gyógyító öelésben3.A férfi keze finoman simogatta a mellkasán fekvő nő fejét. Sok megosztani valójuk volt egymással, és most mindez az érintésekben vált élővé. A nő hallgatta a férfi szívverését, és lélegzete elkezdett lelassulni, és megnyugodni. A kedves simogatás folytatódott a nő hátán, a lapockák között a szívcsakra környékén.

Eltűnt az idő. Lassan megjelentek ez első könnycseppek. Sok beakadt fájdalmat kezdett el édesen felszabadítani a férfi figyelme, odaadása, és gyöngéd érintése. Hosszú percek teltek el, a könnyek csak folytak csendben. Időnként szavak cserélődtek, a megértés fénye ragyogta be az öleléseket. A nő átadta magát a gyógyulásnak. Most, a biztos, megtartó közegben lehetett gyengének lenni. Együtt áramlott az érintésekkel, az idővel, és az együttlét alatt be- belátogató fénylényekkel. Mindent érzékelt, de valami álom és ébrenlét közötti, ellazult állapotban.

Mikor a könnyek elapadtak, a férfi masszázskrémmel bekente a nő derekát, és a lassú, megnyugtató mozdulatok odaadó figyelme most nőiességét kezdte el táplálni. A férfi nem akart semmit, csak odaadóan szeretni, ahogy a pillanatban éppen a nőnek a legjobb. Az álom és ébrenlét közötti állapot oldódott, a szavak gyakrabban érték el a másik szívét. A szív a szív felé fordult. Egymás szemébe nézve találkoztak össze az ajkak. A felébredt vágy gyönyörű hullámai ringatták őket EGYbe egymással, az élettel, a pillanattal. Mindketten tudták, hogy ez fontos pillanat. Új szövetségük első lépése vágyaik felé.

Az intimitás nagyon fontos pontja a kapcsolatnak. Nem csak fizikailag, hanem érzelmileg és lelkileg és közel kerülünk egymáshoz. Ami nehezíti az egymásra találás lehetőségét, az a felgyorsult idő, a stressz, a megoldandó feladatok listája az elmében.

„Mivel a nő sokfelé figyel, lehet, hogy nehezen tud ellazulni szexuális kapcsolat közben. Lehet, hogy ki kell kapcsolnia a „tápláló anya programot” ahhoz, hogy nyitott legyen az érzékiség finom szintjeire. Ahogy a hímivarsejt nyolcszor körbeússza a petesejtet mielőtt belehatolna, ugyanúgy a férfi veleszületett természete, hogy „udvaroljon” amikor egy nővel kapcsolatot akar kialakítani. Az „agy” a legnagyobb nemi szerv. Serkenti a testet a fantázia, a kivetítés és az Nő rózsávalemlékek által. A nőnek előzőleg rá kell hangolódnia érzékiségére, hogy teljes valójában jelen legyen, és nyitott legyen a férfira szeretkezés közben. Időre van szüksége, hogy átállítsa mentális és fizikai rendszerét.”- Yogi Bhajan.

Az élet sokkal egyszerűbb, ha megérjük önmagunk, és a párunk működését. A teljesség eléréséhez több ezer éves tudás áll rendelkezésünkre, szemben a mai, modern teljesítményalapú, manipulált világ felfogásával: „szex heti háromszor, alkalmanként minimum egy óra.”

A nő számára fontos 72 óra ráhangolódási időről, és más, a boldog kapcsolat kialakulását alapvetően befolyásoló tudásról is ejtünk majd szót július 26-án a Párkapcsolati workshopon nőknek. Ez egy gyöngéd, női együttlét, amely során beszélgetünk, megosztjuk azt az ősi humanológiai tudást, amelyre alapozva boldoggá varázsolhatod az életedet, és gyakorlunk, meditálunk, hogy összekapcsolódjunk saját női önazonosságunkkal.

Július 10-ig még kedvezménnyel tudsz jelentkezni. Minderről olvass tovább itt!

A Vízöntő kori közös emelkedésünket célozzák a Csendes- esték is, amikor a szívünket, és a torokcsakránkat megnyitva az egész lényünket transzformáljuk. Csendes- esték célja, hogy a spirituális fejlődést kifejezetten a hangok, a zene, és az éneklés segítségével támogassa. Az esték segítenek oldani a stresszt, feltöltődni energiával, méregteleníteni a szervezetet a hangok erejével, növelni a belső erőt, ezen kívül lehetőséget adnak arra, hogy megismerjünk egy- egy önfejlesztő technikát, megerősítsük a szándékunkat az egyes életterületekre vonatkozóan, és növeljük a teremtőerőnket. A két órás együttlét alatt mantrákat éneklünk, és megtapasztaljuk a mennyei kommunikáció erejét is.

mantraéneklés „Amikor mélyen meditálsz, egy eksztatikus önhipnózisban, mely összehozza az eget a földet és az önvalót, a tudatalatti egy gondolatáramot indít el, egyik hullámot a másik után. Minden egyes gondolatnak van lenyomata és eredményei. Ha meg akarsz törni egy régi mintát, szükséged van egy villámcsapásra, egy mantrára, mely a negatív gondolat gyökerét vágja el és energiáját pozitívba fordítja át.”

A következő Csendes estén július 24-én, csütörtökön 18.15-től 20.15-ig találkozu

Július 10-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz, itt! Az üzenet tárgysorába, kérünk írd be: Csendes- est 

A programról itt olvashatsz bővebben!

Szeretetett várunk,

Csendes Csaba és Arató Mónika

  

Send this to a friend