Február hónapja a friss levegő sziporkázó lélegzetét hozza, és a lehetőségek felébredt érzékelését mindannyiunk számára. A 2- es szám a kapcsolatok, harmónia, egyensúly témakörét jeleníti meg, és a vágyat, hogy azokkal kapcsolódjunk, akik az érzelmi intelligencia nagyobb mélységét sugározzák.

A magasabb megértés összeillőségét akarjuk, és előrébb vágyunk lépni az életünkben mindazokkal, akik támogatni tudják az álmainkat és törekvéseinket.

Van egy természetesen járó szerencse ebben a hónapban azok számára, akik ki akarnak tekinteni a dobozból, és új társadalmi arénák felé terjeszkednek. Egy kora tavaszi láz van jelen a levegőben, és a kozmikus kereszt-beporzás gyors lesz és tomboló. A magasabb Angyali birodalmak nagyon különleges módon segítenek, mert jelenleg szükségünk van a magasabb tudatosságú emberek térnyerésére a nagyobb jóság érdekében.

Február 2- es száma a dualitást is megjeleníti, és a képességünket egyéni és kollektív szinten is arra, hogy megoldjuk és eltávolítsuk a különbözőségeinket. A Vízöntő kor szútrája, ami a legjobban meghatározza mindezt, a következő: „Ismerd fel a másik embert önmagadban.” Ahogy párbeszédbe kerülsz valakivel, egy pillanatra fontold meg, hogy milyen javaslatod lenne üdvös, ha az ő cipőjében járnál. Milyen kiigazításokat lenne jó megtenni, hogy mindenki elégedetten álljon fel az asztaltól?

A képességed, hogy harmóniát és egyensúlyt érj el, most a legjobb biztosítás az előttünk álló hónapokra. 2019 átfogó száma nagy lehetőséget tartalmaz a teremtő látomásunk kibontakoztatására, mindemellett március és április potenciálisan elég konfliktusos természetű. Extra időt vesz igénybe, hogy átkutassuk az 50 fontos mungóbab zsákot, és minden kis kavics eltávolítása egy későbbi repedt fogat menthet meg.

A társ- teremtés az év egyik legnagyobb témája, és ahogy fontolóra veszed a feltételeid és a választásaid az emberekre vonatkozóan, akikkel dolgozni szeretnél, tudd, hogy nem tudsz tévedni egy nagyon különleges partner kiválasztásában, aki a lelki szövetségesed. Válassz egy támogató hatást az éteri birodalomból, mint Guru Ram Dass, vagy Mária, Szent Germain, vagy bárkit, akivel emocionálisan együtt rezonálsz. Tegyél egy megállapodást ezzel a mennyei alakkal:

 

“Te és én, megcsináljuk ezt; vigyázol rám és én áldott vagyok.”

 

A 2- es szám a „vágy az összetartozásra”, és ezt a vágyat most fel kell emelned annak a rezgésszintjére, aki soha nem hagy el téged. Állítsd ezt a célkitűzést az érzelmi egyensúlyod alsó vonalának, és tudd, hogy a biztonsági hálód így elhelyezted az előtted álló évre.

Most egy nagyon erőteljes kezdési időpontja van minden új kezdetnek, és itt van február 4-én az Újhold is. Ha ekkor le tudsz csendben ülni önmagaddal, és képes vagy követni a csend és érzékenység terét, akkor jelen lesz egy új információs jelzés ( jel vagy kulcs), amit befoghatsz.

Szintén befoghatsz egy szándékot az Univerzum teremtő erőinek kimondásával: „ Mit kell tudnom?” A shunia terében lakozva (az ego zéró pontja) egy új rálátást kaphatsz és/vagy a jelenlegi körülményeid átláthatóságát. Ez megadja számodra a képességet, hogy megtegyél bármilyen szükséges kiigazítást, valamit, hogy egy új irányt állíts fel magadnak.

Az új irány ötlete ilyen egyszerű is lehet: „Többé már nem kétkedem az ajándékaimban és a tehetségeimben, és a világ egy üdvözítő hely számomra, hogy belépjek a kiválóságomba.”

Oké, most hogy már hazaértél rendben, nézzük meg a világ többi részét!

A február alap száma az 5- ös, és az ötös a „Vad Kártya” száma a numerológia tudományában. Ez most hatással lesz a bolygó időjárására, és az emberek viselkedésére is. Nem mindenki olyan szerencsés, mint te és én, hogy ismerheti az összes mantrát és jógikus eszközt, amit szeretünk és nagyra értékelünk.

Néhány embernek csak az MTV és az édesített pelyhek vannak meg reggelire, ami tipikusan nem a legjobb kezdete a napnak- egy kissé hiányoznak belőle az esszenciális táplálékok és a pozitív kivetítő psziché. Így, azt kell, hogy mondjam, szükséged lesz arra, hogy tudatában legyél mások vakmerő türelmetlenségének, amikor nem kapják meg azt, amit akarnak. Ez egy kicsit őrültté válhat időnként, ezért légy óvatos, amikor vezetsz, különösen éjszaka. Az 5- ös szám a kommunikáció, és ez kombinálódik 2019 átfogó számával, ami a 3-as. Csak tudd, hogy a dolgok agresszívvá és csúnyává válhatnak, ha valaki elveszíti a belső egyensúlyát.

Olvasd a jeleket, kapd el őket, mielőtt felerősödnének. Távolítsd el magad a parkolóházból, egy másik napon menj bevásárolni. Menj át a másik oldalra, ha vicsorgó pitt bullokat látsz közeledni a neandervölgyi tulajdonosukkal. Tudd, hogy mikor kegyes a belenyugvás, amikor valaki kihívást jelent számodra, hogy átjuss az előtted lévő ajtón. Mondj valami ilyesmit: „ Úgy látom, siet, kérem menjen csak elsőként.” Ez teljesen összezavaró lehet a jóléted elleni finom támadásokkor. És Hölgyek, ez különösen igaz rátok nézve, mert nőként két Fényívünk van. Nem engedhetitek magatokat értelmetlen negatív hatásoknak kitenni.

Tarts a fő úton és a saját létezésed kegyes áramlásán, ezáltal elkerülve a negatív ellenállást. Tudd, hogy védett vagy, és a tudatos éberségeden keresztül soha nem leszel elhanyagolva. A világ nagyszerűbb kibontakozásának része vagy, azáltal, hogy érzékeled, mi az, amit a Sorsod még mindig visszatart. Sat Nam, legyen a kedvesség és a jószerencse fénye az ösvényen előtted.

Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

Mónika hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Víziója tömör megfogalmazása: Tudatosság minden lélegzettel.

 

 

Send this to a friend