Unio mysticaAmióta a Kedvesemmel vagyok, olyan érzésem van, amit korábban, más kapcsolatban ennyire intenzíven nem tapasztaltam.  Nem „csupán” szerelmet érzek iránta, ez sokkal több, mélyebb és magasabb.

Ha történik velem valami, úgy érzem, hogy velünk történik. Ha vele történik valami, akkor úgy érzem, hogy az velem is történik, engem is formál, alakít. Mindig is úgy éreztem, hogy lélektársak vagyunk, hiszen a lélektársam bevonzásán dolgoztam hosszabb ideje, amikor találkoztunk. Amióta pedig kundalini jógát tanulok, azóta megerősítést is találok arra, amit korábban csak a szívemből éreztem.

 „ Ha egy férfi és egy nő valóban összeolvad egy kapcsolatban, egy új elem jelenik meg. A cél az, hogy két test és egy lélek legyenek. A férfi és a nő különböző szerepeket játszanak a kapcsolatban. A nő tudatalatti szerepét játssza, az állandó szellemet a kapcsolatban. Ő tartja fent a spiritualitást és a mélységet. Ő viszi át a kapcsolatot az idő és a tér viharain. Ha a tudatos és tudat alatti elméje stabil, a pár stabilitása létrejön. A nő testesíti meg azt, hogy „vagyunk”. Ha a nő úgy érzi, hogy valami nincs rendjén, attól kezdve semmi nem lesz már rendjén. A férfi viszont a kivetítést jeleníti meg. „ Hová tartunk?” A mozgást, a kivetítést, valamint a kapcsolat és a család irányát határozza meg.

Egy kapcsolatban a konfliktus lehetőséget adhat a növekedésre, ha mindkét fél nyitott, és hajlandó őszintén és tisztelettel kommunikálni. Sokféle dologról veszekedhetünk, de a szent teret fenn kell tartani és tiszteletben kell tartani. A mi az alapvető szentséges elem, és a kezdőpont minden kapcsolatban. A mi fogalmát mindig szentként kell tisztelnünk, soha nem élhetünk vele vissza, és nem hanyagolhatjuk el.”„- Jógi Bhadzsan

A május 1-től június 22-ig, a nyári napfordulóig tartó időszak a legerőteljesebb időszaka az évnek, amikor szerelmet vonzhatunk, megújíthatjuk az önmagunkhoz kapcsolódó szeretetünket, felfényesíthetjük a kapcsolatunkat a társunkkal. Ha tudatosan szeretnél azért tenni, hogy fejlődj, fejlődjetek ezen a téren, akkor szeretettel ajánlom a következő programokat.

szerelemKét dolgot érdemes tisztán látni ahhoz, hogy meggyógyuljanak az életünkben az eddigi minták, és végre azt a társat vonzzuk be az életünkbe, akivel megtapasztalhatjuk a harmóniát és a boldogságot. Egyre pontosabban kell látni azt, hogy mit szeretnénk, felvállalva az összes titkos vágyunkat, és el kell távolítani minden blokkot, és ellenállást magunkból, ami meggátolhatja, hogy az álomkép valósággá váljon.

A gátló tényezők eltávolítására pedig személyesen fordulhatsz hozzám.

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelem bevonzásáért

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

Az egyéni ülések kb. 1 és fél órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja május hónapban 15 000 Ft helyett 8 800 Ft

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is.

szívnyitásAz agy nem önállóan cselekszik, hanem a szív jelzései alapján. Meggyőződéseink a szív által sugárzott elektromos, és mágneses hullámok formájában lépnek kölcsönhatásba a fizikai világgal. Szívünkkel megváltoztathatjuk a világot. Amiben hiszünk, megvalósul, mert a hitnek van a legnagyobb- a szívtájékból kiáradó- mérhető ereje. – Pierre Frankch: A rezonancia törvénye c. könyvéből

Könnyű a szívnek hinni, a szívet nyitni? Néha ez tűnik az egyik legnehezebb feladatnak, főleg, ha a múltbeli sérelmeinkre gondolunk, és az elménkre hallgatunk. Májusban nem maradhat a szíved bezárva, mert akkor rendkívül sok lehetőséget szalasztasz el a szeretetteljes kapcsolódásokra.

Május 17-én, szombaton 15-órától 19 óráig szeretettel várunk

a “Szívkikelet” jógaműhelybe

Ezen a jógaműhelyen:

• Az összehangolódás, és bemelegítés után egy gyakorlatsort hajtunk végre a szívünk megnyitására

• Meditálunk annak érdekében, hogy a szív nyitásának pozitív következményei hassanak az elménkre, és csakráinkra

• Közösen zengetünk egy mantrát, amely az érzelmeinket hozza összhangba testünkkel, elménkkel, és a vágyainkkal

A jógaműhelyről itt olvashatsz többet és jelentkezhetsz is.

Harmónia, egység, gyengédség, tisztelet, szenvedély, együttműködés- szavak, minőségek, amelyek az igazi utat mutatják. Ha szeretnéd megőrizni azt a kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz, szabadon szerethetsz és fejlődhetsz, akkor csatlakozz az

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

Online kurzushoz.

Unio mysticaAz igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd?

Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2014. június 12 -én indul.

Ebben az online kurzusban:

• megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei

• felismered, hogy vonzhatod be

• megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől

• megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük

• megnyílhatsz a Teljességet adó szerelemre

• eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez

• megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit

• megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus évente egyszer, júniusban indul. A kurzus teljes díja 6 600 Ft.

Ebben az évben felajánlásként a kurzus díja 6 600 Ft helyett 4 400 Ft.

Jelentkezz itt, az üzenet tárgysorába kérlek írd be: Unio

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend