Az elmúlt évek szertartásainak emlékei mélyen belém ivódtak. Akár én tartottam őket, akár társ- szertartóként vagy résztvevőként vettem részt bennük. Vannak pillanatok, amelyek emléke, az adott pillanatban megélt szentség ereje tudatosságunk részévé válik. Segít a Lélekkel, Istennel és a többi létezővel való kapcsolódásban, a szív megnyitásában, és az adott életesemény megáldásában. A mai kor embereiként élve is adott a lehetőség, hogy – mint őseink- éljünk a szertartások erejével.

A szer- tartás során az adott életesemény megszentelődik a figyelmünkkel és a jelen- létünkkel, és az ötödik elemmel, a szer- elemmel, a szeretet erejével. Kinyílik egy dimenziókapu, amely segítségével létrejön a tágasság, megnyitva a teret a lehetőségek beáramlásának, a segítségek megérkezésének. A szertartás egy kapcsolódási pontot hoz létre a Szentséggel, így egy magasabb rezgésszintű energia segíti az életünket.

Minden szertartás közül, amelyeket megéltem, azok a legkedvesebbek számomra, amit a természet közelsége ölelt körbe. Előttem vannak a Dunán úszó virágkelyhek emlékei, a támogató napsütés, a terünkben megjelenő hangok és lények, amelyek mindig a legjobb pillanatban érkeztek. Mintha a szertartások alkalmával mindig jelen lenne egy égi karmester, aki egy- egy gyöngéd karlendítésével éppen úgy rendezi el a létezés szereplőit és elemeit, hogy a szertartás ereje és fénye emelkedjen. Egy szertartás megtapasztalása annak a megértéséhez is közelebb visz, hogy az egész élet egy szer-tartás. Minden pillanatában érzékelhetjük úgy a világot, hogy jelen van az égi karmester és vigyáz ránk. Megadhatjuk neki azt a teret és bizalmat, ami beengedi a valóságunkba az ő segítségét. Miért ne? Ugyanannyi energiába kerül ezt elhinni, mint azt, hogy egyedül vagyunk a problémáinkkal, kicsik, tehetetlenek, és szerethetetlenek vagyunk.

Bármilyen életesemény, előttünk álló feladat, bennünk élő vágy megszentelhető egy szertartás erejével. El szeretnél végleg engedni valamit? Át szeretnéd alakítani a fájdalmat örömmé? Meg kívánod szentelni az egészségedet vagy a szerelmedet?

Ha megvan az elképzelésed, hogy életed melyik történését szeretnéd a szertartás erejével feltölteni, lépj velem kapcsolatba itt: info@simratyogaworld.com. A szertartás közös elképzeléseink alapján jön létre, a megvalósulás során pedig nyugodtan átadhatod magad az élménynek.

A szertartások alkalmával erős szakrális teret hozunk létre, amely lehetővé teszi, hogy az a fontos életesemény, amelynek érdekében elvégezzük, a szeretet és a természet energiájával töltődjön fel. A megteremtett szakrális tér minden részvevő számára érzékelhetővé válik.

A szertartások során a természet elemeivel is dolgozunk. Az elemek szakrális térben való megjelenése abban is segít, hogy az ember és a természet kapcsolata újra helyreállhasson. A szertartások lehetnek egyéniek. Ilyenkor a szertartás valaki saját gyógyulására, céljainak megvalósulására vagy életeseményeinek megszentelésére jön létre. Lehetnek csoportosak is, pároknak, kisebb vagy nagyobb csoportoknak, vagy akár több száz résztvevő számára létrehozva.

Példa néhány szertartásra:

  • Gyógyító szertartás
  • Elengedés szertartás
  • Esküvői szertartás
  • Temetési szertartás
  • Válási szertartás
  • Névadó szertartás
  • Nővé/férfivá avató szertartás
  • Bőség szertartás
  • Hálaadó szertartás

Szertartás bármilyen életterülethez, célhoz, eseményhez kapcsolódóan létrehozható. Hatalmas gyógyító erejük akár az évekig tartó belső munkát, terápiás kezeléseket is képes helyettesíteni. Érdemes őket tudatosságod részévé tenni.

Ha szeretnél erről többet tudni, lépj velem kapcsolatba itt.

 

Send this to a friend