Kicsit az előző blogomhoz kapcsolódik ez a mostani írás, csak a „másik oldalról”. Rengeteg elfojtást, önbüntető mechanizmust hordozunk magunkban, ami gátolja valódi énünk kibontakozását. Ezek az elfojtások, mind egy-egy téves észlelésen alapulnak, amelyek mindegyike a félelemben gyökeredzik.

  

 • Nem kapok elég szeretetet, engem nem lehet szeretni…
 • Nem vagyok elég jó…
 • Az élet büntet…
 • Soha nem találom meg az igazi szerelmet…
 • Mindig nélkülöznöm kell, mint a családomnak…

A kollektív tudattalanban csak nőnek – nőnek ezek a programok, és halmozzák az emberiség félelem alapú észleléseit. A tudatos élet tulajdonképpen arról szól, hogy az elfojtás és félelem helyett a megnyílást és a szeretetet választjuk minden egyes szituációban, mikor képesek vagyunk felülemelkedni a régi programokon, és új utat választani, egy új „szemüvegen” keresztül tekinteni a valóságra.

Nagyon szép élmény volt számomra a novemberi „Megérkezés a félelemből a szeretetbe” meditációs est. Még mindig a sötétség idejét járjuk egészen december 21-ig, mikor a Fény újra megszületik. Az év ezen időszaka a legalkalmasabb arra, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, és elköszönjünk tőlük, és helyette a szeretetet válasszuk. Nagyon örülök annak, mikor visszajelzést kapok a résztvevőktől, mert minden egyes ember megélésével feltárul egy másik Univerzum, mégis a sorokban magunkra ismerünk. Köszönöm mindenkinek, aki elküldte nekem megélt élményeit.

Olvasd el Kata megéléseit, akinek utólag is boldog névnapot kívánok:

„Nagy izgalommal és félelemmel mentem el. Idegen embereknek beszélni magamról, a kis fájdalmaimról, belső dolgaimról, kimutatni az érzéseimet – huh, nehéznek bizonyult, de már nagyon vártam. A meditációs est elején bemutatkoztunk, s elmondtuk, hogy miért jöttünk, milyen félelemtől szeretnénk megszabadulni. Meglepetésemre, őszintén el tudtam mondani, hogy miért jöttem: hogy félek az erős érzéseimtől, érzéseim mély megélésétől, és kimutatásától, elfojtom őket. Erre fiatalabb éveim alatt tudatosan, felismeréseim által neveltem magam, s most elviselhetetlenné, fojtogatóvá vált. Nem ilyen szeretnék lenni! Ettől szeretnék megszabadulni, ettől az elfojtástól, hisz csak saját magamat korlátozom. Szeretném megélni a teljesen fent és a teljesen lent érzését, nem bekorlátozva önmagamat, nem félve attól, hogy elvesztem az önkontrollt, és attól félve, mit gondolnak rólam mások. Szeretnék igazán szeretni, és igazán szeretve lenni, mindenféle elvárás nélkül, nem félni attól, mi lesz a következmény. Szeretném lebontani a kínos gonddal magam köré épített, vastag, magas, erős várfalakat. Szeretnék szárnyalni, repülni, laza, közvetlen, barátságos, szeretettel teli lenni.
Nem szeretek magamról beszélni. Fiatalabb koromban azt vettem észre, hogy az emberek csak a saját mantrájukat szeretik fújni, és abszolút nem érdekli őket a másik. Kérdéseket is csak azért tesznek fel, hogy aztán maguk megválaszolhassák. Így remek hallgatóvá és kérdezővé képeztem magam az évek során. Néha az irányomba történő érdeklődést pedig zavartan elhárítottam, kérdéssel visszadobtam (most múlt időben írom, de tulajdonképpen ez azért még mindig így van, de ezen dolgozom, és javulgat; nehéz leszokni eme tulajdonságomról). Sokszor volt, hogy valakivel úgy beszélgettem, hogy én nagyon sok mindent megtudtam az illetőről, míg ő, mikor elváltunk, semmit sem tudott rólam. Tehát mindenféle gátakat, gátlásokat, falakat építettem fel magamnak. De Évinek el mertem mondani, mindent, őszintén, ami fáj, ami bánt, amin változtatni szeretnék, még többet is mondtam, mint terveztem, bővebben. Nagyon jól esett.
Az utóbbi napokban nagyon érzékeny voltam, folyamatosan sírós hangulatomban voltam, szenvedtem, azaz szenvedtettem magam. Azt hittem (és reméltem), az este során többet fogok sírni, kiadom magamból a gőzt. Csak pár kósza könnycsepp hagyta el szemem, az is a sötétben. Egyszer, mikor betakart szemmel a félelmeimet szorongattam, másodszor, mikor meditáció közben a falnak fordulva elültettem a szeretet magjaimat. De kijöttek, fájdalmasak voltak, de nagyon örültem nekik. 
Másik csodálatos élményem a meditáció volt, mely meditatív zene és gyógyító hangszerek segítségével zajlott. Az Istennő Templom azon sarkában húztam össze magam, mint egy embrió a falnak fordulva, amelyben a megújulásnak, tisztulásnak oltára volt. A zene nagyon erősen hatott az érzelmeimre, igazán erősen meg tudtam élni őket. A feszültség bennem éppen a tetőfokára hágott, a fejembe összpontosodott, feszített, fájt (ilyenkor mindig azt kívánom, bárcsak lenne egy csap, amin kiengedhetném a gőzt, mint a Sophi című rajzfilmben a bárónak), elviselhetetlenné vált, mikor Móni kezeit éreztem a hátam közepén, a lapockámnál. Az érintése rendkívüli módon jól esett, megnyugtatott, gyógyított. A legjobb és egyben egyik legérzékenyebb helyen érintett meg. Éreztem, ahogy oldódik a feszültség, száll ki a gőz. Meditáció közben a magjainkat feltöltöttük és elültettük. Nagyon nagy melegség, szeretet, jóérzés fogott el. Azt éreztem, hogy örökidőkig tudnám simogatni a szeretet magjaimat, s legszívesebben lefeküdnék a veteményesem mellé, simogatnám, nézném, ahogy nőnek ki a magok. Nem akartam felébredni.
Hátfájással, alhasi fájdalmakkal érkeztem. Hazamenve már csak otthon vettem észre, hogy nem éreztem a hátamban a fájdalmat, nagyon meglepődtem. Este még sokat gondolkoztam az elhangzottakon, próbáltam tovább menni az ősokokhoz, egyre korábbra. Átgondoltam mitől is alakult ki bennem ez az egész elfojtás, mikor kezdődhetett, mit szeretnék az életben, min kell ahhoz változtatnom. Azon dolgozom, hogy ez a kezdet legyen, ennél csak jobb legyen, és ehhez a tegnapi Megérkezés meditációs est nagyon sokat segített. Köszönöm szépen!”- Kata

 December 16-án szeretettel várlak egy újabb alkalomra, amikor abbahagyhatod az elfojtást, elköszönhetsz a félelmeidtől, és megérkezhetsz a Karácsonyhoz közeledve a szeretetbe.

December 16-án, pénteken velünk együtt elengedheted Te is a félelmeidet, mint ahogy a fák elengedik a leveleiket, hogy átadják a helyüket a benned megszületni kívánó újnak.

Szeretettel várunk a

Megérkezés a félelemből a szeretetbe
gyógyító és meditációs estre.

 

Ezen az estén:

 • beazonosítod a félelmeidet, és megváltoztatod a nézőpontodat velük kapcsolatban
 • megérted, hogy hogyan voltak hatással az eddigi életedre
 • megérted, hogy mi az a „gyökéremlék” az életedben, amiből fakadnak
 • kigyomlálhatod lélekkertedből a félelem különböző arcait
 • lerakod a félelmek mázsás súlyait, és megérkezel a könnyedségbe
 • új magokat vetsz el, amiből kinyílnak az életedben a szeretet virágai

Időpont: December 16-án, pénteken, 18:00-tól 21:00 óráig

Helyszín: Istennőtemplom, Erzsébet körút 58. I. emelet (a Király utca és az Erzsébet körút sarkánál).

A részvételi díj: 4 000 Ft/fő

Ha azonban a jelentkezésedet december 9-ig leadod, és addig befizeted a részvételi díjat, akkor kedvezményesen, 3 500 Ft-ért vehetsz részt ezen az estén.

A programra már a meghirdetés előtt jelentkeztek néhányan, úgyhogy ha szeretnéd biztosítani a részvételedet, jelentkezz most itt: szilvi@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek: Megérkezés

Ha többet szeretnél olvasni a programról, és a visszajelzésekből, kattints ide.

 

„Az élet nem veled történik… az élet utánad megy. Sorsod a kezedben van. Amit most gondolsz, amit most érzel, az határozza meg a jövődet.”- Rhonda Byrne

Nagyon hálás vagyok, hogy ebben a korban élek, mert ma már sok mindent megtehetünk annak érdekében, hogy előcsalogassuk lényünk legfényesebb részeit. Ha teszünk magunkért, az pedig nagyon gyorsan meghálálja magát a hétköznapokban is. Sok mindent tehetünk annak érdekében, hogy megszabaduljunk a blokkoktól, amelyek gátolnak a boldog élet megteremtésében, és hogy tisztábban lássuk, mire is vágyunk, és hogy mi a szerepünk a vágyak elérésében.

December 7-én szerdán kedvezményes

Valóságteremtő Mátrixgyógyítást

tartok négyszemközti találkozók keretében.

Várlak téged szeretettel:

 • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
 • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
 • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
 • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
 • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
 • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
 • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
 • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
 • ha új képességekre szeretnél szert tenni
 • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak.

A Valóságteremtő Mátrixgyógyítás díja most kedvezményesen 15 000 Ft helyett  csak 12 500 Ft.

A gyógyításon csak előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: MÁTRIX.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Ha többet szeretnél tudni a gyógyításról, olvass tovább itt.

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend