Kérd és megadatik! Minden akkor történik meg, amikor már érettek vagyunk rá, de mi lenne, ha elképzelnéd, hogy bátran mersz kérni? Az igazi valódi vágyaidat. El is tudod fogadni, mert már megértél rá. Ez persze azt feltételezi, hogy tudod, melyek azok. Ez pedig azt, hogy jól ismered önmagadat, és tudod, hogy mi a jó neked.

Ahhoz, hogy azt az életet vonzd be és teremtsd meg, amit valóban élni szeretnél két dolog nagyon fontos.

  1. Ismerd önmagad, és ez alapján meg tudd fogalmazni azokat a vágyakat, amelyek igazán neked valók.
  2. Hidd el, hogy lehetséges. Nekem például évekbe tellett azt kérnem, amit valóban szerettem volna. Mélyen tudat alatt azt gondoltam ugyanis, hogy az nem jöhet úgy létre, ahogy szeretném, ezért mindenféle egyéb lépcsőfokokon keresztül tudtam csak elképzelni a valódi vágyaim megvalósulását.  Például évekig vágytam arra, hogy azzal foglalkozhassam, amivel most: spirituális gyógyítással, és tanítással. Ezt azonban nem tudtam elképzelni, hogy hogyan valósulhatna meg, előbb ezért azt kértem, hogy vállalati tréner lehessek. Szép volt így is az út, és trénerként rengeteget tanultam, amit most is jól tudok hasznosítani. Utólag azonban látom, hogy minden csak azon múlott, hogy mi „merek” felismerni, kérni és elfogadni, nem fékezve önmagamat.

Ezért manapság észlelem, mikor éppen félrevezetném magam (néha tényleg nagyon résen kell lenni, hogy lelépjek a fékpedálról), és inkább felteszem magamnak a kérdést: biztos így szeretnéd? Mire vágysz valójában? Te hol fékezed magad, mely életterületeden gondolod azt, hogy most még nem lehet, majd később, majd egyszer. Előbb talán…

Miért csináljuk mégis az önkorlátozást? Hogyan szabadulhatunk fel ebből a mintából, és hogyan teremthetnénk meg azt, amire valóban vágyunk? Ezekre a kérdéseidet is választ találsz, ha csatlakozol most induló két online kurzusunkhoz, amelyek abban segítenek, hogy örömmel, és boldogan teremtsd meg az életedben a sikert, az elismerést és a bőséget. Fontos területek igaz? Az egészség és a szerelem mellett, talán életünk legfontosabb pillérei.

Csatlakozz hozzánk most kedvezménnyel, akár több kurzusra is, ha gyorsabban és hatékonyabban szeretnél fejlődni és teremteni az életedben. Ráadásul most dupla kedvezmény is igénybe vehetsz? Hogyan? Olvass tovább és megtudod!

Ha több online kurzus témája is megszólított a mostanában induló NÉGY KURZUS közül, és szívesen jelentkeznél akár többre is, akkor most kedvezményesen tanulhatsz!

Akció!

  • Ha két kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményeken felül, még további 10% kedvezményt kapsz mindkét kurzus árából!
  • Ha három vagy négy kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményeken felül, még további 15% kedvezményt kapsz minden, általad választott kurzus árából.

Az akciós ajánlat csak 2012. július 16-ig áll fent. Kérlek, jelentkezz itt: jelentkezem@simratyogaworld.com A tárgysorba írd be: ONLINE AKCIÓ

Az akció részleteiről itt olvashatsz bővebben!

Most két kurzus is indul, amely a hivatásod, és a bőség területén igyekszik felismerni és kiiktatni a fékeidet. Elvégzését párhuzamosan is ajánlom!

A Bőség-vonzó online kurzus

2012. július 24-én , az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami eddig visszatartott, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Kedvezmény a gyorsaságodért!

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Kedvezmény a leggyorsabbaknak, az első 8 jelentkezőnek!

Ha benne vagy az első 8 jelentkezőben és a díjat legkésőbb 2012. július 4-ig befizeted, kedvezményesen az alapkurzus díja Neked 8 000 Ft. Így 27%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyes, e-mailben történő konzultációra velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Itt is igénybe veheted a kedvezményeket.

A kurzusról, és július 4-ig igénybe vehető kedvezményekről itt olvashatsz bővebben!

Nem tudod, mire figyelj, hogy sikeresebb legyél a hivatásodban? Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Még nem ismered a márkaépítés alapelveit?

A legfontosabb alapelveket a 2012. július 17-én, kedden induló, 6 hetes

Énmárka online kurzus

keretében osztom meg veled.

Akárhány éves is vagy, soha nem késő változtatni. Bármikor végezheted a hivatásodat még nagyobb örömmel, úgy, hogy számodra is nagyobb bőséget teremtsen, ha tisztábban látod önmagadat, saját képességeidet, és értékeidet. Igazi márkává válhat a neved, ha az örömet mások felé is áramoltatni tudod, és kellő tudatossággal építed fel és gyakorlod a hivatásodat. Sőt, bármikor változtathatsz is hivatást, ami jobban illik hozzád, ami teljesebb és boldogabb élethez juttat téged és másokat is.

„Amit egyszer gondoltam, azzá váltam, amit most gondolok, az leszek.”- Buddha

A kurzus díja:

A kurzus teljes részvételi díja, amely az általam küldött visszajelzéseket is tartalmazza a megoldott feladatokra, 25 000 Ft.

Kedvezmény!

Ha azonban jelentkezésedet legkésőbb július 10-ig jelzed ÉS addig el is utalod a kurzus díját a megadott bankszámlaszámra, akkor számodra a kurzus csak 22 000 Ft.

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: jelentkezem@simratyogaworld.com.

AzÉnmárka online kurzusról itt tudhatsz meg többet! Olvass tovább és jelentkezz most!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked

 

 

 

 

Send this to a friend