Szépségesen telt a Karácsony. Az ünnep körüli napokban rengeteg szép pillanat adódott, és számos bolygóhatás is támogatott bennünket abban, hogy a szeretetteljes kapcsolataink megerősödjenek. Természetesen a Karácsony mindig lehetőséget ad a gyógyulásra is. Ilyenkor találkozunk rokonainkkal, szüleinkkel, és sok tükörbe belenézhetünk, beazonosíthatjuk, egészséges, és fejlődésre áhítozó én- részeinket, hiszen a családtagjaink tükröt tartanak nekünk, amelyben önmagunkra is ráismerhetünk.

Így volt ez nálunk is. A Párommal hosszú körutat tettünk mindkettőnk családjánál, és a találkozások elmélyítettek kapcsolatokat, felszínre hoztak gyógyulásra váró területeket, és lehetőséget adtak arra is, hogy szüleinkben, családtagjainkban, és önmagunkban is felfedezhessük újra azt, amiért hálásak vagyunk. A hazafelé úton meg is beszéltük, hogy mit vettünk észre, és arról is elkezdtünk beszélgetni, hogy mi magunk milyen irányban szeretnénk fejlődni, min szeretnénk változtatni az előttünk álló Új Évben.

Folyamatosan változnak az energiák, és ezek az idők lehetőséget adnak arra, hogy egyénileg és csoportosan is újabb kvantumugrás következhessen be a fejlődésünkben. Tegnap volt ennek az Évnek az utolsó Teliholdja, és ez kiteljesítette a megújult energiákat, felébresztette bennünk a tettvágyat, és felfrissítette az álmokat, amelyeket meg szeretnénk valósítani.

Csodálatos év áll előttünk, amelyet tudatosan kezdhetünk el, ha némi időt és figyelmet szánunk arra, hogy eldöntsük milyen irányban, milyen értékek mentén szeretnénk fejlődni. Számos programmal várunk Benneteket az Új Évben is.

Íme néhány közülük:

Január 5-én, szombaton tartjuk a

 

Varázslatos 2103 című meditációs estünket.

Egy új korszakba lépünk, ahol akkor tapasztaljuk meg a boldogságot, és a teljességet az életünkben, ha lényünk teljes tudatosságával figyelmünket a szereteten tartjuk, és azon, amit meg szeretnénk tapasztalni az életünkben, ahelyett, amit el szeretnénk kerülni.

Olyan lesz ez az év számodra is, amilyennek teremted, amilyennek látni kívánod. De milyennek szeretnéd látni? Mire vágysz a szíved legmélyén?

„Világotok fokozatosan kiterjed, egyenletesen növekszik és megújul, miközben útjának minden lépésén megleli egyensúlyát. A Jóllét a legfőbb alapja Minden Létezőnek, a Világegyetemnek és ama fizikai bolygónak, melyen éppen állsz.”- Abraham

Ezen az estén:

 • hálát adunk a 2012-es évért,
 • megálmodjuk a 2013-as évet,
 • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
 • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
 • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
 • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Már csak néhány főt tudunk fogadni!

Időpont: 2013. január 5. szombat. 17:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 4 900 Ft/fő.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2013-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a címsorba kérlek, írd be ”Varázslatos 2013″.

 

Hamarosan újra indul, immár hatodik alkalommal a

 

„Belső erő” meditációs iskola.

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk. A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2013. február 16- án, szombaton indul, kéthetente (a második és ötödik találkozó kivételével), szombaton délutánonként (illetve az egyik alkalommal vasárnap), 15.30-17.30 óráig találkozunk.

 

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó

Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

2013. február 16., szombat, 15.30.-tól 17.30 óráig

2. találkozó

Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2013. február 23., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

3. találkozó

Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

2013. március 10., vasárnap 15.30.-tól 17.30 óráig

4. találkozó

Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

2013. március 23., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

5. találkozó

Az Univerzum bennem van

2013. március 30., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

A találkozókon

 • rövid elméleti részt veszünk át
 • gyakorlunk
 • beszélgetünk
 • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
 • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
 • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

“Nagyon szívesen megosztom a medisulival kapcsolatos tapasztalataimat és a megéléseimet, hiszen csakis pozitív irányba billentették eddigi gondolatvilágomat, az emberekhez, munkához való hozzáállásomat, és ha lehet így fogalmazni „életfilozófiámat”. ÓRIÁSI elvárásokkal vágtam neki és az első óra utáni 2 hetes gyakorlási periódus elég gyatrán sikerült, amiért csakis én vagyok a felelős és senkit sem hibáztatok, sőt örülök is, hogy egy negatív élmény utáni közös beszélgetés és a Te tanácsaid világították meg számomra a követendő utat. Nekem igazából a 2. közös óra után kezdett működni a „dolog” és onnan csak felfelé ível a pályája. Élveztem minden egyes lépését a medisulinak. Minden egyes találkozón újat tanultam és tapasztaltam. Mindenkinek ajánlani szeretném, hogy bátran kezdjen bele, csak nyerhet! Ebben a dimenzióban minden egyes lépés, barangolás egy örömteli élmény!”- Edina

„Azért jelentkeztem a kurzusra, mert szerettem volna “ráncbaszedni” a meditálós technikámat. Csináltam eddig is így, úgy, váltakozva, de nem éreztem, hogy igazán elérek valamit is. Sem mélységben, sem koncentrációban nem voltam elégedett.
Tetszett a felépítettsége a kurzusnak, hétről-hétre!
A lépések, amikkel egyre elmélyültebb vezetésben volt részünk általad, könnyen megtanulhatók és követhetők voltak.
Épp eleget hallottam az elméletéről ahhoz, hogy hiteles és tudományos, és megfogható legyen az, amiről nem igen lehet beszélni… És nagyon jók voltak a vezetett meditációk! Érzékeltem benne a Te integrált tudásodat is. Ez meggyőző volt a számomra.
Tetszettek a példák, amiket a saját életedből hoztál. Nem voltak túlzóak, éppen csak hogy legyen kedvem és vágyam ahhoz, hogy “én is akarok ilyent!” élményem legyen, ami jót tett a motiváltságomnak… „ – Ildika

“Minden meditációs est, minden program, amin részt vehetek Veled, rendkívüli, egyedülálló és számomra sorsfordító. A meditációs iskola a legtöbbet adta nekem az életemben eddig. Rengeteg felismerést hozott, új utat nyitott, a legtöbbet tanultam és tapasztaltam. Minden pillanatban vártam a következő találkozót és a köztes időkben a házi feladatok segítettek az “új valóságom” megtalálásában.
Most már tudom, az út, amin elindítottál az egyetlen út, ami létezik. Nem akarok mást és nem ismerek azóta mást. A tapasztalások felismerésekkel, önmagammal való szembe nézésekkel jártak. Kifinomultak az érzékelésim, feltűnnek olyan dolgok, amelyeket eddig észre sem vettem. Tisztábban, élesebben látok, hallok. Néha fájt, beismerem. Nem kicsit. Volt, hogy zokogni tudtam volna egyfolytában, volt, hogy úgy éreztem, összezavarodtam, semmi nem olyan, mint rég, amikor azt gondolotam, tudom ki vagyok, mit akarok, mit és miért csinálok. Volt, hogy úgy éreztem, egyedül vagyok ebben a világban, volt, hogy egyedül akartam lenni.
Aztán egyszer csak valami megfogalmazhatatlan, határtalan belső béke és nyugalom öntött el. Ezzel a belső harmóniával figyelem a világot és élem az életemet. Minden tanításod, minden szavad a Szeretet valódi megéléséről szól és éltetnek és segítenek.
Az iskola elvégzése előtt csak azt hittem, hogy tudom, mit jelent az “útkeresés“, most már valóban tudom mi az ÚT. És azt is, hogyan kell végig menni rajta.
Nagyon köszönöm Neked, hálás vagyok!”- Ildikó

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha minden alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín:Budapest, A pontos helyszínt később jelöljük meg.

A meditációs iskola teljes díja 25 000 Ft

Gyorsasági Kedvezmény!

Amennyiben jelentkezésedet 2013. január 11. Újholdig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, számodra a teljes kurzus, öt találkozóval 25 000 Ft helyett csak 19 500 Ft!!

A programra jelentkezni a jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

 

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

Szeretettel várlak! 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

 

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend