Ma műtötték az Édesanyámat. Egy epekövet kellett eltávolítani a szervezetéből. Elméletileg ez nem nagy műtét, de mivel nem vagyok most fizikailag mellette, nem tudok még semmit a műtét részleteiről. Alszik a műtét után, orvossal még nem sikerült beszélnie a mellette levő családtagunknak. 

Azt azonban biztosan tudom, hogy egy nagyon erőteljes gyógyulási folyamat része most ez aGyógyulás műtét. Minden betegség a lélek gátoltsága miatt alakul ki, és a gátakat, blokkokat nagyrészt önmagunknak alakítjuk ki. A tünet a múltbeli gondolatok következménye, és a gyógyulás része az, amikor megtisztulunk, kitisztítjuk a szervezetünket minden akadálytól, hogy a jövő már tiszta lappal indulhasson. A tisztulás igénye is a gondolatainkban jelenik meg. Anyukámnál is régóta fennállt már ez a probléma, de most döntött úgy, hogy a végére jár. 

újjászületésbenAz újrakezdés energiáját érzékelem manapság magam körül. Sokan nagy elhatározással állnak az új idők előtt, és gyűjtik a bátorságot, hogy lépni merjenek. Vannak, akik rálátnak arra, hogy gyógyulniuk kell, mielőtt lépnének. Most érdemes végiggondolni, hogy az életed mely területén szeretnél megújulni. A megújulást segíti, ha előtte kitakarítod a pincét, padlást, hogy az új minőségek tiszta energiába érkezzenek. Gondold át, mi történik benned, milyen új életre vágysz, és mit kell ahhoz elengedned, hogy az új létrejöhessen. 

Ha te gyógyulsz, a környezeted is gyógyulni kezd. Ha benned megszületik a szándék valami iránt, az univerzum energiái is változnak, és megérkeznek a segítségek a szándékod megvalósulásához. Gyönyörű az út, amin jársz, és a tiéd. Fedezd fel benne Isten tökéletes alkotását. Az életed egy műalkotás, és ha gyógyulsz, ha emelkedik a rezgésszinted, észreveszed az utadban rejlő szépséget. 

A gyógyulás egyik alappillére, hogy meggyógyítsd a szüleiddel való kapcsolatodat. Ahogy fejlődsz,gate of soul ez a téma többször is előjön, hiszen ahogy emelkedik a tudatosságod, úgy nő a rálátásod is arra, amit ki kell igazítani az energiákban. Vannak olyan területek, amelyeket pár évvel ezelőtt még lehet, hogy nem tudtál volna átalakítani, de ahogy fejlődsz, úgy alakul át a teremtőerőd is. 

Hamarosan, november 11-én indul egy olyan webkurzus, amivel hatékonyan gyógyíthatod, és alakíthatod át a munkádhoz a hivatásodhoz, a sikerhez, és elismertséghez tartozó területeket az életedben, és mindezt az Édesapádhoz való kapcsolatod megváltoztatásával érheted el. Ez akkor is így van, ha ő már ne él, vagy sohasem ismerted őt.

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amelyönbizalom automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesapád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2013. november 11- én hétfőn indul, és december 20-án, pénteken ér véget.

Mi szükséges hozzá?

• Számítógép

• Internet kapcsolat

• e-mail fiók

• Te

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

• Édesapád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.

• A versengést elismerés váltja fel.

• Könnyebb lesz a kommunikációtok.

• Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat. Több lesz az önbizalmad.

• Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.

• Gyógyulni kezd a hivatás, karrier, és erkölcsi és anyagi elismertség az életedben.

• Végre önmagad lehetsz.

• Könnyebben észreveszed, és elfogadod a pillanatok ajándékait az életedben.

• Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.

• A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

Ha október 15-ig jelentkezel a programra, akkor ezt még kedvezményesen teheted. A program részleteiről,a kedvezményekről, és a jelentkezés módjáról olvass tovább itt! 

Ha úgy érzed, most már elérkeztél oda, hogy elég volt az időhúzásból, és most már tényleg azt az életet szeretnéd élni, ami neked való, akkor fordulj a lelkedhez, mint legjobb tanácsadódhoz. Ha kinyitod a lélekkapud, egyre több információ jut el hozzád arról, hogy ki vagy valójában, és hogy mit kell tenned. Mindig annyi, amennyit fel tudsz dolgozni, amennyit elbírsz. Ha folyamatos kapcsolatban vagy a lelkeddel, akkor mindig a legjobb tanácsadó van melletted.

Hogyan lehetsz egyre jobb és közelibb kapcsolatban a lelkeddel? Tapasztalatom szerint, erre a legjobb módszer a meditáció. Ha megérted, hogy hogyan érdemes meditálnod, akkor nagyon gyorsan kezd el átalakulni az életed, és végre azt kezdi visszatükrözni a fizikai valóságod is, amit a szívedből látni szeretnél.

Október 26-án indul a

Belső erő meditációs iskola!

sikerA meditációs iskolában két találkozó keretében tudatosítjuk a meditáció 5 lépcsőfokát, megtapasztaljuk azokat, és megtanuljuk a hozzá tartozó elméletet is, ami segít a megtapasztaltak tudatosabb alkalmazásában. Az otthoni gyakorlás ezek után könnyen, és tudatosan történhet.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

• Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

• Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

• Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

• Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

• Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A találkozókon

• rövid elméleti részt veszünk át

• gyakorlunk

• beszélgetünk

• megosztjuk jók működő tapasztalatainkat

• tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást

• meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Az iskola részleteiről, az október 18-ig elérhető kedvezményekről, és a jelentkezés módjáról itt olvashatsz bővebben!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

  

Send this to a friend