Ez az év az újrakezdés és a ragyogás energiáját adja azoknak, akik tudatosan vannak jelen benne, és megteszik a szükséges lépéseket, önmeghaladásokat a spirituális útjukon.

Olyan ez az év (de számomra visszatekintve egy folyamat részeként ez előző évek is), mint egy elvarázsolt kastély. Ha az elvarázsolt kastélyban lévő torz tükrök félelem alapú képét elhiszed, akkor elbuktad a játék egy pontját (ez nem azt jelenti, hogy egy magasabb tudatossági szinten aztán nem győzhetsz végül).

Ha elhiszed, amit a torz tükör mutat, az a fizikai valóságban is valami kis halált, elengedést hoz. Például nem sikerül valami, amit nagyon szerettél volna, konfliktusaid vannak, emberi kapcsolatok érnek véget, beteg leszel, stb. Kudarcokat gyártasz, amik aztán visszahatnak az energiarendszeredre.

Ha azonban megtartod magad a hitedben, és megtámogatod magad különböző, számodra működő módszerekkel, akkor mutasson bármit is a torz tükör, te csak a belső szeretethangodnak hiszel, ami azt mondja, minden akadályon át vezet út.

Olyan nincs, hogy a benned élő végtelen szeretet ereje valamit ne lenne képes átminősíteni, megjavítani, felfényesíteni. Ez egyszerűen lehetetlen, ha van elég hited, és kitartasz belső meggyőződésedben. Majd meglátod elméd kivetítésének sikeres teremtését, és ez az információ beíródik az energiarendszeredbe, és hasonló helyzetekben újra segít az emlék.

Végül is ez a szabad akarat használata: hogy képes vagy-e a szíved vágyai mellett oly mélyen elköteleződni, hogy történjen bármi is, látszódjon bármilyen reménytelennek egy helyzet, kitartasz amellett a meggyőződésed mellett, ami jó érzéseket kelt benned, és pillanatról pillanatra arra fókuszálsz, amit szeretnél. A szabad akarat másik oldala pedig az, hogy mindazt a blokkot, önkorlátozó meggyőződést, mintát, ami a vágyaid megvalósulását nem szolgálja, képes vagy-e tudatosságod segítségével kipakolni az energiarendszeredből.

Hogyan? Mikor az éberséged segítségével érzékeled, hogy éppen olyat gondolsz, mondasz, teszel, ami pont ellentétes azzal, amit szeretnél, akkor képes vagy ezt észrevenni és elfogadni? Majd képes vagy-e kijavítani a gondolatodat, szavaidat, tetteidet azonnal olyanokra, amelyek viszont összhangban vannak mindazzal, amit teremteni kívánsz?

Azt tapasztalom, hogy nagyon sok olyan eszköz van, amely rakétasebességgel képes emelni a tudatosságunkat, és ez meglátszik az életünk alakításában, alakulásában is. Ilyen eszköz például az ima. A kundalini jóga tanításai alapján ismertem meg egy egészen másfajta imát, mint amit minderről korábban gondoltam. Ennek az imának semmi köze nincs a kétségbeesett könyörgéshez, nem hiány állapotból teremt, hanem az áldás erejéből. Sorsfordító ereje van, mert annyira erősen az elérendő vágyon tartja az elme és az egész energiarendszerünk fókuszát, hogy az elérhető valóságok közül az valósul meg, amit szeretnénk. Mivel mindezt a lélek diktálja, és nem az ego vagy a személyiség, így nem teremthetünk a segítségével olyasmit, ami hamis lenne, nem szolgálna minket, vagy balsorshoz juttatna.

Ha erős a hited, akkor az imáid működni fognak! Igaz dolgok jönnek létre. Olyan gyönyörű valóságot teremthetsz, amit soha nem gondoltál volna. Mert azt tapasztalom, hogy a hit és az imák megteremtik azt, amire vágysz, de sokkal ragyogóbb módon, amit elmével képtelen lennél kitalálni, éppen annak korlátozottsága miatt. Az imával lélekszintről áramlik be az információ, amely nem a múltból, és az eddig tapasztalatokból táplálkozik (mint az elme), hanem a végtelenből.

Szeptemberben két olyan online kurzus is indul, amely segít a hited megerősítésében, és a szabad akaratod használatában, a sikerélmények megteremtésében.

A hit megerősítése

4 alkalmas online kurzus indul

szeptember 14-én csütörtökön

A 4 alkalmas online kurzus során heti egy leckével segítünk a hited megerősítésében, a szándékaid fenntartásában, abban, hogy szeresd és becsüld magad, és tisztelt az utadat.

Amit küldünk számodra a 4 hét alatt:

  • 4 tudásanyagot
  • 2 videófelvételt: 1 kriját és 1 meditációt, amelyek segítségével velem gyakorolhatsz, így a legnehezebb pillanatokban sem vagy egyedül.
  • Megerősítéseket, imákat, recepteket rendszeres napi rutinokra, amelyek működnek, és segítenek, hogy kitörj a blokkjaidból, és fenntartsd a tudatosságodat.
  • E-mailen keresztüli támogatást, ami 3 kérdezési lehetőséget jelent.
  • A résztvevők számára létrehozott Facebook csoportban is osztunk meg támogató üzeneteket, és a csoport energia is emelhet, ha szívesen veszel benne részt (választható lehetőség).

Olvass a kurzusról tovább itt, és jelentkezz most!

AZ IMA EREJE

online kurzus

szeptember 25-től!

*Kommunikáció az ismert és Ismeretlen részed között*

A 6 leckéből álló,  3 hetes kurzus heti két leckével, 2017. szeptember 25 – én indul!

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

  • Megérted, hogy mit jelent az ima valójában.
  • Elsajátítod a megfelelő hozzáállást, és megtanulod a behangolást az imára.
  • Megtanulod, hogyan érdemes imádkozni, hogy hatása is legyen az életedre.
  • Megismered a szavak ritmusának erejét.
  • Megérted, hogy mi a szívvel teli ima.
  • Megismered a fellebbviteli ima típusait (az anya imája; a szerető társ imája; a tanár imája; az önvaló imája).

Mire számíthatsz a kurzus során?

Egy gyakorlatközpontú megközelítést ismersz meg, hiszen 2 videó (amin megtanítalak imádkozni), és 6 írott anyag segítségével jut el hozzád a tudás, ami hatékonnyá teszi az imáidat.

„Az imáid nem válaszolódnak meg, mert nem ismered az ima kivetítését. Hogyan imádkozz? Tulajdonképpen az ima mindig a szív ritmikus üteme, ami belülről jön. Ez az ima. Bármilyen ima kívülről időpocsékolás, és egy félrevezető vallásos gyakorlat. Az imát nem valakihez csináljuk. Ezért van, hogy az imáid nagyrészt nem működnek. Ez nem a te hibád. Soha nem mondták el neked, hogyan imádkozz.”-Yogi Bhajan

Kedvezményes jelentkezési lehetőség is van a kurzusra szeptember 15-ig! Olvass tovább erről a lehetőségről itt!

A kurzusokon való részvétel nem igényel semmilyen tudást vagy előképzettséget. A tudásanyagot heti rendszerességgel küldjük, és akkor foglalkozhatsz vele, amikor időd van rá.

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend