Veled előfordult már, hogy beléptél egy ismeretlen helyre, mondjuk egy terembe, ami tele voltönbizalomhiány emberekkel, és félszeg lették, úgy érezted, szégyelled magad? Voltál már olyan helyzetben, hogy másokat jobbnak tartottál magadnál, vagy versengtél valakivel, és emiatt harag volt a szívedben? Érezted már azt, hogy nem vagy tökéletes, pedig annyira szeretnél az lenni?

Ha voltak már ilyen érzéseid, hidd el, nincs ezen mit szégyellni. Azt hiszem, ez az emberek 99, 9%- val előfordul. Ha versengsz, ha nincs elég önbizalmad, ha maximalista vagy, és úgy érzed, nem elég, ami vagy, és amit adni tudsz, az valószínűleg amiatt van, hogy több elismerésre lett volna szükséged gyermekkorodban. Aki ezt az elismerést meg tudta volna adni számodra, az elsősorban az Édesapád. Na de a trükk ebben az, hogy az Édesapádnak kellett pont a te Édesapádnak lennie. Semmi nem véletlen. Már ha érted, mire gondolok…

lendületAzt hiszem, ennyi gyógyítói és öngyógyítói tapasztalattal a hátam mögött, hogy a szülőkkel való kapcsolat rendezését nem lehet megúszni annak, aki teljes életre vágyik. Ha rendbe rakod a kapcsolatodat Édesanyáddal, akkor gyógyulnak a kapcsolataid, ami jelenti a párkapcsolatot, a gyermekeidhez kapcsolódó viszonyod, a családi, munka és baráti kapcsolatokat. Ha meggyógyítod a kapcsolatodat Édesapáddal, akkor pedig a hivatásodban, és az anyagi biztonságodban állnak helyre a dolgok. Végre leteheted az összes megfelelési vágyadat, és szabadon az lehetsz, aki vagy. Saját tapasztalatom az, hogy ahogy gyógyítani kezdtem az apukámmal való kapcsolatomat, úgy lehettem egyre inkább az, aki valóban VAGY-ok, aki ma vagyok.

Sok módja van szülőkkel való kapcsolat gyógyításának, és az is igaz, hogy a gyógyítás elején – mint ahogy a jó gyógyításoknál lenni szokott- néha felerősödnek a sérelmek, amelyek gyógyulásra várnak. Az eredmény azonban visszatekintve mindig azt mutatja, hogy megérte őszintének lenni magunkhoz, és az érintettekhez.

A sérelmeket rendezni lehet, még akkor is, ha most haragban vagytok, vagy nem tartjátok a kapcsolatot, és akkor is, ha a szüleid már nincsenek ebben a dimenzióban. Ha úgy gondolod, hogy ez nehéz és terhes a számodra, akkor van egy jó hírem. Az Új tudatosság vagy Új energia azt jelenti, hogy megváltozott bennünk, emberekben valami. Közelebb kerültünk a Teremtő észleléséhez önmagunkban, így lehetőségünk van kevesebb erőfeszítéssel, könnyedebben helyreigazítani olyan energiákat, amelyek gátolnak, és azt az életet teremteni, amit valóban szeretnénk. Ezért, ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már rengeteget foglalkoztál, és alig változott valami, akkor is arra biztatlak, ne add fel, változtass szabad akaratodon keresztül a jelenlegi helyzeten.

Hamarosan indul a Kiteljesedés 2.0, amelyet az apai kapcsolat meggyógyítására ajánlok.

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amelyportadaaaaaaaa-610x225 automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesapád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2013. november 11- én hétfőn indul, és december 20-án pénteken ér véget.

Mi szükséges hozzá?

• Számítógép

• Internet kapcsolat

• e-mail fiók

• Te

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

• Édesapád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.

• A versengést elismerés váltja fel az életedben és a kapcsolataidban.

• Könnyebb lesz a kommunikációtok.

• Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat. Több lesz az önbizalmad.

• Gyógyulni kezd a hivatás, karrier, és erkölcsi és anyagi elismertség az életedben.

• Végre önmagad lehetsz.

• Könnyebben észreveszed, és elfogadod a pillanatok ajándékait az életedben.

• Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.

• A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

„ A célom megélésének sikere attól függ, hogy milyen mértékben vagyok képes megbocsájtani asiker szüleimnek és integrálni őket. A célunk megélése nem feltétlenül azt jelenti, hogy mit teszünk, hanem inkább azt, hogy kik vagyunk. Amilyen mértékben megbocsátunk a szüleinknek, és adunk nekik, annyira szabadulunk fel az ajándékozás által, és annyira érjük meg, hogy mi is a célunk. Ha egyensúlyba hozzuk a szüleinket, hogy mindkettőjükkel egyenlő szeretetben, és harmóniában legyünk, akkor lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy integráljuk azokat a pszichológiai pólusokat, amelyeket a mi életünkben képviselnek. Ha megbocsátunk nekik és egyensúlyba hozzuk az irántuk érzett szeretetünket, az lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyenek a kapcsolataink (anya), a munkánkkal (apa). Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentnek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”- Chuck Spezzano

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 8 000 Ft, vagyis 200 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 8 000 Ft+ 4 000 Ft, azaz 12 000 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre.

Kedvezmény!

Alapcsomag: Tartalmazza a 40 napra vonatkozó feladatokat. Ha a jelentkezésedet szeptember 27-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus 8 000 Ft helyett csak 5 600 Ft, vagyis 140 Ft/feladat.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. 5 600 Ft + 3 000 Ft, azaz 12 000 Ft helyett 8 600 Ft, ha szeptember 27-ig jelentkezel!

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 1.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel!

Extra kedvezmény azoknak, akik részt vettek a Kiteljesedés 2.0 webkurzuson!

Ha ezen a kurzuson is részt veszel, Karácsonykor már az anyai és apai kapcsolatot is megtisztítva, szabadabban pihenhetsz meg az Ünnepekben. Az édesanyához kapcsolódó program október 21- én ér véget, így még 3 hetet pihenhetsz is az új program előtt.

Alapcsomag: 8 000 Ft helyett csak 4 600 Ft, ha szeptember 27-ig jelentkezel!

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. 12 000 Ft helyett csak 7 200 Ft, ha szeptember 27-ig jelentkezel!

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 1.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel! Az üzenetben írd be: 2.0, így tudni fogjuk, hogy az extra kedvezmény jár neked.

Ne feledd, szeptember 20. a jelentkezési határidő kedvezménnyel az alábbi programokra:

  • Egy nap önMAGadért, Torokcsakra nap szeptember 29-én, és Harmadik szem csakra nap október 27-én. Olvass tovább, és jelentkezz itt!
  • A Lélek kapuján történő átlépést tanulhatod meg, és gyakorolhatod ez magasabb tudatossági szinten, ha csatlakozok a “Belső erő” meditációs iskolához, amely október 26- án indul. Kattints érte ide!
  • Munay- Ki egy napos energiaátadás lesz október 5-én. Erre a programra még egy szabad helyünk van. A három napos oktatói képzés október 11-12-13-án lesz. Szeptember 20- ig kedvezménnyel lehet még jelentkezni. Olvass tovább az időpontokról, és ez elérhető kedvezményről itt!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend