MeditációFebruár hónap most a kreatív lehetőségek és a társadalmi kapcsolódás ideje.

Egyfajta feszültség érezhető most a levegőben, ahogy lassan egyensúlyba kerülünk, és készen állunk a következő nagy dobásra az életünkben.

A környezetünk is támogatja most mindezt, főleg, ha levontuk a múlt év tanulságait és megtanultuk, hogy mit jelent a határok meghúzása és az egyensúly kialakítása életünkben.

A február 2-es száma a kapcsolatok, valamint annak idejét jelöli, hogy képessé váljunk felismerni a legbiztonságosabb és leginkább védett utunkat. Hogy most kivel hangolódunk össze, az fogja meghatározni, hogy milyen magasra és milyen messzire jutunk idén. Szánj időt erre és dönts bölcsen: bármilyen nem kedvező kapcsolódás „ragadóssá” válhat később, amikor meg akarsz tőle szabadulni – olyan ez, mint amikor rossz hajóba szállsz, és a vízesés felé evezve túl későn veszed észre, hogy a partnered már halott. Gondold meg kétszer, hogy kivel kapcsolódsz, és kerüld el az élősködőket. Meg és fel kell erősíteni magunkat most, és az étkezési szokásaink megváltoztatása fontos része ennek. Február alap kalkulációja a 3-as, és a 3-as szám az ételt és azt jeleníti meg, hogyan tápláljuk magunkat. Az alap számítás mindig a projekciónkat támogatja, szóval nem lehet erőteljes kivetítő (teremtő) képességed, ha az alap nem elég erős. Lehet, hogy korábban megúsztad néhány kókusz puffanccsal és gyömbérsörrel, ez évben azonban nem elég így folytatnod. 2017 fő kalkulációja a 10-es, és a 10-es szám az idegrendszert és a váz szerkezetet jelenti. Vegyél most vissza a cukorból és a koffeinből, használd a cukrot inkább különleges alkalmakra, ne napi szinten.

Az élelmiszerek tekintetében érdemes ezekre helyezned a hangsúlyt:

  • Gyömbérgyökér
  • Pirított kurkumás hagyma
  • Organikus joghurt
  • Mogyoróhagyma a salátákban
  • Mandula
  • Párolt fokhagymás cékla
  • Mazsola
  • Nyers szezámolajon párolt spenót Misóval
  • Ananászlé

Itt az ideje új hangvételnek, majdnem úgy, mint amikor csengőhangot állítasz a telefonodon, amin most egy új, egészségesebb Te jelentkezhet be.  De ne feledd, az erődet most a táplálkozáson keresztül alapozod meg, ez segíteni fog az elkövetkezendő időben.Végignézve a hónapon, összesen 6 szerencsés napunk is lesz. Ezek: február 7., 9., 16., 18., 25. és 27. Van egy külön varázsa most annak, ahogy a jó szerencse keresztezi utadat, különösen, ha naponta recitálod 11 percen át a „Har Haray Haree, Wahe Guru” mantrát.

Használd ki ezeket a pozitív együttállásokat azáltal, hogy feltöltöd az elektromágneses meződet ezen rezgéssel. Sokan jártasak a Vonzás Törvényének tanításaiban, ez a mantra most meghozhatja számodra a szerencsét. Nézz utána a Chii-a Krijának is, ami szintén ezt a mantrát használja. Már lefedtük a táplálkozás témakörét, de nemcsak ez az, amire éhezünk most életünkben. Van egy másfajta éhségérzet is e hónapban a levegőben: az az intenzív érzés, hogy többet akarunk, de nem igazán tudjuk, hogyan. Senki nem akarja már a múlt évi köröket újra futni! Szóval nézzük, hogyan állítsunk őröket 2017 új határaira: A 2012-es Éhezők Viadala c. film főhőse Katniss Everdeen, aki abba a rendkívüli helyzetbe kerül, hogy tinédzserként az életéért kell harcolnia. Van egy jelenet a filmben, ahol megsérül egy tűzvészben. Később, egyedül és bizonytalanul egy  fa ágán ülve érzi meg, hogy nagy segítségre van szüksége. Mi történik ezután? Megjelenik egy jótevő, aki az ő oldalán áll, és segíteni akar. Küld neki egy égési balzsamot a sebére, Katniss így lesz képes folytatni útját.

Mindannyiunknak szüksége van most egy jótevőre, egy nagyobb erőre, aki mellettünk van, és szem előtt tartja céljainkat – egy keggyel megáldott jótevőre, aki jókor jó irányba terel minket.

Ez lehetséges és elérhető vagy megtapasztalható azáltal is, ha kialakítjuk a kapcsolatot azzal, aki “sosem hagy el minket”. Ez a fajta kapcsolódás éteri szinten történhet, téren, időn és a földi létezésen túl. Hívd most Guru Ram Das-t, Szűzanyát, az Őrangyalodat, vagy bárkit, akit választasz és mondd: „Csak Te és én vagyunk, készen állok, vigyél Haza.” Ez a szándék a helyes úton és a jelen pillanatban tart, és rendelkezésedre bocsát mindent, ami jó számodra. És tudd azt is, hogy én is itt vagyok veled. Szeretettel, Sat Nam.

„Az Isten benned nem más, mint a saját, önnön erőd. Ha egyensúlyba hozod ezt az erőt, akkor istenivé válsz. Légy egyensúlyban, és nézd meg mi történik. Csak figyeld meg!” (Yogi Bhajan 2001-04-18)

a

2017 -es teljes évi numerológiai előrejelzést itt olvashatod!

 

Írta: Nam Hari Kaur (forrás), Fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

 

Szeretettel,

Arató Mónika

a

Send this to a friend