TeliholdTelihold ideje van. A gyógyulás, hálaadás, és teljesség időszaka. Miért érezzük néha mégis frusztrálónak, nehéznek a Telihold energiáját? A hold hatásai már 2-3 nappal Telihold előtt érezhetőek. Jelen esetben tehát már néhány napja érzékelhetsz valami, a mindennapi érzésektől, gondolatoktól eltérő energiát. Ha valamilyen gyógyulást indított el, akkor ennek megélése nem mindig kellemes. Lehetsz ideges, feszült, konfliktusok is megjelenhetnek. Mindaz, ami a felszínre jön, azonban csak arra mutat rá, hogy mi az, aminek alakulnia, transzformálódnia kell még az életünkben a teljesség érdekében.

A nagy fényben mindig könnyebb meglátni a sötétséget. A Telihold fénye abban segít, hogy fel tudd fedezni magadban az árnyékos részeket, és azzal, hogy felismered őket, bátran szembenézel velük, és közben látod, érted az egészet, már változni is kezd valami.

• A változás első lépése, hogy tisztázod, hogy mit érzel. Fogadd el, és szeresd az érzelmeidet.

• Majd értsd meg, hogy az érzelmek milyen tudatalatti tartalomra mutatnak rá.

• Ha ideáig eljutottál, akkor a frusztrációt lassan elkezdi átszínezni a hála, és a belső béke érzése.

• Fogalmazd meg magadnak, hogy mit szeretnél. Csukd be a szemed, és éld át a céljaidat. Ha már jól kidolgoztad őket, elég egy másodpercre lelki szemeid elé hívni őket, és máris segítenek a gyógyulásban.

• Tegyél egy lépést, ami a céljaid felé vezet.

• Lélegezz, és élvezd az Élet nevű játékot.

Megosztok veled egy csodakérdést is, ami mindig könnyebbé teszi egy- egy nehéz helyzet megélését, és valószínűleg mosolyt csal az arcodra:

Számítani fog mindez öt év múlva?

Emlékezz csak vissza, eddigi életed minden nehézségén túllendültél valahogy, igaz?

Az alábbi programokon várlak szeretettel:

Munay- KiMájus 31-én egy napos Munay- Ki energiaátadást tartok. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. (Homo Luminous- Fénylő ember). A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig.

A legközelebbi 2, 5 napos Munay- Ki beavatás, amely egyben oltatói képzés is június 27-28-29-én lesz.

Olvass tovább a Munay- Ki programok részleteiről,  és jelentkezz itt!

pünkösdi rózsa

A legközelebbi jógaműhelyen, mivel a nyári napfordulóig, június 22-ig a szerelem időszakát éljük, még a szíven, és a kommunikáción dolgozunk.

Pünkösdi jógaműhely a gyógyult, nyugodt és nyitott szívért

Június 7-én, szombaton 9-től 12.00-ig

A jógaműhely most délelőtt lesz, hogy utána felkészülten engedhesd bele magad a pünkösdi ünnepekbe.

Ezen a jógaműhelyen a beszélgetős hangolódás után:

• Egy szívnyitó kriyát végünk, amely egyben gyógyítja, és nyugtatja is a szíved.

• Olyan meditációt végzünk, amely ellenőrzi Merkúr bolygó hatását benned, így éberré teszi az elmédet minden kommunikációs helyzetben. Ily módon megvédheted magad a sérülésektől, amit szerezhetsz, és jobban tudsz te magad is vigyázni másokra a szavaidon keresztül.

• Mivel Pünkösd a Szentlélek kiáradásának ünnepe, egy speciális meditációval a Mennyekre emlékeztetjük a szívünket és az elménket.

• Egy személyre szóló üzenettel távozhatsz, amely támogatni fog további utadon.

Így már felfrissülve, megújulva és nyugodt szívvel érkezhetsz meg a saját pünkösdi királyságodba vagy királynéságodba.

Részvételi díj: 3 300 Ft/fő

Részvételi szándékodat kérlek, jelezd itt! Az üzenet tárgysorába írd be kérlek: nyitott szív

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend