MegbocsátásAz idei év eddig érdekes tapasztalásokat hozott mindazoknak, akik az igazságot elsősorban a belső ösvényeken keresik. Voltak próbatételek többször is az év során, például rögtön az évkezdéskor, majd áprilisban és május elején, és a késő nyári nap perzselő tüzének is átadhattunk elégetésre váró régi mintákat, meggyőződéseket, és szokásokat. Ha helyt álltál a próbákon, akkor észrevehetted, hogy mindig érkezik helyébe valami jutalom. Észrevetted? Megálltál egy kicsit, hogy rácsodálkozz a Végtelen Intelligencia bölcsességére?

A próbák néha nehéznek tűnnek, hiszen sávot kell  váltani. Nem lehet már a régi lemezeket lejátszani! Nem lehet a régi megoldási módokkal továbbmenni, nem lehet tovább hazugságban élni. Jobban kell figyelnünk mindarra, ami igazán fontos. Ami nem fontos, és csak az ego tartja életben, az szétfoszlik, átalakul, elporlad, minden próbálkozásunk ez ellen hiábavaló.

belső tájakonMindebből a folyamatból MOST születik valami új, magasabb rendű minőség, ami a nagyobb felelősség, a megfelelő választások, és a Fénnyel való eggyé válás felé tereli a figyelmünket. Csodálatos és gyönyörű utazás az Élet. Minden egyes jó választás után kapsz egy megerősítést, az Univerzum melléd rendel, hozzád terel olyan embereket és megtapasztalásokat, amelyek segítenek a további utadon. Ha nem ragaszkodsz a régihez, engedsz az áramlásnak, és félelem nélkül fogadod az újat, akkor minden emelkedik, leginkább a szíved. Azt gondolom, most különösen fontos a tudatos belső öröm fenntartása, az, hogy legyen időnk önmagunkra, hogy rendszeresen végezzünk rezgésszint emelő tevékenységeket (hálaadás, meditáció, jóga, közös éneklés, gyógyítás), mert most sok dolog dől el egyéni és társadalmi szinten is. Ne engedd ki a kezedből életed irányítását! Szövetkezz a Fénnyel, ő segít az utadon, de te vagy az életed gazdája.

„ A Fény, amit beengedsz az életedbe, végzi a maga dolgát, és bevilágítja az árnyékrészeidet, hogy tudatosíthasd őket, és elköszönhess tőlük. Egyre több tér marad hát a Fénynek, benned, bennem, bennünk” – Lélekcsemegék könyv

Október 11-12-13-án Munay- Ki beavatást és oktatói képzést tartunk. A Munay- Ki olyanFöldanya energiát jelent, amely képes több éve, évtizede makacsul jelenlévő árnyékrészeket, mintákat és blokkokat feloldani, és elhozni a teljes gyógyulást. A beavatás során 9 rítust adunk át, amelyek megtisztítják és magas rezgésszintű energiával töltik fel Fénylő Energiatestünket. A beavatások hatása csodálatos, amely jelenti a teljes csakrandszerünk megtisztulását, a fizikai testünk gyógyulását és ellenállóbbá válását, a fénylények segítő jelenlétét, erőteljes védelmet minden negatív hatás ellen, a generációs családi minták gyógyulását, nagyobb megértést, és magasabb tudatosságot, az emberi kapcsolatok rendeződését, az életfeladatod megértését, és segíti a Teljességbe való érkezést.

Erre a hétvégi képzésre lehet még jelentkezni! A Munay- Ki beavatás részletei, és jelentkezés itt!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend