Ismét változik a természet energiája, hamarosan fordul az Évkör, és szeptember közepétől a Földanya időszakába lépünk. Én már érzem a szívemben a kellemes, jó érzést, amely ilyenkor szeptemberben mindig eltölt. Változnak a színek, mintha a tarka levelekkel a Földanya fel akarná hívni a figyelmünket: vegyük észre a szépségeit, álljunk meg egy kicsit, és érezzük a talpunk alatt a földet. Eresszük mélyebbre a gyökereinket, hogy a lassan kihűlő napokban közelebb jussunk a Földanya szívéhez, és melegségéhez.

Ez az erőgyűjtés időszaka. Érdemes fizikai testünkkel és szívünkkel is a Földanya energiájára hangolódnunk, mielőtt továbbindulunk. Felszívjuk a napsugarak energiáját, és feltöltjük a szívünk szeretet-elemeit, hiszen Karácsonyig sok minden áll még előttünk, amikor újra megpihenhetünk. Most van ideje annak, hogy egy kicsit eltávolodjunk az életünktől, és egy nagyobb képre tekintsünk rá. Jó az irány, amerre tartunk? Közelebb jutottunk önmagunkoz? Hozzánk illő energiák és emberek vesznek körül?  Merre érdemes továbbmennünk?  Mi az, ami megerősít a további úton? Mitől leszünk többek, fényesebbek és boldogabbak? Mit tehetünk mindezért?

Igen, a folyamat vége újra a tett. A tett, amellyel a teremtő energia mozgásba lendül. Tetteink a szándékainkat közvetítik, általuk lépésről- lépésre közelebb jutunk vágyainkhoz. Mostanában, ha leltárt készítesz az idei évedről, mielőtt továbbmennél, ne feledd az ok és okozat törvényét! Ami most van az életedben, az annak a következménye, amit gondoltál és tettél eddig a pillanatig. Légy tekintettel arra, hogy a múltbeli gondolataid és tetteid nem minden gyümölcse látszik még, hiszen a finom gondolati energia „sűrűsödik” anyaggá, amikor teremtesz. Hamarosan láthatóvá válnak teremtésed gyümölcsei, és a jövőbeli termés, jelenlegi gondolataidon és tetteiden múlik. A választásokon, amiket megteszel, hiszen minden gondolatoddal, és tetteddel választasz a lehetőségek végtelen tárházából.

Az erőhöz, amit magadba szívsz, küldök egy gondolatod. Egy gondolat-magocskát, amit most, amíg meleg a Föld elültethetsz:

Erős vagyok, és felvállalom az erőmet. Nem mutatkozom gyengébbnek, mint amilyen vagyok, mert ezzel csak becsapom a világot és önmagamat. Ha vállalom az erőmet, azzal a felbukkanó lehetőségeknek is esélyt adok, hogy valósággá sűrűsödjenek fizikai világomban.

Az alábbi programok segítenek abban, hogy erősebbé és láthatóbbá válj:

November 3-án

Gyógyítói kurzus

indul újból, amelyre még kedvezménnyel jelentkezhetsz!

A gyógyítói kurzus időtartama 8 hónap, 10 hétvégi (szombati) időpontban fogunk találkozni.

A gyógyítói kurzus során az alábbi tematika szerint haladunk:

 • A gyógyítás elméleti és erkölcsi alapjai
 • Élet az 5 dimenzióban
 • Ezoterikus gyógyítás
 • Az ember energiaközpontjai
 • Diagnózis a 7 sugár segítségével
 • Csakrák és tudatosság
 • Étertest érzékelés
 • A Lélekdimenzió
 • Lélekösszekapcsolás
 • Személyiségintegráció
 • Az intuíció szerepe a gyógyításban
 • A halál folyamata
 • Energiagyógyítás
 • Ismerd meg magad, mint gyógyítót
 • Gyógyítás térben és időben
 • Valóságteremtő mátrixgyógyítás
 • A különböző gyógyító technikák megfelelő alkalmazása

A kurzuson egy jelentősebb elméleti részt mindig gyakorlat követ, ahol megtapasztalhatjuk mindazt, amit tanultunk, és egyre inkább megértjük önmagunk, mint gyógyító működését.

A kurzuson megszerzett tudással lehetővé válik a torzulások, betegségek gyógyítása testi, érzelmi, gondolati és személyiség szinten. Segíthetünk a hozzánk fordulóknak egy magasabb tudatossági szintre kerülni, integrálni a személyiségüket a lelkükkel, helyreállítani teremtőerejüket, és hozzásegíteni önmagunkat és másokat egy teljes, egészséges és boldog élethez.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is.

A találkozások időpontjai: 10 hétvégi nap, szombatonként 10-től kb. 18 óráig

Minden találkozó részvételi díja: 14 000 Ft / nap.

Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet szeptember 4-ig jelzed, és befizeted az első találkozó díját, akkor számodra a részvételi díj csak 12 000 Ft/ nap az első két találkozás alkalmával. A Gyógyító kurzusról tovább olvashatsz, és jelentkezhetsz itt!

Az erőgyűjtésben az is segít, ha folyamatosan emeled a rezgésszintedet, és ezáltal változik az érzékelésed is. Másként tapasztalod a valóságot, hiszen mást veszel észre belőle.

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség. Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél.

Most különleges lehetőséggel élhetsz, hiszen október 8-án közvetlenül egymás után indítunk el két, nagysikerű online kurzust, amelyeket most együtt, és kedvezőbb feltételekkel végezhetsz el.

a VAN – teremtő online kurzust

és a

Van teremtő online kurzust- haladóknak.

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Szeretnéd a NINCS helyett a VAN-t érzékelni? Szeretnél megérkezni a Jól- létbe, ahelyett, hogy állandóan valami hiányba botlanál? Ha változatsz az észleléseden és ezzel a vonzásodon, akkor egyre több lesz a tiéd a VAN-ból.

A 2X 4 leckéből álló kurzusokat, most gyorsítva négy hét alatt, heti 2 leckét megkapva végezheted el!

Olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és vonzol a VAN-ból. gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet. összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

 

Az online kurzus szerkezete:

 • 4 hét
 • 8 lecke
 • gyakorlatok
 • meditációk, megerősítések
 • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek

A VAN- teremtő online kurzusokat jó szívvel ajánlom abban az esetben is, ha már elvégezted a Bőségvonzó online kurzust vagy a Lélektárs behívó online kurzust, vagy akár mindkettőt, mert tovább mélyíti a tudásodat.

A két online kurzus díja 2X 6 200 Ft vagyis 12 400 Ft

KEDVEZMÉNY!

Ha jelentkezel a fenti online kurzusokra, és jelentkezésedet jelzed legkésőbb szeptember 10-ig, illetve benne vagy az első 8 jelentkezőben, akkor részvételi díjad 12 400 Ft helyett csak 9 900 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérlek írd be „VAN+ VAN- haladó” : jelentkezem@simratyogaworld.com

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

TELJESSÉG – csomag: 4 hét, 8 lecke,  gyakorlatok, meditációk, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, hanganyag, és saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Teljesség csomag díja: alapdíj (12 400 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 14 400 Ft.

Ha szeptember 10-ig jelentkezel, és benne vagy az első 8 jelentkezőben, akkor számodra a teljesség csomag 14 400 Ft jelyett 11 500 Ft.

Ha elvégezted már vagy a VAN- teremtő online kurzust vagy a VAN- teremtő online kurzust haladóknak, de szeretnél részt venni a másikban, most megteheted kedvezményesen!

Ha jelentkezésedet szeptember 10-ig jelzed, akkor a te részvételi díjad 6 200 Ft helyett csak 4 900 Ft.

Ha teljesség csomagot rendelsz, az számodra ebben az esetben 4 900 Ft + 2 000 Ft (2 visszajelzéssel), azaz 6 900 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN” vagy „VAN- haladó” attól függően melyikre jelentkezel, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is, hogy kéred- e a Teljesség csomagot a visszajelzésekkel.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend