Július 3-án egy különleges Teliholddal találkoztunk. Teliholdkor néhány azonos ösvényen járó társammal meditálni szoktunk, és most a meditációra való készülés előtt ezt az üzenetet kaptuk meg mindannyian. Mivel magam is Rák szülött vagyok,  az üzenetet most nagyon aktuálisnak éreztem.

A Rákban Isten az élet leheletét fújta az ember orrlyukába, és az ember élő lélekké lett. Ezek a szavak kifejezik a kapcsolatot, mely Isten elméjében a szellem (az élet lehelete), a lélek (tudat) és az ember (a forma) között fennáll. Amint az ember a szokott módon körbe-körbe halad a zodiákuson, folyamatosan és tudatosan a Rákban lép be az életbe, abban a csillagképben, amely az Újraszületés törvényét vezérli.

A Rákban a cél a rendelkezésre álló energiafolyam használata az anyagi formákba börtönzött lélekprincípium kiszabadítására. A manifesztációhoz szükség van a formára, de az anyag hordozót tud biztosítani, és hordozót is kell biztosítania a lélek számára, hogy használhassa azt. Ebben a jegyben, meditációban, az energia az „új materializmus” építésére irányítható, mely úgy határozható meg, mint a bolygó anyagi erőforrásainak helyes használata és fejlesztése az egész emberiség jóléte és haladása érdekében. Fel kell szabadítani a lélek fényét és energiáját, és e cél felé kell fordítani.”

Fontos tehát a ház, a forma, és a testünk, illetve minden a fizikai síkon is, de a lényeg, hogy Fénnyel tudjuk telíteni. Lehet, hogy te is érzed magadon, életed különböző területein az újjászületés feszítését. Kislányom, Hajnal születésével kapcsolatban beszélgettünk arról baráti körben, hogy az ember megszületése millimétereken múlik. Míg mondjuk egy macska vagy egy kutya kölykének testarányai az anyjukéhoz képest jóval kisebbek, az embernél a magzat teste arányaiban nagyobb, és néha tényleg teljesen képtelenségnek tűnik, hogy az új kis jövevény a szülőcsatornán keresztül megszülethet. Ezt a feszítést, millimétereken múló újjászületést érzékelem én is most az éterben. Új tudatosságunk megszületése által születhetünk mi is újjá. Néha fogalmunk nincs, mi vár ránk, csak az, hogy változnunk, változtatnunk kell, és csak a Fény felé fordulás, és az önmagunkhoz való teljes őszinteség adhat ehhez elég erőt és segítséget. Sok kérdés is érkezik hozzám mostanában, főleg a szerelem és párkapcsolat területén.

Ezt írta nekem egy kedves olvasó:

„Nem biztos, hogy a szerelmet érdemes úgy említeni, mint az életben az egyik legfontosabb dolgot. Szintén vannak olyanok, akik már ismerik ennek időleges (Ieginkább gyorsan elillanó és illuzórikus) voltát, illetve mint olyan valamit, aminek semmi köze a tiszta gondolkodáshoz. „

A következő blogban megírom majd a válaszomat is, illetve egy másfajta típusú szerelemről is írni fogok. Remélem te is elolvasod majd!

Ha szeretnéd saját (2012-ben úgy tűnik elkerülhetetlen) újjászületésedet megkönnyíteni, és tudatosabban átélni, akkor csatlakozz hozzánk a következő programokon:

Július 15-ig tudsz kedvezményesen jelentkezni a

  „DNS transzformáció

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonulásra a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5-én

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

•egészség •életerő •anyagi      biztonság, bőségteremtő képesség •siker a      hivatásunkban •családi      kapcsolatok harmonizálása •szerelem      bevonzása, és kiteljesítése •térérzékelő      képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása •szeretetteljes      emberi, baráti kapcsolatok kiépítése •saját,      többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Az elvonulás létszáma és a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út. Egy gyönyörű házban, természetvédelmi területen, közvetlenül az erdő mellett.

Az elvonulás részvételi díja:

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, az írásbeli anyagokat, illetve mindkét napon friss, ízletes, vegetáriánus ebédet.

Figyelj! Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet leadod, és a válasz e-mailben jelzett bankszámlaszámra megérkezik az elvonulás díjának 50%-a, legkésőbb július 15-ig, akkor kedvezménnyel, 25 000 Ft-ért vehetsz részt az elvonuláson. Tehát ebben az esetben 12 500 Ft-ot kell átutalnod előlegként július 15-ig. A 2. részletet kérlek, augusztus 3-ig utald majd el.

További kedvezmény: Július 15-ig, egy összegű befizetés esetén a program kedvezményes díja: 24 500 Ft!

Csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, így jelentkezéseddel a helyedet is biztosítod!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba írd be kérlek: DNS

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

„Légy ott, ahová el szeretnél jutni. Ennyire egyszerű. Nem kell semmit tenned.”-Neale Donald Walsch.

Augusztus 7-én, kedden indul a

VAN – teremtő

online kurzus

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél.

A négy hetes online kurzus alatt:

olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és      vonzol a VAN-ból.

gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet.

összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

 • 4 hét
 • 4 lecke
 • 4 gyakorlat
 • megerősítések
 • mindennapi VAN  teremtő gyakorlatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek

A VAN- teremtő online kurzust jó szívvel ajánlom abban az esetben is, ha már elvégezted a Bőségvonzó online kurzust vagy a Lélektárs behívó online kurzust, vagy akár mindkettőt, mert tovább mélyíti a tudásodat.

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

Kedvezmény az első 7 jelentkezőnek!

Ha benne vagy az első 7 jelentkezőben és befizetésed megérkezik legkésőbb július 15-ig, a kurzus díja számodra 6 200 Ft helyett most csak 4 900 Ft.

TELJESSÉG – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, hanganyag, és saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Teljesség csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

A Teljesség csomag kedvezményes díja: Július 15-ig történő befizetés esetén: a kedvezményes alapdíj (4 900 Ft) + 2 000 Ft – azaz 8 200 Ft helyett csak 6 900 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap vagy teljesség).

Emlékeztetni szeretnélek a Nagy, nyári online kurzus akcióra is, amellyel július 16-ig élhetsz. Nézd meg az akció részleteit itt, és jelentkezz most!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked

Send this to a friend