Szavak, mondatok, érintések… Mozzanatok, amelyekről eszünkbe jut valami, amit valaha egyszer már tudtunk. Másoktól nekem, tőlem másoknak, az energia kering, átalakul, átalakít…

A legutóbbi Teliholdas gyógyításon december 20-21-én újra megtapasztalhattam, hogy mennyire szeretem munkámnak ezt a területét. Fontos tudnom, hogy milyen változásokat indít be a gyógyulni vágyók életében a közös együttlétünk, hogyan hat a közvetített energia, és mit érdemes tisztáznom további fejlődésem szempontjából. Az újabb, és újabb tapasztalatok ahhoz is hozzájárulnak, hogy tudjam mire érdemes felhívnom a hozzám fordulók figyelmét a sikeres együttműködés érdekében. Néhány kérést csokorba is gyűjtöttem ebben a blogbejegyzésben, amelyek fontosak lehetnek a gyógyulás szempontjából és kérlek, ha bármikor hozzám fordulsz tudd, hogy ezek a kérések a gyorsabb, és kellemesebb fejlődést szolgálják.

Gyógyító mesterem szerint minél erősebb gyógyító energiával rendelkezik valaki, annál nagyobb felfordulást tud okozni. Tapasztalataim szerint a felfordulás annál nagyobb minél inkább az elme uralja a hozzám forduló életét. Az elmében kell rendet tenni, ahhoz, hogy a mindenki számára alapvetően rendeltetett boldogság végre a felszínre kerülhessen a nehéz gondolatok, elgyötört test, és szétszabdalt érzelmek tengeréből. Elnézést kérek tehát mindenkitől, akinél a tünetek átmenetileg rosszabbodnak, ez csak azt jelenti, hogy alaposan rendet kell tenni a gondolatokban és az érzelmekben.

1. kérésem: Akkor fordulj hozzám, ha elfogadod, hogy vannak esetek, amikor a gyógyítás után nem azonnal leszel jobban. A gyógyítás- gyógyulás együttműködést jelent, amelyben lehet, hogy a találkozás után még otthonra is marad tennivalód.

Néhány nálam járt kedves gyógyulni- vágyó visszajelzését is elolvashatod:

„Fekszem az ágyon. Bizsergető zene szól. Nem is zene, csak kis harangok. A fény a koponyámon keresztül áramlik belém. Szétfolyik bennem, kitölti, megtisztítja az ereimet, a szöveteimet, a sejtjeimet. Fut egyre lejjebb, a nyakamon, vállaimon át a karomba, kezeibe, ujjaimba.  Sugárzik bennem, belülről melegít. Eléri a mellkasomat… és megáll. Ott van a szívemnél és nem tudja elfoglalni. Beleborzongok. Fázom. A hideg a szívemből jön.

Közben képek villannak fel. Nem emlékszem rájuk. Csak jönnek és el is mennek.

Újra ott a szív, a fény… és a hideg sötétség. Valami furcsa erő valami furcsa szürkeséget húz ki belőlem a lábaimon át. Mintha egy belső kígyóbőr lenne. Levedlettem. A sötétség mégsem szűnik. Pedig a tisztító fény ott van, mégsem tudja legyőzni a sötétséget. Érdekes. Mégsem vagyok rémült, nem félek és nincs bennem elkeseredettség sem. Türelmetlenség persze van. Szeretnék mindent megkapni és persze mindent azonnal. Mint egy gyerek. Miközben tudom, hogy félóra alatt nincs megváltás.

Szóval adott a cél, megvan a módszer. Csak el kell indulni. És bízni abban, hogy a következő telihold is hoz valami új tapasztalást.”- Gabi http://www.tegedmitenneboldogga.hu

2.kérésem: Tudd, hogy azért dolgozunk, hogy az általad elfogadható ütemben elérjük életed vágyott állapotát. Találkozásunkkor én is ebben vagyok jelen, még akkor is, ha időnként elsőre nehéz megemésztened, amit hallasz, vagy ami történik. Ne add fel, amit együtt elkezdünk, és ne add fel az álmaidat!

Egyébként azt gondolom, hogy fél óra alatt is lehet megváltás, sőt egy pillanat alatt is. Attól függ, mit engedsz be a tapasztalásodba. Ezért olyan izgalmas és szép az Élet nevű játék. Köszönöm, hogy erre újra ráébredhettem.

Az esetek többségében a gyógyítás után azonnal jobban érzed magad:

 „ A gyógyítás nagyszerű élmény volt. Mélyről jövő érzelmeket, érzéseket szabadított föl és segített egy részük megérzésében, megélésében, megértésében és elengedésében.  Találkozásunk után  megkönnyebbültem, úgy éreztem, mintha 15 kilós terhet vettek volna le a hátamról és a derekam teljesen panaszmentes volt azon a napon. Sok érdekes és használható dologról beszéltél, de talán a legfontosabb, hogy kevesebb bűntudatot érzek azóta, és hogy a felmerült problémákat könnyebben veszem. A párkapcsolati „összetűzéseket” nem veszem olyan komolyan és próbálom hamarabb lezárni, még akkor is, ha úgy tűnhet, vesztesként kerülök ki egy vitából. Az energia szintem akkor érezhetően magasabb volt. Sok olyan jelet kaptam és kapok azóta is, hogy újra jó úton járok, olyan úton ahonnan letértem, mióta kicsit kisiklottnak éreztem az életem. Várom a következő alkalmat…és köszönök mindent!” – Péter 33 éves, könyvelő, 1 gyermekes családapa- http://sites.google.com/site/solutiongate

„Karácsony előtt jártam Móninál teliholdas gyógyításon. Szerettem volna ráhangolódni az ünnepekre, éreztem azt is, hogy több energiára van szükségem (Mónitól tudom, hogy ez természetes az évnek ebben a szakában:) ), és kíváncsi is voltam.

A nyitókérdés mégis meglepett. Móni azt kérdezte, hogy miben segíthet nekem, és én hirtelen nem is tudtam mit mondani, mert alapvetően rendben voltam. Épp egy vidám karácsonyi bevásárló kör végén „estem be” hozzá, elégedetten, mert egész délután a szeretteimnek válogattam ajándékokat, és úgy éreztem, meg is találtam mindenkinek a megfelelőt. Aztán beszélgetni kezdtünk egy tea mellett, a szoba kellemes egyszerűsége egyre jobban megnyugtatott, na meg saját magáról az ember szívesen mesél… Jól éreztem magam.

Móni pedig egyszer csak a maga szelíd módján olyat kérdezett, ami a szívembe talált. Sírni kezdtem… Ez volt az utolsó, amire aznap délután számítottam, de megértettem belőle, hogy mennyire fontos témát érintettünk. Más légkörben, mással, máshol beszélgetve meglett volna a standard válaszom a kérdésre, de itt és most védtelen voltam. Móni kérdései aztán segítettek, hogy pár perc alatt a helyére kerüljön bennem a dolog, képes lettem új szemmel nézni a kérdést, és egy jóval mélyebb szinten nyugodtam meg, mint korábban a teától, a szoba hangulatától. Azután hanyatt feküdtem egy masszázságyon, kellemes zene szólt, éreztem, hogy Móni ott van körülöttem, de nem tudtam, mit csinál, mert csak néha érintett meg. Mintha elringatott volna… Másfél órát töltöttem nála, és megújulva mentem tovább.

Aki nem járt még Móninál teliholdas gyógyításon, annak azt javaslom, hogy egyszerűen legyen nyitott, és engedje,  hogy történjen vele, aminek éppen kell. „- Kata

3. kérésem: Légy nyitott, és befogadó. Ha ugyanis ez nincs meg, akkor kisebb sikerrel járunk. Kérlek, úgy gyere hozzám, hogy aznapra különösebb erőkifejtést, találkozásokat nem szervezel! Az a legjobb, ha a gyógyítás után egy csendes, biztonságos környezetben magadban maradsz, és hagyod, hogy a gyógyítás utórezgései hassanak rád.

A következő Teliholdas gyógyítás január 19-én lesz. Ha van bármi, amit szeretnél jobbá tenni az életedben fizikai, érzelmi vagy szellemi szinten kérj tőlem időpontot itt!

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben!

És most a múltkori ígéretemhez híven megosztok újabb három technikát, amivel emelhetett a rezgésszintedet:

1. Rendszeresen gondolkodj azon, hogy ki vagy, és ki szeretnél lenni! Ez eleinte akár lehet mindennapos tevékenységed. Most, hogy új évbe léptünk teljesen természetes, hogy többet foglalkozol a céljaid kitűzésével. A célok elképzelése, és rögzítésük egy erre „felszentelt” füzetben azonnal jobb kedvre hangol. Ha már tisztán látod őket, akkor is érdemes hetente egy órát arra szánnod, hogy újra előveszed, „leporolod” őket, hozzáírsz, stb. Ha pedig már „sejtszinten” rögzítetted őket, akkor is havonta legalább egyszer tölts velük egy órát.

 2. Foglalkozz a testeddel! Ép testben ép lélek. Találd meg, hogy mi a számodra leghatékonyabb mozgásforma, és rendszeresen, úgy értem rendszeresen:) műveld.  Nemcsak a tested kondíciója, de önbecsülésed is jobb állapotba kerül. Hamarosan megosztom veled, hogy számomra mi vált be a leginkább.

3. Folyamatosan szabadulj meg a célod és közted álló negatív gondolatoktól! Mint  ahogy a lakásodban is rendszeresen takarítasz, tedd ezt az elméddel is! Dobd ki azokat a gondolatokat, amik ellened vannak, és erősítsd azokat, amik jó érzéssel töltenek el!

Sok sikert kívánok! Hozzászólásodat szívesen fogadom itt lentebb!

Send this to a friend