boldogság6Sokan próbálták már megfogalmazni, mi a boldogság. Szerinted mi? Mi jut eszedbe, ha arra gondolsz, amikor boldog voltál az életedben? Mit látsz, ha erre gondolsz, mit érzel?

Nekem képek ugranak be. Nem folyamatok, hanem pillanatok. Egy érzés, amit abban a képben, abban a pillanatban éreztem. Amikor kitágítom a képet, akkor már a folyamatot is megérzem. Látom, hogy mi volt a kép előtt és után. Valójában az élmény csúcspontja a stabil kép, de körötte van a folyamat, az áramlat, a hullám, ami oda vitt. Az egész folyamatra az átadottság, a megadás jellemző. Ebben az állapotban lenni már önmagában boldogság. Jelenlét, a megfigyelő tudatosság jelenléte. Egyszerre érzed magad bent, és látod magad kint. Kitágul az érzékelés a Mindenség felé, és így megjelenik a hála is a szívben.

Famille de piedsMost is ezt érzem, ahogy írok. A pillanatban lenni, jelenlétben lenni, és ha ez még párosul azzal, hogy azt csinálod, amit szeretsz, és/vagy azzal, azokkal vagy, akit szeretsz, ez maga a boldogság csúcsa. Az extázis élménye, amit mindannyian keresünk, még ha nem is valljuk be magunknak. Ahhoz, hogy ezt átélhesd, megkaphasd, a megengedés állapotában kell lenned. Ha a múltban vagy, nem tudod, észrevenni, nem tudod elfogadni a csoda lehetőségét, ami Isten szeretetének, és gondviselésének a megnyilvánulása. Ha a fájdalmaidon, sérelmeiden rágódsz, akkor nem tudod a jelen pillanatban megnyitni a szíved az áramló szeretetre.

Megérkezett a március. A víz elem időszaka az Évkör szerint. Gondolj csak bele, mi történik a természetben! Lassan emelkedni kezd a hőmérséklet. Felenged a föld, áramlani kezdenek a vizek. Táplálni kezdik a magokat, amelyek csírázni, hajtani kezdenek, és áprilisra beindul az élet. Tudatos vagy ezzel kapcsolatban a saját életedben is? Tudatos vagy abban, hogy milyen gondolatmagokat vetsz el? Jól választod meg őket? Tudod, hogy léteznek nemes magok, amelyekből a legszebb növények bomlanak ki? Melyek a te gondolataid közül a nemes magok? Ki tudod-e válogatni őket? Mennyire szent az a pillanat, amikor elülteted őket? Meg tudsz-e bocsátani magadnak azokért a gondolatokért, amelyeket korábban vetettél, de keserű termést hoztak? Megengeded, hogy a fagyból felengedjen a szíved? A víz elem márciusban elhozza a gyógyulást. 

Ha vannak még benned gátak, amelyek akadályai annak, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, az nagyrészt azoknak a lelki behatásoknak, és a szívedben okozott hatásaiknak köszönhető, amit gyermekkorodban tapasztaltál. Nagy részük a szüleidhez köthető. Ezeknek a traumáknak a kimosódása akkor történhet meg, ha megvan benned a vágy, és a tudatosságod szintjén készen állsz az elengedésre, és a megbocsátásra.

Erre egy kiváló lehetőség nyílik  egy 40 napos folyamattal, ami március 20-án  indul a

Kiteljesedés 1.0 webkurzus

Kiteljesedés 1.0

segítségével, ami abban segít, hogy meg tudj bocsátani az Édesapádnak, és szeretetteddel átöleld őt. Minden megbocsátással hatalmas súlyokat raksz le a szívedről, felszabadulsz, könnyebb leszel, és elvezet az önmagaddal szembeni megbocsátáshoz, ahhoz, hogy elfogadd, és szeresd magad. Vannak olyan idegrendszeri és lélekszintű behuzalozottságok, amelyek a gyógyulást, és a megbocsátást nem engedik automatikusan megtörténni. De ha te magad juttatod olyan rezgésszintre, ahol a szíved gyógyulhat, akkor ezek a szívfájdalmak meggyógyulnak, és megengedik, hogy a megtapasztald a megbocsátást, és a kegyelmet, és mindazokat a csodákat, amelyeket az életedbe mindez elhoz.

Olvass tovább a Kiteljesedés 1.0 webkurzusról itt!

 A kegyelem és szépség rezgésszintjének megteremtését szolgálják azok a gyakorlatok is, amelyekkel a hétvégén dolgozunk majd. Március 7-én, szombaton szeretettel váruk a

Szépség és kecsesség kundalini jóga workshopon

szépségés kecsesség workshop

A gyakorlataink most a bőr szépségén és sugárzásán dolgoznak, azáltal, hogy eltávolítják a hosszan tartó stressz és harag hatásait az anyagcsere szabályozásán keresztül. Gyönyörű kisugárzást adnak, ami hatással van a valóság alakítására, amit látni kívánsz.

Olvass tovább a programról, és jelentkezz legkésőbb csütörtök éjfélig!

Ha személyesen szeretnél velem találkozni, megbeszélni, hogy miben vagy, mit szeretnél, és mi gátol, akkor szeretettel várlak az

Access Bars kezelésen

Acces Bars

amivel elérheted, hogy megengedésben légy mindazzal, amit teremteni szeretnél.

Kezelésre elérhető időpontok a közeljövőben:

Március 5. csütörtök (Tízmilliószoros nap és Telihold) de. 10 óra.

Március 11. szerda 10 óra és 14 óra

Március 13, péntek 10 óra és 14 óra

Az Access Bars és Body kezelésekről olvass tovább itt! Ha voltál már nálam Bars kezelésen, de most jól jönne újra, akkor jelentkezz, és 20% engedményt kapsz!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮ 

 

Send this to a friend