Ahogy finomodnak az energiáink, úgy lépünk egyre közelebbi kapcsolatba az Univerzummal. Most például már a második oroszlán havi Telihold energiájában áramlunk, ami 2013. augusztus 21-én, 03:45 órakor lesz a legkerekebb. Néhány napja már lehet érezni a Telihold hatását, és ezt most a kapcsolatok, különösen a szerelmi kapcsolatok területén okoz gyógyulást. Az utóbbi napokban nagyon konfliktusterhes, szétfeszítő energiák voltak jellemzőek, de ha megértjük a konfliktusok tanítását, akkor nagyot léphetünk előre.

Mára már enyhültek az energiák, és a Telihold gyógyító fényében százszoros erővel mondhatunkoroszlán telihold köszönetet mindazért, amit megtanultunk, ami meggyógyult, és magasabbra lépett bennünk. Ajánlom, hogy ezzel a Teliholddal ne hagyd ki a meditációt. Ma este szánj egy kis időt arra, hogy elmélyedsz, hálát adsz, majd fókuszálj erre a gondolatra:

Én vagyok Az, és Az vagyok Én.

Saját teremtőerődet emelheted magasabb szintre, ami jó előkészítése az augusztus 24- 25-i napoknak, amikor egy újabb beavató időszak következik. Ez a két nap szintén olyan energiákat hoz, amelyek próbára tesznek, de ha megtartod magad a szeretetben, és őszinte vagy önmagadhoz és másokhoz, akkor sok olyan tehertől szabadulhatsz meg, amelyek eddig nehezítették az életedet.

Könnyeddé válhatsz, és közvetlenül kortyolhatsz az élet nektárjából, ahogy a kolibri is teszi. A kolibritől sokat tanulunk a következő Munay- Ki beavatáson is, ami augusztus 30-31-én és szeptember 1- jén lesz, és már csak egyetlen szabad hely van rá. Ha köztünk szeretnél lenni, nézd meg a részvételi feltételeket, és hogy minek a részévé válsz a Munay- Ki által. Már az októberi egy napos energiaátadás időpontját is megtalálod itt!

A kolibri arra tanít minket, hogy éljük az életünket teljesen. Hogy élvezzük az élet szépségeit, és hogy neki merjünk indulni a látszólag lehetetlen küldetéseknek is. Nézd meg ezt a kis filmet a kolibrikról, és tanulj tőlük. A hangot kikapcsolhatod, ha zavar, a képek önmagukban is elég intenzívek.

Augusztus 21-én éjfélig jelentkezhetsz még jelentős kedvezménnyel az őszi Belső erő meditációs iskolába.

Az időpontok és témák a következőkWoman practicing yoga at sunrise

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

•Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

•Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

•Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

•Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

•Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A találkozókon

• rövid elméleti részt veszünk át

• gyakorlunk

• beszélgetünk

• megosztjuk jók működő tapasztalatainkat

• tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást

• meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

A résztvevők a meditációs iskola végén Elismerő Oklevelet kapnak.

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha mindkét alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín: Budapest, XII. kerület. Jelentkezés után e-mailben tájékoztatunk a tudnivalókról.

A meditációs iskola díja 22 000 Ft

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet 2013. augusztus 21-ig jelzed, a részvételi díjad 22 000 Ft helyett 15 400 Ft + ajándékba kapod a Dimenziónyitás dupla meditációs albumot.

A programra jelentkezni itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

A meditációs iskoláról bővebben itt tájékozódhatsz!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend