imagesA mesterem néhány évvel ezelőtt azt tanította nekünk, hogy az idő formálható. Nyújtható vagy lerövidíthető, mindez a tudatosságunktól függ. Nagyon megmaradt bennem ez a téma. Úgy vagyok összerakva, hogy nekem mindig sokkal több tervem volt- van, mint a megvalósításukra rendelkezésre állónak látszó idő. Vagyis először mindig úgy néz ki, hogy egy újonnan beköszöntő tervemre már végképp nem lesz időm, aztán mégis megoldom. Foglalkoztatott tehát a kérdés, mert bár a tények alapján már eddig is gyurmáztam az idővel, de szerettem volna ezt nagyobb tudatossággal, és főleg élvezettel és könnyedén tenni.

tudom--hogy-nehez-valaki-olyat-talalni--mint-te--de-remelem--valaki-olyat-is-nehez-talalni--mint-en.Valami változni kezdett ezzel kapcsolatban. Mostanában olyan, mintha valaki(k) állnának mellettem, és segítenének. Egyrészt azt figyeltem meg magamon, hogy teljes mértékben elengedtem a tervezést, hogy valami mikor és hogyan készül el. Csak a legnagyobb bizonyossággal tudom, hogy elkészül. Másrészt már többször előfordult velem, hogy dél körül arra lettem figyelmes, hogy már mindennel végeztem, ami reálisan egy egész napi tevékenység lett volna. Nem minden nap élem meg még ezt így. Előfordul, hogy néha kimegy valami a fejemből. Olyan is előfordul, hogy valamit hetekig tolok magam előtt, és nem csinálom meg, mert úgy gondolom, hogy nem fér bele az időmbe. Már tudom azonban, hogy másképp kell rágondolnom, és ezáltal helyreállítani a kapcsolatot a segítőimmel. Vagyis, amíg bennem van egy gondolati blokk, addig ők nem tudnak nekem segíteni, egyszerűen azért, mert nem vagyunk azonos rezgésszinten. Ilyenkor tényleg két külön dimenzióban vagyunk, miattam.

élniInnentől nem túl bonyolult továbbgondolni, hogy teljesen mindegy, hogy az időről, vagy valami másról beszélünk. Pénz, egészség, szerelem, pihenés… és így tovább, mind csak azon múlik, hogy mit gondolunk róla. Hmm. Mégis mennyire nehéznek tűnik változtatni, igaz? Szinte mindenkinek van egy vagy több érzékeny terület az életében, ahol ugyanazokat a nem kívánt mintákat ismételgeti. Lehet változatni, s könnyű egészen attól a ponttól, ahonnan ezt valóban könnyűnek gondolod. Pontosabban annak érzed a szívedből.

imagesHa szeretnéd megtapasztalni, hogy hogyan tudsz átlépni eddig lehetetlennek tűnő korlátokat, és valódi csodákat létrehozni, akkor szeretettel várlak a Munay- Ki beavatáson, ami hozzásegít, hogy mindezt megtapasztald. 

A jövő hétvégi (június 21-23-i) beavatáson már többször úgy tűnt, hogy elkelt az  utolsó hely is, de mégsem. Várunk még egy jelentkezőt, akinek pont ebben a csoportban kell ott lennie.

Itt lehet jelentkezni: info@simratyogaworld.com

A következő csoport pedig július 19-20-21-én találkozik! Erre még 9 hely van.

Hamarosan az augusztusi és a kora őszi programokról is írok.

Remélem, találkozunk!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend