A koronavírus helyzet érzékelése önmagunkban változóban van. Ebben a blogban 4 segítségre szeretném felhívni a figyelmedet. Ez a csomag segít megérteni, hogy miben vagyunk, és megadja az eszközöket is, hogy át tudj haladni ezen a kritikus időszakon, és újjászüless.

 

1. Egy közös meditációra hívlak április 5-én vasárnap 6:15 perckor.

 

AZ ÁPRILIS 5-i JUPITER-PLUTO EGYÜTTÁLLÁS IDEJE MAGYARORSZÁGI IDŐ SZERINT 6:15, ami a napfelkelte időpontja is. Mi ezt az időpontot választjuk a meditációhoz.

Ehhez küldöm szeretettel Balogh Béla bevezető szavait, és meditációját.

„A világhálón terjed egy olyan megfogalmazás, amely közös meditációra hív. Bár szándéka szerint lehet jó, bizonyos dolgok és jelenségek megszüntetésének ürügyével figyelmeteket folyamatosan a víruson, a háborún, a dominancián és a szegénységen tartja.

A meditáció nem irányulhat valami ellen. A meditációnak a feladata és célja nem az, hogy rajtunk kívül, a világban mi az, amit rossznak ítélünk meg, és meditációban hogyan vizualizáljuk annak az eltűnését. A világunk egy érzékeny tükör. Ami már létezik, annak azért van létjogosultsága, mert egyénileg és közösen létrehoztuk. Olyan ez, mint az autó visszapillantó tükrében lévő kép. Lehet, hogy nem volt szép az eddig megtett út, lehet, hogy az, amit a tükörben látsz, nem tetszik, de nem ezt kell kitörölni, nem ezzel kell foglalkozni, mert nem ez fogja meghatározni, hogy merre haladj tovább.

A meditációnak arról kellene szólnia, hogy nyugodt légzéssel csendesíts le a gondolataid áramlását, simítsd ki az érzelmi hullámokat, és ebben a belső csendben és nyugalomban kerülj közelebb a szívedben lévő MAG-hoz, és ezáltal a Teremtőhöz. Amennyiben ez sikerül, többet tettél önmagadért és a világért, mint gondolnád.

„Istennek országa bennetek van” – tanította Jézus, és pontosan tudta, miről beszél.  

 Szeretnék megosztani veletek egy olyan meditációt, amelyet kellemesnek és hatékonynak érzek.  Ha a szívedben kellemes érzés születik meg, amikor ezt hallod és vizualizálod, akkor hallgass a szívedre! 

Két változatot szeretnék megosztani,  az egyiket halk zenei háttérrel, a másikat a „Legyen világosság!” mondat után pár perc teljes csenddel. Válaszd azt, amelyik jobban megérint.”  Balogh Béla

 

A meditációk MP3 formátumban innen letölthetők – és szabadon terjeszthetők

 

 

2. A 40 napos ingyenes otthoni meditációhoz, ha még nem csatlakoztál, most tedd meg!

 

Ha csatlakoztál, de nem gyakorolsz rendszeresen, akkor most még újragondolhatod. A meditáció abban segít, hogy a transzformációs folyamatban olyan énrészekhez juss el, amelyeket eddig nem ismertél. Újdonságokat hív elő belőled, amelyekkel ezt a helyzetet a javadra tudod fordítani, és elköszönhetsz mindazoktól a blokkoktól, amelyek visszahúznak.

 

A Nyisd meg magad az újnak tudatosságemelő meditáció részleteit itt találod, és csatlakozhatsz hozzá, akár most rögtön!

 

 

3. Balogh Béla: Elkezdődött című könyve 2011 végén jelent meg. Arról ír, ami most történik!

 

A könyvet, ha eddig még nem olvastad, most megteheted!

„Új korszak küszöbén állunk. Vannak, akik már régen várják, vannak, akiket rettegéssel tölt el, és vannak olyan társaink is, akik a már bekövetkezett változásokból alig vettek észre valamit, sőt, jövőképpel is csak korlátozott mértékben rendelkeznek… Az emberek többsége azonban nyugtalan, és – miközben életét mindenki csak az örök MOST-ban élheti – gondolatban előre-hátra szaladgál az időben, kutatja, keresi, hogy valójában mi az, ami volt (gondolok itt a torzításmentes történelmi eseményekre), és – főleg – mi az, ami felé haladunk?

 

A könyvet itt éred el! 

 

 

4. Szeretnék veled megosztani egy videót, ha érteni szeretnéd, hogy mi történik.

 

A tényekkel való szembenézés szerintem nagyon fontos, még akkor is, ha ezek komfortzóna szaggatóak. Annak érdekében, hogy tudjuk, hogyan emelkedhetünk fölé az eseményeknek. Az Ez van kiadó csapata közzétett egy videót, ami ugyan hosszú, de a tények feltárása után körülbelül a videó felétől a megoldásokról beszél.

 

Itt tudod megnézni!

 

 

Találkozzunk április 5-én 6:15-kor a meditációban, és akár minden nap a Nyisd meg magad az újnak meditáció gyakorlásában! Áldás, sat nam!

 

Send this to a friend