Ehello novemberz a november számomra más, mint ami eddig volt. Minden évben, novemberben megadtam a teret a gyásznak, az engedésnek. Nem szeretettem a sötétségét, a komorságát, és az elengedés fájdalmát, de szeretettem a múlttól való megszabadulás lehetőségét, és az új kezdetet. Most más van, más minőség. A külső világomban semmi különös nem változott. Apró változások vannak, talán egy nagy minőségi ugrás előtt, ezt még nem látom, csak érzem. A boldogság a tudatszint következménye. Most is érzem a bolygók hatását, a számok rezgésének erejét (mint, amilyen most a november 11-es száma), de ez nem háborítja a tengerem felszínét. A tengerfelszín sima, és nyugodt, a hatások átszűrődnek rajta, és tanítanak, de nem okoznak érzelmi háborúkat bennem. Szeretet van és béke. Ezt tapasztalom sok ismerősnél, barátnál a környezetemben is. Ragyogás van, és tanulni, fejlődni vágyás. Mert nem a cél az igazán fontos, hanem az út.

Szívesen megosztom Veled is a tantrikus numerológia novemberi előrejelzését, hogy tudd, mire számíts, és hogy együtt lovagolj a hullámokkal, az élet ritmusával. Olvasd el, és vedd ki belőle, ami számodra most fontos. A numerológiai előrejelzés után pedig elolvashatod azokat a számomra nagyon lelkesítő, és kifejezetten izgalmas programokat, ahol novemberben találkozhatunk, hogy tovább emelkedjünk.

Írta: Nam Hari Kaur, Fordította: Deep Prakash Kaur

Forrás: http://www.3ho.org/numerology-forecast-november-2014-deep-decompression

Ez egy nagyon rendkívüli év volt és a november egy könnyed hibernáció lesz. Létezésünk minden szintjén tolva és tesztelve voltunk, a változások általi kihívások sora várt ránk, és most a mély nyomásfeloldás (dekompresszió) szükséges, hogy újra elérjük egyensúlyunkat.

Az elsődleges hely, ahol drága energiánkból veszítünk, a kapcsolatainkban van. Akár házastársi, üzleti, baráti vagy egyéb kapcsolatról is legyen szó, a november 11-es száma rávesz minket, hogy mélyen vizsgáljuk felül személyes határainkat és mások felőli elvárásainkat. Ahogy a 11-es szám a harmóniát és az isteni kiigazítást, kiegyenlítést jelenti, most lesz időnk és terünk, hogy megrostáljuk, amit idén tanultunk és feldolgozzunk minden megoldatlan ügyünket, mely még ott sóvárog a felszín alatt. A hónap ajándéka abban rejlik, hogy elég mélyen magunkba tudjunk menni, hogy felismerjük a negatív ismétlődő minták gyökerét és elengedjük ezen mintákhoz való ragaszkodásunkat.

Ha megnézünk egy színházi előadást, ahol a színdarabot játsszák a színpadon és a színházi személyzet egyszercsak megjelenik, hogy kivigye a díszletet és a függönyöket, észlelni fogunk egy „huh, ez elmúlt” érzést.

Ahogy birkózunk a lejárt kapcsolataink maradványaival, egy felemás-, különös-féle ürességet érzünk a szívünkben. Érdekes megjegyezni, hogy a november szívszáma a 7, amely a magányos szám a numerológiában. Ahogy sok mindent elengedünk, nehéz lehet néha érezni a kapcsolódást másokkal, a gondolatok akár ilyenek is lehetnek: „Hol van a szeretet?” és „Hová lett az összes jó ember?” ezek köznapiak lesznek. Ennek az ellenszere, természetesen a csoportenergia lesz – vedd körbe magad olyanokkal, akik elmében és érdeklődésben hasonlatosak hozzád!

Ahogy haladunk a Vízöntő Korba történő átalakuláson, nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a fény az alagút végén igazából a bennünk lévő fény.

„A Mindenható Isten hozzon békét az elménknek, békét a Földnek és jólétet mindnyájunknak. Az Ismeretlen vegye el az összes fájdalmat és alapítsa meg az élvezetek és boldogság királyságát. A jólét, a nyugalom és a kegyesség uralkodjon.”

Novemberben olyan programokkal várlak, ami segít az új erődre való ráébredésben, és ami kifejezetten az új, magasabb minőségű élet megteremtésében segít.

Novembpárkapcsolati workshoper 15- én szombaton csodálatos hölgykoszorúban tanulunk önmagunkról, a férfiakról, és arról, hogy mi nők, mit tehetünk, mit érdemes tudnunk annak érdekében, hogy a párkapcsolatunk igazi boldog, spirituális párkapcsolat legyen, ahol mindkét fél emeli a másikat, és segíti abban, hogy ebben az életben legfényesebb önmagát élhesse.

Szerelem a Vízöntő kor hajnalán- Párkapcsolati workshop nőknek

Ha ma, azaz november 4-én jelentkezel, még kedvezményesen lehetsz velünk!

Erről itt tudhatsz meg többet, megismerheted a program tartalmát, és jelentkezhetsz is.

November 22-23-án egy csodálatos program vár ránk Debrecenben az Újjászületés jegyében.

Újjászületés – debreceni jógaworkshop Simrat Kaur-ral, Pargat Singh-gel, és az Életfa Mantra Körrel

újjászületésAkkor kerülünk közelebb az igazsághoz, ha minden, ami újjászületik belőlünk, az valódi, igaz, és szívből jön. Ez garantálja a saját boldogságunkat, és azt, hogy minél értékesebb hozzájárulásai legyünk a világnak. Hamarosan itt az év legszebb ünnepe, a Karácsony is. Mi lehet ilyenkor november és decemberben a legfontosabb? Az, hogy egészségesek, erősek, és jókedvűek legyünk. Tiszta és nyitott szívvel éljük a napokat, és készüljünk az ünnepekre, és hogy a szeretet a kisugárzásunkban, szavainkban, tetteinkben is megjelenjen.

A worhshopokon az egészségünkért, a szívünk megnyitásáért, önmagunk megerősítéséért, és megáldásáért lélegzünk, mozdulunk, éneklünk együtt. Lesz női és férfi workshop, és koedukált workshop is élő zenével.

Olvass a debreceni Újjászületés kundalini jóga workshopokról többet itt, és tarts velünk! Szeretettel várunk!

Shakti7November 29-én délután Shakti workshopot tartunk. A Shakti egy nagyon izgalmas energia. Ő hozta el azt az áttörő változást az életemben, amit érzek. Ő-nek hívom, mert számomra egy élő, nagyon erőteljes női energia. Én vagyok. Te vagy. Sat Nam- vagyis igazság a nevem. Ő én is vagyok, meg nem is. Ő mindenkié, aki elég elszánt ahhoz, hogy felszabadítsa magában ezt az élő, csodálatos energiát. A hatása rugalmas, erős gerinc és test, önbizalom, kreativitás, alkotóerő és megújult szexuális energia. Ragyogás. A Shakti közvetlen tapasztalásban, ami maga a változatlan igazság, az elsődleges energia, ami az összes névnek, és formának az alapja, az utak közül az egyik, amely leírja a spirituális élet univerzális célját. Ez Shakti és Shiva egységének a megtapasztalása, teremtés, és annak alapja, női és férfi, annak ellenére, hogy ők eredetileg nem voltak elválasztva. Mint a nedvesség, ami sosincs elválasztva a víztől, mint az édes, ami nem különálló a cukortól, és a meleg, ami sosincs elválasztva a napfénytől.

Olvass többet itt a Shakti erőről, és csatlakozz hozzánk, ha ki akarod szabadítani ezt a csodálatos energiát magadban.

Csodás novembert kívánok!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend