Minden esetben, mikor újra és újra rácsodálkozom a Természet ciklikusságának szépségére, feltárul a benne rejlő erő, és a lehetőség a fejlődésre. Az évszakok változása, az Évkör működése, a holdciklusok nagyban vagy kicsiben ugyanazt a mintát rajzolják: magból kibújás, növekedés, kiteljesedés, elengedés az új megszületése érdekében, és a mag újra elvetése. Majd kezdődik minden elölről, ha ügyesek vagyunk egy magasabb tudatossági szinten.

Nézzük, hogyan működik ez a Holddal való együttműködés esetében. A Holdnak nincs saját fénye, csak a Nap fényét veri vissza. A Föld körüli keringése során a megvilágítottsága, és hatása az élő szervezetre állandóan változik a Nap–Föld–Hold rendszer pozícióinak változása miatt. A köznyelv szerint a Hold megtelik, majd elfogy.

Az Újhold vékony sarlója és a fogyó Holdé csak abban különbözik, hogy domborodásuk ellenkező irányba mutat. Az északi féltekén az első negyed mindig jobbra mutat a domború oldalával, az utolsó negyed ellenben balra (a déli féltekén éppen fordítva). Hogyan jegyezzük ezt meg, hogyan állapíthatjuk meg hiba nélkül, melyik Hold merre néz? Emlékezőtehetségünk segítségére a magyar nyelvben a holdsarlónak a D illetve a C betűhöz való hasonlóságát használhatjuk fel a Dagad és Csökken szavakkal.

Újhold előtt három nappal van a Sötét hold időszaka, ami az elengedés ideje. Ilyenkor érdemes transzformációra felajánlani azt, amit nem szeretnénk továbbvinni, vagy egy más minőségi szinten szeretnénk újrateremteni.

Az Újhold a holdciklus kezdete, ez az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével.  Ekkor a Hold a Nap és a Föld között helyezkedik el és pontosan a túloldalát világítja meg a Nap. Az „új” holdat nem látjuk, mert szorosan a Nap közelében van, és a napfényes ég lehetetlenné teszi az észlelését.

A Telihold a gyógyulás, hálaadás, beteljesedés időszaka. Erős energiáival együttműködve meggyógyíthatjuk, és kiteljesíthetjük mindazt, ami figyelmünkre és szeretetünkre vár.

Márciusban két időpont áll rendelkezésre, amikor segítséget nyújtok abban, hogy fizikai, érzelmi, gondolati és Lélek szinten gyógyulni, és növekedni induljon mindaz, ami elvezet a Teljesség felé.

Március 2-án szerdán Újholdas gyógyító napot, március 16-án, szerdán pedig Teliholdas gyógyító napot tartok, egyéni találkozók keretében.

Egy találkozó ideje mindkét napon 1, 5 óra, díja 15 000 Ft helyett 12 500 Ft.

Az Újholdas és Teliholdas gyógyításról itt olvashatsz bővebben.

A gyógyításokra itt tudsz jelentkezni, a tárgymezőbe írd be: ÚJHOLD vagy TELIHOLD.

 

Send this to a friend