eleven gyémántAdok számodra egy képet, egy elképzelést. Próbáld meg te is magadban megjeleníteni, hátha tetszik! Képzeld el, éld át az érzést, hogy már pontosan tudod, hogy ki vagy, mire születtél. Mindennek megvalósítására már megszületett benned a terv, és el is kezdted megvalósítani, minden egy könnyed áramlásban történik. Életed minden tapasztalásához megfelelő ritmusban kapcsolódsz. Végtelen örömet ad számodra így az élet minden egyes pillanata. A valódi teljesség érzését, bizonyosságot, bátorságot és nyugalmat, hiszen pontosan érzékeled, hogy áldott az utad, és te magad is. Csak engeded a jelenléted megnyilvánulni, és az csodás megtapasztalásokat, elismerést, és kegyelmet ad számodra.

Mindez a nyugalom és kegyelem, amit hordozol, egy lenyomatot hagy mások aurájában, amely lehetővé teszi a saját tudatosságuk és jelenlétük megélését. Az erőteljes jelenlét átadja a fényt, -mint ahogy egy gyertya meg tud gyújtani sok más gyertyát is-, hogy mindenki önmaga fényétől ragyogjon.

Nos, az első probléma általában abból adódik, hogy nehezünkre esik teljes jelenlétben létezni. Valami meggátolja ezt bennünk. Mivel csak ritkán tudunk jelenlétben lenni, így a könnyed áramlás is blokkolt, az életet inkább nehézségként, mint örömként érzékeljük. A ritmus sincs mindig rendben, aminek ékes bizonyítéka például az, hogy az orrod előtt megy el a busz, vagy úgy érzed, csak rohansz dolgok után, de sohasem éred el őket. Vagy éppen úgy érzed, mindenki előtt jársz, és nem értenek téged. Megjelenik egy kényelmetlenség, diszkomfort érzés a harmónia és az áramlás érzékelése helyett.

A jelenlét megerősítése egy nagyon erőteljes lehetőségünk. A jelenlét alapvető fontosságú a tudatos kommunikációban is.

A jelenléted nem más, mint a ragyogásod- az aurád és a pszicho magnetikus meződ ereje és minősége. Ez az a minőség, amin keresztül megtestesíted az Igaz Önvalódat. Végül is a jelenléted a szemtanúja Isten valóságának önmagadban, és az a képességed, hogy mindenben Istent lásd.

Ha a jelenléted nem képes működni, ha a jelenléted nem tudja kifejezni önmagát, a nyelved sem képes beszélni. Emlékezz, az Igazság önmagáért beszél. Ha tehát Igaz Önmagad vagy, a jelenléted hatalmas és ragyogó erőt visz mindenhova, ahová mész, amelyet csak átengedsz magadon. Mindez olyan érzést ad számodra, mintha egy mozgó járda lenne alattad, amely mindenhova könnyedén eljuttat, és mindeközben teljes ragyogásod fényét érzékeled.

A jelenlét hitelességet követel

Ahhoz, hogy a jelenlétünkből legyünk képesek kommunikálni, határozott identitásra van szükségünk, erős aurára, és hatékony elülső agyi lebenyre. A jelenléttel megérkezik a képesség is a pontos beleérzésre, empátiára, hogy felismerjük más emberek állapotát és igényeit. A pontos beleérzéssel megérkezik az intuíció is- a Teljesség felismerése minden pillanatban és minden emberben. Nem tudjuk felfogni a saját képzeletünket, vágyainkat és félelmeinket. A kommunikáció a valódi énünk, és a konkrét kihívások és lehetőségek között történik. Először rábízzuk magunkat a szavunkra. Majd sikerül betartani a szavunkat – amivel hitet hozunk létre, és adunk önmaguknak egy tapasztalást a saját karakterünkről és képességeinkről.

A jelenlét nem csak hírnév, karizma vagy elismerés. Mindezek csak önmagunk lehetőségeinek alacsonyabb rendű utánzatai. Meglehetnek mindezek a minőségek, de ettől még lehetsz boldogtalan, és beteljesületlen. A jelenlét valódiságot, hitelességet ajándékoz. Amikor erős, akkor az emberek éreznek téged, felemeled őket, és gyógyulnak csak attól, hogy melletted vannak, vagy látnak téged.

Ez a tapasztalást Darshannak hívják. A Darshan azt jelenti, hogy kapsz egy jelet a nagy Szellemtől, vagy a nagy Szellem veled van. Ez a tudatosság és változás katalizátora. Megtaláljuk például, mikor meghajolunk egy Mester előtt, amikor egy csoportban ülünk, amely Szellemmel telített, vagy amikor a Végtelen Önvalónk előtt meditálunk.

A jelenlét érzékelése a véges önvalód, és a végtelen identitásod közötti összekapcsolódáson keresztül érkezik. A jógából érkezik. A kundalini jóga királyi jóga, amely egy ajándék, egy arany kapcsolat, amely megadja a méltóság és a kegyelem érzékelését.

Az utóbbi időben, mikor kundalini jóga meditációt végzek, hihetetlen erővel jelenik meg a saját végtelen önvalóm átélése. Ez maga a gyönyör és az áldottság érzése, és oly módon érzékelem az önvalóm, mintha a szívem előtt a tenyereimben tartanék egy élő, organikus, eleven gyémántot. Ha eleven gyémántként tapasztalod önmagad, az automatikusan elhozza önmagad végtelen szeretetének, tiszteletének, és értékességének érzékelését.

Ha pedig szereted, tiszteled magad, érzékeled az egyediségedet és az értékedet, akkor garantált, hogy szeretettel teli, tiszteletre méltó, és értékes életet teremtesz önmagad számára.

Az Eleven Gyémánt© kundalin jóga workshop sorozat megadja számodra ezt a tapasztalást. Képes leszel eleven gyémántként érzékelni önmagadat, és egy egyedi, nagyon értékes életet teremteni önmagad számára.

A képre kattintva olvass tovább az Eleven Gyémánt© Programokról!

 eleven gyémánt-program-blogba

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend