Vasárnap Újhold lesz. Az Újhold a gyógyulás, elengedés, új kezdetek energiáját jelenti. Az Újhold előtti hét mindig a legsötétebb időszaka a hónapnak, ugyanakkor a reményt, a jövő tervezését, az új fény születését is elhozza. Mit jelent ez a lélek és az érzelmek nyelvén?

Megjelenhetnek a félelmeid, blokkjaid, akadályaid, amin már úgy érzed, százszor átdolgoztad magad. Összességében az érzelmek szintjén nem a legkellemesebb időszakról van tehát szó. Ugyanakkor nagyon jó lehetőség arra, hogy újra eldöntsd, hogy mire fókuszálsz, mit szeretnél az életedben megteremteni.

Mit tehetsz, hogy könnyebben átmenj ezeken a napokon?

  • Vedd észre a múlt árnyait, az elmédbe bekúszó félelmeidet. Ne tagadd meg őket, ne állj ellen nekik, mert akkor még inkább maradni fognak. Nézz szembe velük, figyelj oda az üzenetükre. Igyekezz mindezt úgy megélni, hogy közben a magasabb önvalód tartja a teret a kicsit éned számára. A kicsi énnek megengeded, hogy féljen, a tágabb önvalód pedig végtelen szeretetével körbeölel.
  • Igyekezz minél inkább a jelenben lenni. Figyeld lélegzetedet. Amikor csak eszedbe jut, lélegezz mélyeket. Vedd észre az élet szépségeit: a fényeket, hangokat, illatokat, más emberek szeretetteljes gesztusait. Adj hálát mindenért, ami szépet csak észreveszel, ez azonnal emeli a rezgésszintedet, és kellemesebb érzéseket hoz.
  • Ne bízd magad az elméd véletlenszerű hullámaira. Használj mantrákat, hogy befolyásold az elméd működését.

Egy kiváló mantra erre a következő:

Gobinday Mukunday Udaaray Apaaray Hariang Kariang Nirnamay Akamay

Isten nyolc aspektusát integrálja az energiarendszeredbe, amelyek a megtartó, felszabadító, megvilágosító, végtelen, pusztító, teremtő, névtelen, és vágytalan. 

A mantra előhívja a képességet, hogy áttörj a mélyen ülő blokkokon. „Amellett, hogy egy segítség a tudatalatti elme megtisztítására, kiegyensúlyozza a két agyféltekét, türelmet, nyugalmat hoz annak, aki a mantrán meditál.”- Yogi Bhajan

Itt hallgathatod meg:

  • Teremtsd azt a jövőt az energiáid kivetítésével, amit szeretnél. Vizualizáld a vágyaidat, mondd ki őket, tegyél egy lépést feléjük. Tarts ki, minden akadály ellenére. Higgy magadban!

Ezen a héten én is átadom magam az Újholdra készülésnek, azoknak a hölgyeknek a társaságában, akik részt vesznek a Grace elvonuláson. Ma estig még jelezheted a jelentkezésedet, ha te is szeretnél az elvonulás és az Újhold energiájában elmerülni.

“GRACE”

a szív és lélek ragyogása

 női kundalini jóga elvonulás

Szentbékkállán

2016. június 2-3-4-5.

grace

“A mindennapi ragyogás kell, hogy legyen a valóságod- kell, hogy legyen a mintád.” —Yogi Bhajan  

A grace szó angolul szépséget, kegyelmet, kellemet, bájt, magasztosságot, kecsességet, megbocsátást jelent. Számomra mindegyiket és egyiket sem. A legjobb fordítás szerintem, ami a kundalini jóga humanológiai tanításaihoz a legközelebb áll: a szív és lélek ragyogása. Ennek a ragyogásnak adjuk át magunkat az elvonuláson.

Az elvonulásról olvass tovább itt, és jelentkezz még ma!

Az elkövetkező hetek megmozgathatják az elismertséggel, megbecsüléssel, egyéni boldogulással kapcsolatos dolgainkat. Mindazokat a dolgokat, amelyek elsősorban az édesapánktól kapott mintában, illetve a vele való kapcsolatunkban gyökereznek. Ennek az érmének is két oldala van. Egyrészt szembesülhetünk mindazzal, ami még rendezésre vár, fáj, és gyógyulni kíván, másrészt fókuszálhatunk arra, amit szeretnénk. Elménk és szívünk erejével kivetíthetjük azt a választott valóságot, amit élni szeretnénk. Ha tudatosan, és egy könnyed segítséget igénybe véve szeretnél ezzel a témával foglalkozni, akkor a következő programot ajánlom.

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Kiteljesedés 1.0

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod.

A Kiteljesedés 1.0 webkurzus 2016. július 4 -én, hétfőn, Újholdkor indul! Június 3-ig, azaz e hét péntekig kedvezménnyel tudsz rá jelentkezni.

Olvass erről tovább itt!

Újhold után, már a növekvő hold energiájával új témával foglalkozunk, ez pedig mindaz, amit szeretnél megteremteni, a valóságodként tapasztalni.

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, az összes, ettől eltérítő tényezőt (legyen az akár fizikai akadály, tudatalatti minta, karma, stb.) figyelmen kívül kell hagynunk. Arra érdemes koncentrálnunk, amit szeretnénk, ahelyett, amit nem. Az élet végül is arról szól, hogy hogyan tudunk választani e két lehetőség között.

Könnyűnek tűnik azt választani, amit szeretnénk, de ha ez így lenne, mindenkinek nagyon egyszerűen megvalósulna minden célja. Még sincs ez mindig így. Számos kihívással, akadállyal, lassító tényezővel találkozunk az utunk során, és ezekben az esetekben a teszt gyakran az, hogy mennyire vagyunk képesek megtartani a fókuszunkat a célunkon.

A lélektudatos utazásunk megvilágítja az utat a hazatéréshez. A kundalini jógában azt tanítják, hogy a Fényív, más néven Glória jelenti azt a finomenergiát, ami az egyhegyű elme erejét adja. Ez biztosítja a ragyogásunk alapját, és manifesztálódik a mindennapi világunkban az ima erején keresztül. Évszázadokon át úgy ábrázolták, mint a szentek feje körüli dicsfényt, és valóban érzékelhető egy  6-9 millimétertől 2,5 centiméterig terjedő ív formájában a két fülcimpa között. A nőknek van egy második fényívük is a két mell között. Megjelenhet ezüst fehér, kékes fehér, szürkés fehér, rózsaszín vagy zöld színben.

A Fényív nem a természet törvényei alapján alakul ki, hanem magasabb valóságok által vezérelt. Megadja számunkra a saját valóságunk kivetítésének, és megvalósításának lehetőségét. A sugárzása megóvja a pozitív létünket, és eltereli a negatív kivetítéseinket, akár belülről, akár kívülről származzanak. Azt a lehetőséget biztosítja, ahogyan érdemes élni: az intuíció által vezetetten, amely segítségével a szív ragyogni képes.

A hatodik hónapban, a kundalini jóga szerinti hatodik finomenergia test, a Fényív lesz a fókuszunkban, hat héten keresztül.

Fókuszban a fókusz

hat alkalmas kundalini jóga tudatosságemelő csoport indul június 7-én!

fókusz

A találkozások során megismerjük a kundalini jóga fókuszra, koncentrációra, fényívre vonatkozó tanításait, majd gyönyörű kundalini jóga krijákat meditációkat gyakorlunk, amelyek segítenek a céljainkat tisztábban érzékelni, erősítik az intuíciónkat, és az imáink erejét, és segítenek elhozni a várt sikert.

Az induló csoportok időpontjairól, és a programról olvass tovább itt, és jelentkezz, ha hív!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend