Írta: Nam Hari Kuar 

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

2020 február hava megosztja egyedi ajándékait és kihívásait. Tájékozódásunk közben fontos, hogy emlékezzünk a 4- es számra, amely 2020 átfogó száma.  A 4-e s szám a folyamatok, szerkezetek és rendszerek témáját jeleníti meg, valamint azt a képességet, hogy semlegesek maradjunk nyomás alatt is. Ami fontos a 4- es számmal kapcsolatban az az, hogy nem hagy ki lépéseket.

Ha megnézzük február szerkezetét, akkor azt látjuk, hogy dupla 2-es jelenik meg a Szív kalkulációban ( a hónap 2- ese + az ajándékszám 2- ese). Ez létrehoz egy másik 4-est, de ilyen, érdekes módon!

A 4- es szám az érzelmes számok közül az egyik, mivel a ”Vágy az odatartozásra” megjelenítője. Ez a vágy megtapasztalható a magasabb áhítat szintjén, vagy átfordulhat érzelmi sóvárgássá és megszállottsággá is. Mindez befolyásolni fog minket a kapcsolataink területén, mivel a 2- es a határokat és a védelmező, jó értelembe vett ítéleteinket is megjeleníti.

A február egy olyan időszak, amely a helyzeteknek időt és teret ad a kibontakozáshoz, lehetővé téve a rejtett részletek számára, hogy lassan felfedjék magukat. Pozitív polaritásban a 2- es szám detektálószerű képességgel válogatja ki az információcseppeket és darabokat, ezáltal érzékelve a finom vagy rejtett megfejtési kulcsokat.Most egy drámai példát fogok használni, hogy segítsek illusztrálni mindezt.  Mindannyian szomorúak vagyunk a közelmúltban történt tragikus helikopter baleset miatt, amely Kobe Bryant-t, lányát és a csapatjátékosok szüleit szállította.

Miközben az előrejelzés elkészítésekor rendelkezésre álló információkat vizsgáltam, megdöbbenve láttam, hogy a pilóta különleges engedélyt kért ködös időjárási körülmények esetére, amelyben a helikopterpilótákat általában nem engedik repülni. Lábjegyzetként ehhez csak annyit, hogy a Los Angeles megyei rendőrség összes helikoptere földre szállt ekkor.  

Február hónapnak egy érzelmi töltése van minderre, a sürgetettség érzésével társulva. Az én véleményem, amiért megosztottam ezt a történetet az, hogy ne repülj be a ködbe, még a legjobb szándékkal sem. Helyesen értelmezd a környezeted, beleértve az embereket is, majd válaszd a legvédettebb utat.

A Semleges Elméd most a saját, legvédelmezőbb kegyelmed és a megváltód ebben az időszakban. Tanuld meg kiképezni önmagadat és a gyermekeidet arra, hogy egy meditatívabb megközelítést alkalmazzatok az életre, úgymint: „Látom a negatívat, látom a pozitívat, és megtalálom az egyensúlyom az életben egy semleges, védett ösvényen.” 

Öt sarokpontja van ennek a hónapnak, és ezek a február 2., 4., 13., 20. és 22-ike. Ezek azok a dátumok, amikor az új információkat be kell integrálnunk a döntés hozó folyamatainkba. Adj magadnak sok érzelmi rugalmasságot februárban, mivel úgy találhatod, hogy az emberek meglehetősen kiszámíthatatlanul és reaktív módon viselkednek. Ez történik, ha a 2- es „szuper negatívvá válik”. Igen, ez nem mindig egy szép kép, és lehet, hogy sok fedezékbe vonuló pillanatod lesz.

Itt van egy kis segítség, hogy kellemes lelkiállapotban haladhass át ezen az időszakon. Az Antar Naad krija pozitív pszichét ad számodra, például védelmet minden támadással szemben. Ha ezt a meditációt gyakorlod a videóval 40 napig, akkor a spirituális támogatottság érzékelését adja számodra. Lehetnek személyes meditációs barátaid, akik a partnereid Istennel való találkozásaidban!

Február napos oldalán számos érdekes fejlődést tapasztalhatunk. Miközben a kapcsolataink változásokon és átrendeződéseken mennek keresztül, új kapcsolatok állnak készen, hogy belépjenek azokra az üres helyekre, amelyeket mások hagytak maguk után.

Mivel az a „forgóajtó” hatás van érvényben, emlékezz rá, hogy legyen egy finom szűrőd a megfelelő helyén, amikor fontolóra veszed az új lehetőségeidet. Ugyanannak a régi elkopott drámának a végtelen, újbóli futtatása nem az a mód, ahogyan élvezetes lesz az életed.

Mondd magadnak: ”Megengedem, hogy az új, és összehangolt energiák a társaim legyenek és segítsék a sorsom alakulását. Az Univerzum támogat engem az eddigi legeslegjobb életemben.”  

A szavaidat tudatos használata ebben a 4- es évben a nagyobb hatékonyság és eredményesség elérésének módja. A 4-es szám jeleníti meg a szavakat, amiket használunk, az 5- ös a verbális és nem verbális kommunikáció, a 6-os a projektív psziché. és a 7-es a hang. A pozitív megerősítés és a mantrák révén utat készíthetsz céljaid, álmaid és vízióid felé. 

A megfelelő időben vagyunk, ez nem kétséges. Minden felgyorsult, és sok ember nehezen tud lépést tartani ezzel. Ha azt tapasztalod, hogy beleragadtál a tömeggyorsulásba, akkor állj meg; keress egy csendes helyet, és kezdj el lelassulni!

Tegyél így 3- 5 percig, és képes leszel megóvni magad az impulzív gondolati mintáktól. Kerüld el a ködös látást, és teremts tisztaságot az elmédben, amely a helyes cselekvéshez és a biztonsághoz vezet.

Ezek izgalmas és nagy energiájú napok, amelyben mindannyian benne vagyunk, és az élet polaritásainak tanújaként megtanuljuk, hogy hogyan hozzunk jobb döntéseket magunk és mások számára. Mindannyian hiányzó puzzle-darabok vagyunk mások boldogabb életéhez, és szavainkkal, hangunkkal és tetteinkkel képesek vagyunk egymás kölcsönös támogatásának legszebb lélekmozaikját létrehozni.

Angyalok vezessenek és áldjanak meg téged, biztonságos utat adva álmaid megvalósulásának és szíved vágyainak. Sat Nam.

Send this to a friend