A hajnali gyakorlásomban összeállt a nagyobb kép, hogy mit is csinálok én valójában mostanság.

Először is végtelenül hálás vagyok, hogy a kundalini jóga rám talált. Nem én találtam rá, ő választott ki magának. Az „Ő” ebben az esetben egy hatalmas erővel rendelkező tudatosság-energiafolyam, amely beszippantja azokat, akik előtt felsejlik, hogy az emberi élet több csodát tartogat, mint amit valaha is képzeltünk, és amit meg szeretnénk tapasztalni a saját életünkben.

Hálás vagyok, hogy egy olyan eszköz jött el hozzám, ami hűen szolgál abban, hogy megtaláljam, megéljem és tapasztaljam a lélekfeladatomat. Köszönöm, hogy összekapcsol az önvalómmal, ezért minden válasz belülről érkezik. Olyan, mintha én lennék a festőművész, aki az élete képét megalkotja, és ő lenne az ecset, aminek segítségével a képet a vászonra álmodom. De nem akármilyen ecset! Inkább varázspálcának tűnik, ami az isteni erőt koncentrálja egy pontba, és segítségével a szándékom erőteljesebben kivetül.

Néha olyan érzésem van, mintha a kundalini jóga egy végtelen medence lenne, ahonnan mindig épp azok az eszközök bukkannak fel, amelyek az aktuális tovább lépésemet elősegítik.

Most, hogy egy februári elvonulással Egyiptomba készülünk, nem is csodálkozom, hogy olyan kriját gyakorlok napi szinten, amiben van egyiptomi fáraó kéztartás (ilyen krijából kettőt is gyakorlok, az egyik, amit még máshol nem mutattam meg, a Mesterprogram online kurzus tematikájában szerepel) is, és hogy superman pózban álldogálok percekig.

Megszoktam azt is, hogy nemcsak a kriják és meditációk vonzódnak be, hanem a témák is, amiket tanítok. Ezek a témák sok embert megszólítanak, akikkel éve óta együtt szörfölünk ezen az enegiaáramlaton, és akiknek végtelenül hálás vagyok, hogy tanulnak tőlem, hogy én is tanulhatok tőlük, és hogy láthatom az életük kiteljesedését.

A lélekfeladatom egy része az (amiben egyre jobban megerősödöm), hogy olyan ősi helyszínekre kísérjek embereket, amelyek segítenek abban, hogy visszavegyünk magunkhoz olyan képességeket és erőket, amelyek számos vaskori életben elvesztek. Az indiai elvonulásunk a hit megerősítésére és a bátorság magamhoz vételére tanított. Ott találtam meg az önzetlenség, az örömből és tudatos szolgálatból vállalt áldozat, a nemes férfienergia és a szent házasság energialenyomatait. Emlékezni tanított, hogy mindez valamikor a miénk volt.

Egyiptomban már jártam 2011-ben. Akkor éppen a Kedvesemmel a kapcsolatunk hajnalát éltük. Az érte és a kapcsolatért elmondott ima a Nagy Piramisban azóta is tartja a teret számunkra. Pár évvel az egyiptomi utazásom után egy karmaoldáson az az információ is eljutott hozzánk, hogy volt már egy egyiptomi közös életünk, ahol a tökéletes párkapcsolatot tapasztalhattuk meg. A kapcsolat olyan gyönyörű és olyan tökéletes volt, mint egy csipkeköltemény. Ezt a csipkét az utána következő vaskori közös életeinkben elszaggattuk. Ebben az életünkben azonban (némi, vaskori hibák újra tudatosításában eltelt időszak után) lehetőségünk van helyreállítani.

Az egyiptomi utazás célja, ami alkotótársamban, Veres Krisztában, bennem és számos velünk utazóban lélekhangként megszólalt az, hogy visszakapjuk saját elveszett királyi ragyogásunkat, és ezáltal felemeljük a kapcsolatainkat, és azok újra királyi nemességükben, ragyogó ékkőként legyenek jelen az életünkben, egy erős alapot képezve a lélek szárnyalásához.

Ez egy egyedi, és nagyon értékes utazás (ami ebben a formában valószínűleg többet nem áll fel, hiszen a fejlődésünk újabb irányok felé fordít), amely során olyan szakrális helyszínekre jutunk el, ahol a királyi erőnket, a ragyogásunkat újra magunkhoz vehetjük.

Az utazás egyik pólusa (a nemes férfi vagy király ereje) Siwa Oázisa, a Fáraók Beavató helye, ahol Nagy Sándor Királlyá szentelődött, és ahol megfordult Kleopátra és Magdaléna is. A másik, királynői pólus az abu simbeli Hathor Gyógyító Templom és Misztérium Iskola, a Királynők Beavató Helye. A két erő egyesülése pedig a philai Ízisz Templomban, a Király és Királynő Szent Házasság Templomában történik meg.

Ma hajnalban megérkezett hozzám a következő varázslatos helyszín energiája is, amit majd Egyiptom után járok be, valamikor az elkövetkező években.

A kundalini jóga és a tantrikus numerológia vezetett el ahhoz is, hogy tudatosítsam, hogy ki vagyok valójában, és milyen ösvényt kell bejárnom a boldogságomhoz és teljességemhez. Az eredeti kreatív frekvencia számom alapján született tanár vagyok, akit Isten erre a feladatra teremtett. Az ösvényem pedig a gyógyítás ösvénye. Ha hozzám kapcsolódsz, gyógyul az életed (bocs, a gyógyulás néha fáj, de a vége mindig jó), és az örömhöz jutsz közelebb. A sorsszámom pedig az erős aura, mely emelkedést és inspirációt ad azoknak, akik hozzám kapcsolódnak. Az ajándékom az ima és a fókuszálás képessége.

Az is csoda számomra, hogy az élet összekapcsolt minket újra Veres Krisztával, aki a papnő iskolában a mesterem volt, és akivel együtt álmodtuk meg az egyiptomi EGY ERŐ zarándoklatot. Kriszta is emlékezik. Oly annyira, hogy követte a lelke hívását, és Egyiptomban él 2010 óta. Számos csodás szakrális helyszínre vezetett már elvonulásokat, és magába szívta Egyiptom erejét. Ezért tudja olyan hitelesen közvetíteni a királyi és királynői lét, a ragyogás és a szent kapcsolódás, az egy erő energiáját. Közös életeink és ez életbeli tapasztalásaink pedig azt mutatják, hogy segítenünk kell emlékezni másoknak is ezen az úton.

„ Alexander és Kleopátra, azzal, hogy a Lelküket követték, szélesebbre tárták az átjárót Lemúria és az éppen élt földi valóság között. Mária Magdaléna és Jézus testben is kiteljesedő szerelme és küldetése minden nőben és férfiben elültette a magot, melyből megszülethet a Királynő és a Király. Akkor, ha nő és férfi lépnek a Lélek választásaival.”

Veres Kriszta: Az amazigh hercegnő című regényéből.

 

Ha benned is rezonál valami Egyiptom bölcsességéből és emlékezéséből,

 

ha vágysz az igaz, tiszta szerelemre,

 

ha kapcsolatod (akár már létező, akár még vagy már nem) legmagasabb minőségét szeretnéd élni,

 

ha magadhoz kívánod újra venni királyi erődet, ragyogásodat és bátorságodat,

 

akkor tarts velünk az EGY ERŐ szakrális zarándoklatra Egyiptomba 2018. február 20-tól március 2-ig!

 

Az elvonulásra még 3 helyünk van!

 

Az elvonulásról olvass tovább itt, tedd fel a kérdéseidet nekünk, és jelentkezz most!

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend