on-line kurzusunk 2012. július 31-én indul. Neked szól, ha szeretnéd figyelmed egy részét lélektársad megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásodat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számodra valódi társad.

Ha július 23-ig jelentkezel, különleges kedvezményt is kapsz. Ne késlekedj, jelentkezz most!

Olvass tovább a kurzusról itt!

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend