Ugye tudod, hogy október 28-án, pénteken kezdődik a tudatváltás időszaka, amit eredetileg 2012. december 21-re vártunk? Ez nem azt jelenti, hogy péntektől egy csapásra minden szép lesz, és egységben fog működni a Földön. Bár ne zárjuk ki ezt a lehetőséget sem. Én örülnék neki. Egy hosszú, évtizedekig tartó emelkedési folyamat kinyíló kapuján léphetünk most át.

Ettől a naptól egy új korszakba lépünk, ahol a régi tudatosságunk egy újabb szintre emelkedhet, és ennek fizikai megnyilvánulásai is érzékelhetővé válnak. Hogy hogyan, azt persze csak sejtjük, talán nem is érdemes erről találgatásokba bocsátkozni. A várakozásaink azonban nagymértékben meghatározhatják, hogy mi fog történni. Ha jóra számítunk, nagyobb az esélye annak, hogy jó is történjen, hiszen a vonzás törvényének ismerjük már a működését.

Az egység tudatosság irányába fejlődünk, és szerencsére egyre többen vagyunk, akik ébredünk, és egyre tudatosabban haladunk saját belső egységünk megteremtése, és a környezetünkkel, embertársainkkal való egység elérése felé. Hogyan tudjuk elősegíteni ezt a folyamatot? Először érdemes a saját házunk tájával kezdeni, és önmagunkban megteremteni az egységet.

Mit jelent az egység, milyen szintjei vannak, és hogyan teremtheted meg mindezt önmagadban? Adok most néhány szempontot számodra.

 • Először is teremtsd meg az egységedet az Univerzummal. Hogyan teheted ezt meg? Nos, itt érkeztünk el az Univerzummal való együttműködés negyedik aranyszabályához (az első hármat az előző blogokban elolvashatod).  

A negyedik aranyszabály tehát:

Meditálj minden nap!

Miért fontos ez? A meditáción keresztül tudod megteremteni az egységedet a Szellemmel, és saját lelkeddel is, mely híd közted és az Univerzum között.

 • Teremts egységet a Lelkeddel, vagyis kezdd el követni a belső hangodat. Halld meg, és légy bátor, hogy abban az irányba lépj, amerre hív téged.
 • Teremts egységet a céljaiddal. Vagyis, ha meghallottad a lelked inspiratív üzeneteit, akkor „fordíts azt le” a mindennapi életed nyelvére, határozd meg a céljaidat.
 • Ez az, amiről Eckhart Tolle így ír: „Létezik a kreatív manifesztációnak egy másik módja is, ami azoknak adatik meg, akik hűek maradnak fölébredésük belső céljához. Egy nap hirtelen tudják, mi a külső céljuk. Hatalmas víziójuk támad, egy küldetés, és attól kezdve annak megvalósításán dolgoznak.„
 • Teremts egységet céljaid és gondolataid között, hogy a gondolataid a céljaidat szolgálják!
 • Teremts egységet érzelmeid és gondolataid között! Ha éppen rossz érzéseid vannak, az jelzi számodra, hogy valami olyan gondolatot forgatsz a fejedben, ami nincs egységben a céljaiddal, és önmagaddal.
 • Teremts egységet lelked, céljaid és tetteid között. A testedre való odafigyeléssel például nagyban hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy fenntartsd mentális tisztaságodat, és hogy összekapcsolódva maradj a lelkeddel, életed minél több pillanatában.

Mindezt hogyan tedd? Kezdj el rendet tenni kívül és belül!

 

Ha a belső egységedet szeretnéd megteremteni, helyreállítani a benned működő férfi és női energiák egyensúlyát, és mindezt a külső világodban is szeretnéd viszontlátni, vagyis meggyógyítani a családodban az egység hiányára utaló mintákat, és kiteljesíteni az életedben az egységet a szerelmen keresztül is, akkor szeretettel várlak október 27-én csütörtökön

 

a gyógyításon Jézus és Mária Magdolna energiájával

A gyógyítás 1 és negyed órás, személyes ülés formájában történik, és csak előre bejelentkezéssel tudlak fogadni.

Várlak szeretettel, ha

 • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
 • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
 • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
 • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
 • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
 • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, és a szeretetet az életedben
 • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
 • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is rá.

 

Ha pedig a testeddel szeretnél újra egységbe kerülni, akkor szeretettel ajánlom számodra az

Online testsúlyszabályzó wellness programunkat,

amely legközelebb november 10-én, Telihold napján indul, és nemcsak táplálkozási tanácsokat és recepteket küldünk számodra, hanem videókat is, amelyek segítik eredményesen, mégis kíméletesen megmozdítani a testedet gyakorlatokon keresztül, amit be is mutatunk számodra. Arra is jó tippeket kapsz, hogy hogyan tűzd ki a céljaidat, és hogyan alakítsd át eddigi gondolkodási szokásaidat, annak érdekében, hogy eredménnyel járj. Szeretettel, hozzáértő tanácsokkal, és lelkesítő erővel töltődhetsz fel a kurzus segítségével, amivel megteremtheted vonzó alakodat, és jól érezheted magad a bőrödben.

Ha október 26-ig, Újhold napjáig jelentkezel a programra, árkedvezményt kapsz!

Olvass tovább itt, ahol rövid bemutatkozó videónkat is megtekintheted, és megismerheted Mezei Elmira holisztikus táplálkozási tanácsadó, és Ujj Sándor jógamester és masszázsterapeuta kollegámat is.

Szeretettel várunk!

Arató Mónika 

 

Send this to a friend