Pride_and_Prejudice_Wallpaper_7_800Minden út Rómába vezet. Minden spirituális ösvény ugyanoda kíván eljuttatni, csak különböző módszerekkel, és intenzitással hatnak. Különböző frekvencián működnek, ezért más- más megéléshez vezetnek. Némelyik lassabban indítja be a változásokat, és van olyan is, amely azonnali hatással bír. Eddig bármilyen módszert is tanultam, bármelyik tanfolyamon vettem részt, mindegyikért nagyon hálás vagyok. A fejlődést, és egy- egy képzés hatását igazából nem lehet mérni. Lehet, hogy csak egy mondatot vittem haza magammal, de az az egy mondat egy szituációban mindent meggyógyított. Volt olyan képzés is, ahol nem ismertem fel magamban a változás, de néhány hónap múlva rádöbbentem, hogy a tudatosságom emelkedését mégis annak a képzésnek köszönhetem. Nyitott szívvel érdemes élni, szemlélni a világot, mert bármelyik pillanatban belénk ültethetnek egy fény-magot, amely növekedni kezd, gyógyulást, békét, és harmóniát eredményezve az életünkben.

303639_426362534051722_1980298086_nAhogy fejlődünk egyre egyértelműbbé, érzékelhetőbbé, és megnyugtatóbbá válik az a rend, ami a világot mozgatja. Rádöbbenünk, hogy „a világomban minden rendben van” megerősítés mindig is igaz volt, csak nem álltunk azon a tudatossági szinten, hogy érzékeljük. Most is igaz, ebben a pillanatban is, és az lesz holnap is. Egyre magasabb tudatossági szinten valami elképesztő tapasztalást élhetünk át: a rend egy élő dolog, és folyamatosan alakul. Mindig lehet még nagyobb harmónia, még nagyobb béke, még nagyobb öröm a szívünkben. Mikor azt gondolnánk, hogy: „Úristen, teljességben élek, innen már nincs hova tovább menni.”- akkor is feltárul egy újabb valóság, ahol mindez még nagyobb tökéletességében működik. Újabb és újabb ajándékok érkeznek, és rádöbbenünk, hogy a jót nagyon könnyű átölelni, ha végre felhagyunk a szenvedéssel, és a fényt választjuk.

imagesHogyan tudsz fénymagokat elültetni magadban? Bárhogyan. A fénymag lehet egy új maggondolat, amit most ültetsz el az elmédben. Lehet egy érzelem, a szeretet, a bizalom megélésnek egy mélyebb szintje. Lehet színtiszta fényenergia, amely kiigazítja az energiarendszeredet, és ezáltal az életedet is helyrerakja. Ha jól ültetsz, az visszahat a fizikai testedre. Erősebb, ellenállóbb, egészségesebb leszel. A fény gyógyítja a gondolataidat, és egyre több segítséget kapsz saját belső hangodtól. Ez is folyamatosan változik, és fejlődik. Mikor azt gondolnád, hogy az intuíció ennél többet már nem segíthet, akkor rádöbbensz, hogy „online” lehetsz a belső hangoddal, és egyre több és több segítséget kapsz tőle.

6fe08b14b9Számomra egy ilyen, nagyon intenzív fénymag- ültető expedíció volt a Munay- Ki beavatás, amikor januárban megkaptam. Hogy élem meg most? Ámulok, hogy a legnagyobb vágyaim válnak játszi könnyedséggel valósággá. Minden sejtem éli és hirdeti: világomban minden tökéletesen rendben van.  Átalakultam energetikailag, minden sejtemben világít egy apró kis tudatosság lámpácska, ami pillanatról- pillanatra éppen azt a jövőt alakítja, ami a lehető legjobb számomra.

A legközelebbi Munay- Ki beavatás július 19-20-20-én lesz, a júniusi programok szinte teljesen beteltek. Június 7-8-9-re még egyetlen hely van.

A Munay- Ki beavatásról, és aktuálisan elérhető időpontokról itt olvashatsz tovább és jelentkezni is itt tudsz!

szivcsakra_247_20090528153355_902Abban a korban élünk, amikor egy újabb esélyt kaptunk arra, hogy a világot egy egészen újfajta módon, a szívünkkel emeljük fel. Újfajta, de valójában több ezer éves lehetőség, amivel még soha nem éltünk úgy, ahogy valójában tehetnénk. Nem értettük meg a tanításokat. Nehezen lehetne azt mondani, hogy bármelyik csakra a legfontosabb lenne az összes közül. A szívcsakra mégis egy olyan energiaközpont a testünkben, amelyet ha meg tudunk tisztítani minden káros múltbeli hatástól, és meg tudunk nyitni, akkor megtörténik az életünkben a varázslat.

sziv-csakraA szívcsakra segít az érzelmek megélésben, és a szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében. Szerepe alapvető, ha boldog, kiegyensúlyozott életet szeretnénk élni. Harmonikussá varázsolja az emberi kapcsolatainkat, és lehetővé teszi számunkra a párkapcsolati boldogság megtapasztalását is. Azért varázslatos a működése, mert ha szívből, szívesen teszünk valami, akkor mindaz, amibe fogunk, telítődik a varázslat erejével.

Az egy nap önMAGadért- szívcsakra napra még 3 fő jelentkezését tudom fogadni.

Június 16-án, vasárnap találkozunk! A programról ide kattintva tudhatsz meg többet, és jelentkezhetsz is!

0b0785584e0faac0cd06068e2d487a4d_largeA szívemnek legkedvesebb, párkapcsolattal foglalkozó Unio Mystica online kurzus hamarosan, június 5-én indul. Ha mindenki, aki szeretné, meg tudná tapasztalni a párkapcsolatnak ezt a boldog, kiteljesedett szintjét, akkor sokkal többen ismernék az energiáját a valódi egységnek. Harmónia, gyengédség, tisztelet, szenvedély, együttműködés- szavak, minőségek, amelyek az igazi utat mutatják. Ha szeretnéd végre megtalálni azt a kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz, szabadon szerethetsz és fejlődhetsz, akkor csatlakozz!

 

Ebben az online kurzusban:

  • igaz-szerelemmegtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
  • felismered, hogy vonzhatod be
  • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
  • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
  • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
  • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
  • megtalálhatod az utat a szerelemhez, amely a Teljességbe vezet
  • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
  • megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus teljes díja 12 000 Ft.

Ha jelentkezésedet május 28 -ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor a 6 leckét 12 000 Ft helyett 10 500 Ft- ért küldjük el neked!

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

Az Unio Mystica online kurzusról itt olvashatsz bővebben!

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend