Vízöntő mantrákTegnap elég zaklatott napom volt a fizikai világ kihívásai következtében. Intéztem az ügyeimet, kissé feszült voltam közben, kezelgettem az ezzel kapcsolatos ellenállásaimat, és közben pontosan tudtam, hogy ez lehetne másképp. Tőlem függ. Este, mikor már nagy részét elintéztem azoknak a dolgoknak, amit szeretettem volna, és a kislányom is édes álmát aludta, ráhangolódtam a Vízöntő kor mantráira, és az érzelmeim egy pillanat alatt kisimultak. Az érzelmeim változását, a gondolataim átalakulása követte. Majd egy mély, őszinte beszélgetéssel és egymást megtartó finom ölelésekkel ért véget a napunk a Párommal. Minden átalakult, magasabb szintre került bennem, amit a mantrák rezgéseiben töltött egy óra segített elő. Rengeteg mindent megértettem a saját működésemben, a párkapcsolatom gyönyörű minőségével kapcsolatban, és a családom energetikai átalakulását illetően is. Megérkeztem az elfogadásba, a befogadásba. Ennyire egyszerű lenne átalakítani az érzelmeket, a gondolatokat, a tetteket, és ezen keresztül a karmát?

Igen, sőt. A mantra teremtőerővel ruház fel, megvilágosít, magasabb tudatossági szintre repít, varázsol. Ezt számtalanszor megtapasztaltam, amikor csoportosan együtt zengettünk szakrális dallamokat. Az emberek ilyenkor felfényesednek, személyiségük legmagasabb minőségét élik, kinyílik a szívük, és a szemükben átsugárzó energia tisztán, és torzítatlanul visszaadja lelkük ragyogását.

A hangoknak varázslatos erejük van. Az ének gyógyít. A mantra pedig egy olyan ének, amelynekkreatív teremtőerő szavai, hangjai mögött több száz, vagy akár ezer éves kincs húzódik meg energetikai szinten. A bölcsesség és szeretet, amelyet a mantra közvetít a fizikai síkra, világossá teszi számunkra a megtapasztalás szintjén, hogy kik vagyunk valójában. Mikor mantrákat énekelsz, ne gondold, hogy csak az idődet fecséreled. A legfőbb jót teszed önmagaddal, ami az életedet is átalakítja, rendbe teszi, és összekapcsol az univerzális energiával. Átrezget, és utána már nem az vagy, aki voltál. Több és jobb leszel, és másképp tekintesz önmagadra. Ha csoportban énekelsz, az élmény még erősebb. Éneklés közben mosolyogsz és könnyezel a boldogságtól, és a körülötted lévő energiatér megsokszorozza a gyógyító energiát. 

„A mantrát nem mi hozzuk létre. A mantra nem születik, és nem szűnik meg zengeni. A mantrába csak „ becsatlakozunk”, amikor hangszálainkkal rezgetjük ezeket a szentséges, magas frekvenciákat. Rácsatlakozunk, felemelkedünk az örök érvényű univerzális intelligenciára.”- Bir Akal Kaur 

A hang, és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Itt van például ez egyik kedvencem a vízöntő mantrák közül. Ezt a mantrát is fogjuk zengetni december 18-án a Fényünneplő mantra meditációs esten. Szövege nagyon egyszerű, szívcsakra nyitó, gyógyító, védelmező:

Guru Guru Wahe Guru Guru Rám Dász Guru

 

2013.december 18-án, szerdán 18.30-től szeretettel várunk

’Fényünneplő meditációs est a Vízöntő kor mantráival

a Telihold erejében’

rendezvényünkre.

vízvilág2

Ezen az estén 7 olyan mantrát fogunk a szakrális térben együtt zengetni az előírásoknak megfelelően, amit Yogi Bhajan ajánl segítségül a Vízöntő kori tudatosságba való megérkezéshez.

A Téli napforduló napját, a Fény születését ezzel a gyönyörű esttel várjuk, köszöntjük és ünnepeljük. A Telihold, a közösségi éneklés ereje, és a szent mantraszövegek segítenek minket egyéni, családi és közösségi céljaink elérésben,

A rendezvény 20.30-kor ér véget.

Helyszín: Budapest,12. kerület- Jelentkezésed esetén elküldjük számodra a pontos címet és a tudnivalókat.

Részvételi díj: 1 500 és 3 000 Ft között, amit jó szívvel rászánsz erre az estére a helyszínen.

A terem befogadóképessége miatt kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt! A tárgysorba írd be: fényünnep

A Fényünnepről itt olvashatsz bővebben!

A szívcsakra, és a megbocsátás olyan fogalmak, amelyek az új tudatosságban központi szerepet kapnak. Mindezeket a saját életed emelésére gyakorolhatod hamarosan induló két webkurzusunkkal.

Kiteljesedés 3.0 webkurzus indul 2013. január 6-án,

Megtanulom szeretni önMAGam

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

szeresd magad

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. 

Ha szeretnél a pénztárcádra odafigyelve fejlődni, olvass róla többet és jelentkezz most, még kedvezménnyel!

A másik, február 11-én induló webkurzus Kiteljesedés 2.0 webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

anya

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

• Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.

• Könnyebb lesz a kommunikációtok.

• Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.

• Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.

• Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.

• Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.

• Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.

• Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.

• A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

További információhoz, és a kedvezményes jelentkezés részleteihez kattints ide!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend