Érdemes tudnod, hogy ki vagy! Nem a nevedre gondolok, bár az is érdekes téma. A nevünk energia, és ezért a név jelentése is hatással van személyiségünkre. De ennél most mélyebb értelemben gondolom, hogy az önismeret mindennek a kulcsa. Egy új nézőpontot ajánlok, ami még inkább elmélyítheti a Vonzás törvényének működtetését.  A Vonzás törvényét sokkal hatékonyabban tudod működtetni, ha tudod ki vagy.

Ha tudod, hogy milyen lélekminőséggel rendelkezel, az olyan, mintha kulcsot kaptál volna a saját életedhez. Miért? Mert pontosan tudni fogod, hogy mire születtél, mi tesz maradéktalanul boldoggá, így nincs más hátra, mint hogy fizikai síkon is a lélekminőséged mellé rendeld a dolgokat. A tudatosság önmagában hatalmas teremtőerővel rendelkezik, mert ha tudatosan kezdesz neki dolgoknak, azt az Univerzum úgy hálálja meg, hogy minden segítőerőt elküld a vágyaid megvalósításához. Embereket, dolgokat, véletlennek látszó eseményeket. Még a konfliktusaidat is a Vonzás törvénye működteti, mert akivel dolgod van, azzal a konfliktus csak megerősíti a kapcsolatotokat, akitől pedig jobb, ha különváltok, mert ezáltal mindketten boldogabbak lesztek (még, ha az adott pillanatban ez nem is látszik), attól pedig a konfliktus elválaszt. Megtörténik a természetes szelekció.

Ha a tudatosságot helyesen alkalmazod, vagyis az univerzális energia törvényeinek működését ismerve, akkor teljes mértékben megváltozik az életed. Ezzel elkerülheted a felesleges köröket, és a vonzásod olyan mértékben megnő, hogy elég csak rágondolni arra, amit szeretnél, és hamarosan ott lesz a fizikai valóságodban. Ezáltal kiteljesedhetsz a hivatásodban, megtalálhatod a szerelmed, a számodra ideális otthont, és barátokat, helyreállíthatod vagy megőrizheted az egészséged, és az örömön keresztül, amit teremtesz, bevonzhatod a bőséget is.  

Közben a személyiséged is változik. Időnként szembetalálkozol egy- egy árnyékrészeddel, szeretettel átöleled, és a tudatosság áldásával átalakíthatod, hogy az árnyékból Fény legyen, és ezáltal is erősebbé válj.

A teremtésnek ez a módja annyira szép, egyszerű és örömet adó, hogy igyekszem minden oldalát különböző módszerekkel megvilágítani a különböző programokon.

Szeretettel várlak az október 6-án induló

„Belső erő” meditációs iskolában.

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja.

A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. A sok meditációs módszer közül az általam leghatékonyabbnak tartott úttal ismertetlek meg, ha csatlakozol hozzánk, amely az én életemet is segített kiteljesíteni.

 

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

Kedvezmény!

Ha meditációs iskolába legkésőbb szeptember 22-ig jelentkezel, akkor még kedvezményben is részesülhetsz!

Minderről, illetve a tematikáról és a pontos időpontokról itt tudhatsz meg többet, és jelentkezhetsz is!

Azt is megtanulhatod, hogy körülötted lévő valóságnak tűnő illúziót hogyan változtathatod meg önmagadon keresztül, és hogyan érzékelheted gyönyörű Édenkertnek az életedet. Most különleges lehetőséggel élhetsz, hiszen október 8-án közvetlenül egymás után indítunk el két, nagysikerű online kurzust, amelyeket most együtt, és kedvezőbb feltételekkel végezhetsz el.

a VAN – teremtő online kurzust

és a

Van teremtő online kurzust- haladóknak.

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

  • van szerelem
  • van bőség
  • van egészség
  • van szépség
  • van harmónia
  • van egység
  • van bizonyosság

Ha változatsz az észleléseden és ezzel a vonzásodon, akkor egyre több lesz a tiéd a VAN- ból. Minderről itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is szeptember 22- ig kedvezménnyel!

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend