FényFény születik, már érezzük. Az elmúlt hónapok belső sötétsége lassan átminősül Fénnyé, pontosabban erre kapunk egyre inkább lehetőséget. Az ünnepek alatt, az emberi, családi találkozásainkban kaptunk egy kis ízelítőt önmagunkból. Mennyi a sötétség és mennyi a Fény éppen most? Ez csak egy állapot, ami változik, de tudatosak lehetünk abban, hogy milyenné varázsoljuk az életünket. Hagyjuk, hogy bedaráljon a sötét oldalunk, és minden nehézség, ami ebből születik? Vagy felébredünk itt az év végén, az új év elején, és vállaljuk, hogy tudatosan formáljuk az életünket.

„Az vagy, amit kivetítesz. Nem az vagy, aki vagy. Az vagy, amit kivetítesz. „- Yogi Bhajan

Vagyis, bármi is van most az életedben, azt te vetítetted, projektáltad ki. Az vagy, amit finomenergetikai szinten kivetítesz. Ez minden pillanatra igaz, tehát semmi nincs kőbe vésve, mi formáljuk az életünket pillanatról pillanatra. Felemelhetjük a teremtésünket az által, hogy megadjuk a módját. Azzal, hogy önmagunkra figyelünk. Megérezzük az új év minőségét, megérezzük, hogy számunkra mit jelenthet. Választhatjuk azt, hogy önmagunk leszünk, hogy az önvalónkat sugározzuk a világba. Tudatosak lehetünk a kapcsolatainkban, és a kommunikációnkban, hiszen ez varázsütésre változtatja meg az életünk minőségét.

Van egy speciális képesség, amit használhatunk, és ami lehetővé teszi, hogy intuitíven beszéljünk. Az intuitív beszéd a végtelennel való egységünkből fakad. Egy olyan helyről jön, ami nem ismer el semmilyen kategóriát, korlátot, elkülönültséget és félelmet. Ezen a helyen beszélhetsz a végtelen igazságából. Amikor meditatív módon vigyázol a hangodra, a szándékodra, a projekciódra, és a szavaid minőségére, akkor megnyitod az utat az intuitív beszéd áramlásának és a fénynek. Tégy minőségivé minden pillanatot, minden lehetőséget, minden találkozást, minden ötletet. Automatikusan elkezdesz meditálni, ahogy minősíted a gondolataidat.

Ahogy fenntartod a folyamatos figyelmet, kialakul a belső csend. A csend azt jelenti, amikor nincs semmi, ami a tiéd lenne. A csend a létezésünk nyugalma. Ez az, amikor a végtelen önvalónk szelleme felügyeli az Élet állandó áramlását.

A január, az új év kezdete, a természet visszahúzódása elhozza a belső igényt, hogy megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy csendben legyünk.

„Csendből születő Élet”

 újévi kundalini jóga elvonulás

Kerekerdőn

2016. január 21-22-23-24.

csendből születő Éle2t

Mikor új év indul, a lelkünk olyan ártatlan az új remények és álmok küszöbén állva, mint egy újszülött. Finom bánásmódot, odafigyelést és csendet kíván. Csendet, amelyben kapcsolatba léphetünk az új év energiájával, meghallhatjuk a lelkünk hangját, hogy merre felé szeretne hívni, milyen álmok, vágyak, és célok formálódhatnak szándékká, amelyek megvalósítására elkötelezzük magunkat.

Minden teremtés gondolattal indul, melyek szavakká és tettekké formálódnak. Az elvonulásunk célja, hogy a csendben meghalljuk az intuíciónk, a lelkünk hangját, és képessé váljunk az intuitív gondolkodásra, és kommunikációra. Az új év sikere nagyban azon múlik, hogy hogyan kommunikálunk másokkal.

Helyszín: Kerekerdő Szabadidőközpont http://kerekerdo.hu/

December 30-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz az elvonulásra! Ha a barátoddal vagy barátnőddel, partnereddel együtt jönnél, páros kedvezményt is kaphattok. Olvass erről tovább itt!

 

A 2016-re vonatkozó szútra vagyis bölcsesség a következő: „Részvéttel érts meg mindent, különben félreérted a kort.”

2015 egy olyan év volt, ami mélyen tisztító hatással bírt. Felkavarodott minden, ami az életedben még nem volt rendben, de esélyt is kaptál, hogy rendet rakj, elsősorban önmagadon belül. Választanod kellett, választanod kell! Milyen hozzájárulással akarod a világot gazdagítani? Bármi is az, az elkövetkező évben és években nyílik majd útja-módja, hogy elérd. Készülj rá, és készítsd fel magad tudatosan!

2016. január 9 -én, szombaton, szeretettel meghívunk a

„Varázslatos 2016” című meditációs estünkre,

2016.1.

amely során,

  • hálát adunk a 2015-es évért,
  • megálmodjuk a 2016-ös évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Időpont: 2016. január 9. szombat. 16:00 órától 20:00 óráig

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében.

December 30-ig erre a programra is kedvezménnyel jelentkezhetsz!

Olvass tovább a programról itt, és jelentkezz!

Szeretetettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend