„Ha a figyelmed arra irányul, amit akarsz – minden esetben jól érzed magad. Ha a figyelmed arra irányul, hogy hiányzik, amit akarsz – minden esetben rosszul érzed magad. Ha a figyelmed arra irányul, hogy valaki másnak hiányzik, amit akar – akkor is rosszul fogod érezni magad.”- Abraham

Lassan elhagyjuk a tűz időszakát, és szelídebb energiák ébrednek. Megint elköszönünk valamitől, és indulunk valami új felé. Augusztus 1-től az Anyaistennő időszakába lépünk, és vele utazunk hat héten át. Ebben az időszakban összekapcsolódhatsz a bőség és a teljesség energiájával, amit a Természet is támogat. Az elmúlt hat hét rengeteg felismerést hozott, sok mindenre ráláthattál, amit magasabb minőségben szeretnél a jövőben megélni. Mit égetett ki belőled a tűz energiája? Mi az, amit nehezen tudsz elengedni? Mit kell elhagynod, ami fájdalmas?

A szülés során a vajúdásnak volt egy pontja, amikor a legtöbb kismama kimondja: nem bírom tovább. Nem emlékszem, hogy kimondtam-e vagy csak gondoltam rá Hajnal születése közben, de tényleg elérkezett ez a pont. Akkor lehetett, mikor a pici baba feje éppen a medencenyíláson haladt keresztül. Hallottam, amikor a dúla azt mondta a kedvesemnek: ez a legnehezebb rész. Akármennyire kellemetlen volt, tudtam, hogy ez jó hír, hiszen mindjárt a világra születik a kislányom. Az a vágy segített átlendülni ezen a szakaszon, hogy elképzeltem a pillanatot, amikor magamhoz ölelhetem őt. Innentől nagyon felgyorsultak az események. Ez volt az utolsó fájás, ami még vajúdás szakaszához tartozott, majd az orvosom közölte, hogy most már szülünk. A konkrét szülés pedig gyerekjáték volt ahhoz képest, ami addig történt. Segítők nélkül azonban nehéz lett volna végigcsinálni.

Lehet, hogy te is úgy érzed, ha egy- egy újjászületőben lévő életterületedre gondolsz, hogy nem bírod tovább. Ha elérkeztél ehhez az érzéshez, akkor kérlek, ne add fel. Tartsd a figyelmed azon, amit szeretnél, és közben tartsd meg a szeretet a szívedben, és hamarosan megszületik az, amit szívesen magadhoz ölelnél. Engedd el az aggodalmakat, és érkezz meg annak biztos tudatához, hogy minden rendben lesz.

Hasonlóképpen érdemes átirányítanod a figyelmedet a nincsről, arra ami már most körülötted VAN, még akkor is, ha eddig nem vetted észre. Hogyan változtathatod meg az érzékelésedet?

Augusztus 7-én,kedden

VAN – teremtő

online kurzus indul.

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

 • van szerelem

 • van bőség

 • van egészség

 • van szépség

 • van harmónia

 • van egység

 • van bizonyosság

A négy hetes online kurzus alatt:

 • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és vonzol a VAN-ból.

 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet.

 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

 • 4 hét

 • 4 lecke

 • 4 gyakorlat

 • megerősítések

 • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok

 • saját személyes történeteim, mint segítségek

A VAN- teremtő online kurzust jó szívvel ajánlom abban az esetben is, ha már elvégezted a Bőségvonzó online kurzust vagy a Lélektárs behívó online kurzust, vagy akár mindkettőt, mert tovább mélyíti a tudásodat.

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

TELJESSÉG – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, hanganyag, és saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Teljesség csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap vagy teljesség).

A programról itt olvashatsz bővebben!

Személyes ÚJHOLDAS gyógyításra

várlak augusztus 14-én kedden.

Az Újhold a holdciklus kezdete, ez az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével.

Újhold napja az életünk ritmusában mindig egy megújuló, üres állapotban megjelenő friss energia bejövetelét jelenti. Érdemes naptárunkban mindig követni az Újhold – Telihold ciklust, mert ezzel olyan órához igazítjuk tudatunkat, testünket, amely magas szinten rezeg”. (Kiss Balázs Kuno)

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van

 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet

 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél

 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén

 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani

 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Két időpont közül választhatsz:

 • 15 órától 16.15.-ig

 • 16.45.-től 18.00.-ig

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

Jelentkezésedet itt jelezheted: info@simratyogaworld.com, a tárgymezőbe kérlek, írd be: ÚJHOLD

Figyelj! Új időpont!

„Aggódás helyett Örömteli Teremtés”

gyógyító és energizáló workshop

Szeptember 22. szombat

mert mikor azt hiszed, hogy már eléggé bízol önmagadban és a Teremtésben, rádöbbensz, hogy az út még mindig vezet tovább…

Az aggódás korunk egyik legjellemzőbb kóros tünete, amelyet generációról generációra, évezredek óta örökítünk tovább. Rendkívül rossz annak, aki műveli, és annak is, aki vagy a miatt aggódunk, mert az aggódásban nyilvánul meg bizalmatlanságunk a Teremtésben, és saját irányításhoz való ragaszkodásunk. Ha az aggódást át tudjuk transzformálni teremtő energiává, az felszabadító, gyógyító és könnyű is, ha megtanuljuk azt a pár egyszerű lépést, ami segít ebben. Energetikailag az aggódás és a teremtés egy helyről fakadó, különböző rezgésszintű erők, amelyek azonban nagyon különbözőképpen alakíthatják életünket és sorsunkat. Ha aggódunk, nagy eséllyel rontunk el lehetőségeket, és teremtésre alkalmas helyzeteket, míg ha teremtünk, azzal nemcsak saját, hanem mások életét is boldogabbá tehetjük.

Ezen a worskhopon:

 • megbeszéljük az aggódás és a teremtés anatómiáját, tudatosítjuk az energetikájukat, és a saját energiarendszerünkben való jelenlétük minőségét.
 • megtanuljuk azt a 4 egyszerű lépést, amely segítségével minden aggódásra okot adó helyzetet átalakíthatunk teremtéssé, vagyis előnyt kovácsolhatunk belőle.
 • gyakorlatias lépéseket teszünk a 4 lépéses, „aggódás helyett teremtés” módszer elsajátításával saját, konkrét, jelenlegi élethelyzeteink átalakítására
 • beazonosítjuk a gyökerét, és meggyógyítjuk önmagunkban az aggódás régi mintáját
 • támogatjuk egymást
 • feltöltődünk energiával, és szeretettel
 • megtanulunk pozitív élethelyzeteket teremteni, hogy életünk a vágyott irányban alakulhasson

A workshop időpontja:

2012. szeptember 22., szombat, 14-től 18 óráig

A workshop helyszíne:

Budapest, XII. kerület

A workshop részvételi díja:

5 500 Ft/fő

Kedvezményes jelentkezési lehetőség!!!

Amennyiben jelentkezésedet legkésőbb augusztus 8-ig jelzed, a te részvételi díjad helyett csak 4 200 Ft.

Jelentkezésedet kérjük, jelezd itt: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be: worskhop

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend