Csodálatos ajándékot kaptam az élettől azzal, hogy 42 évesen újra átélhettem a szülés, és egy pici lány nevelésének élményét. Kitti lányom 21 éves koromban született, egy olyan évben, ami egyébként is személyiségváltozást hoz az ember életében. Csodálatos volt a várandósság, csak egy picit éreztem magam rosszul az elején, és végig a szülésig úgy éltem meg a növekedését a pocakomban, mint egy különös, egyedülálló és gyönyörű élményt. Nagyon jó volt édesanyává válni akkor is. Dupla annyi idősen, Hajnalkát várva ez az élmény megismétlődött, csak még könnyebb, még fényesebb volt. Egyáltalán nem éreztem magam rosszul, a szervezetem örömmel fogadta be a kis magzatot. Most, talán bölcsebben megélve a folyamatot, még több örömet találtam- találok benne.

Hajnal most nyolc hónapos. A növekedésének figyelése sok mindenre tanít. Egy- egy nagyobb fejlődési ugrás előtt egy picit husisabb lesz, meghízik, nyűgőssé válik. Majd, amikor megtörténik a fejlődés, angyalian megszépül, jókedvű és nyugodt egész nap, és a világ legtermészetesebb módján használja vadonatújan felfedezett képességeit. A legutóbbi ilyen nyűgős időszak utáni fejlődés hozta el a pá-pá integetést, hason fekve, a karjaira támaszkodva ide- oda billeg, ha azt mondjuk neki, hogy bimm-bamm, édesen „beszélget”, mondja, hogy „ejte”, kúszik, és négykézlábra tud állni. Igazán megérte átvészelni a nehézségeket, hiszen az egyik legédesebb időszak ez egy kisbaba életében. 

Mi felnőttek, jelenlegi tudományos biológiai tudásunk alapján azt gondoljuk, hogy velünk ez nem történhet meg. Ahogy az idő telik, úgy öregszik a testünk is, és ha túl vagyunk egy nehezebb időszakon, úgy hagy el egy- egy képességünk, úgy válunk egyre fáradtabbá. Néha engem is magával rántana ez az évezredek óta a tudatunkban élő jelenség. Aztán felébredek. Ahogy végiggondolom, az elmúlt években történt dolgokat mindig rádöbbenek, hogy az igazság egészen más.

Az energiák érezhetően megváltoztak. A 2012-es év elhozta a változás szelét, sok mindent tettünk annak érdekében, hogy magasabb szinten éljük az életünket, és érezzük is a magasabb tudatosságot. Az egyik lábunkkal már átléptünk az új energiába, a 2013-as évbe. Hív a határtalanság, a tenni vágyás, új erők ébrednek bennünk. A másik lábunk még ott áll a jól ismert talajon, ahonnan viszont tovább kell lépnünk, ha be akarjuk fogadni az új energiák emelő erejét. Most kell a bátorság, és az elszántság, hogy a másik lábunkkal is átlépjünk az újba, elhagyva minden ragaszkodásunkat a régi, jól ismert keretekhez. A változást – hasonlóan a kisbabákhoz- nekünk is nehéz megélni. Előtte, közben úgy érezhetjük, hogy tehetetlenek vagyunk, hogy fogalmunk sincs, merre kell mennünk. Ha megtörtént bennünk a változás, akkor is hosszabb- rövidebb ideig fájhat annak a kiszakadt személyiségrésznek a helye, amit elengedtünk. Aztán, ha bizalommal ráhagyatkozunk a folyamatra, egy ponton minden átfordul. Megerősödünk, sugárzóak leszünk, és úgy használjuk vadonatújan felfedezett képességeinket, mintha mindig is a mienk lett volna.

Az új energiákba való tudatos, mindkét lábbal való átlépést és jelenlétet kívánom a Teliholdkor megrendezésre kerülő meditációs estekkel támogatni.

 

Március 27-én, szerdán szeretettel várlak az

 

Átkelés az Szivárványhídon

gyógyító és meditációs esten.

Ezen az esten:

 • megnézzük, hogy milyen érzések, és gondolatformák tartanak még bennünket régi kereteink között
 • szeretettel elengedjük őket
 • meggyógyítjuk az utánuk maradó lenyomatokat az energiamintázatunkban
 • meditációban megtapasztaljuk, hogy milyen keretek nélkül, mégis biztonságban létezni
 • behívunk olyan őserőket, amelyek megerősítenek bennünket az úton jártunkban
 • átsétálunk a Szivárványhídon, ami az Új energiába, a Fénybe, és a szeretetbe vezet

Időpont: Március 27. szerda, 18.00-tól 20.30-ig

Helyszín: Budapest XII. kerület, Arató köz 1.

Részvételi díj: 4 400 Ft

Kedvezményes előjelentkezési lehetőség!

Ha jelentkezésedet február 20-ig jelzed felénk, és befizeted a részvételi díjat, akkor 4 400 Ft helyett 3 300 Ft-ért biztosítjuk a helyet számodra.

Jelentkezésedet kérjük itt jelezd: jelentkezem@simratyogaworld.com. A tárgymezőbe kérünk írd be: Szivárványhíd

 

Ha pedig készen állsz arra, hogy befogadd a Lélekenergia transzformáló erejét, akkor szeretettel várunk a március 10-én induló

 

„Belső erő” meditációs iskolába

ahova a mai napon még jelentős kedvezménnyel jelentkezhetsz.

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja.

A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. A Belső erő meditációs iskolában tanult módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

A meditációs iskolában lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2013. március 10- én, indul, 15.30-17.30 óráig találkozunk.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó

Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

2013. március 10. vasárnap, 15.30.-tól 17.30 óráig

2. találkozó

Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2013. március 16., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

3. találkozó

Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

2013. március 30., szombat 15.30.-tól 17.30 óráig

4. találkozó

Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

2013. április 13., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

5. találkozó

Az Univerzum bennem van

2013. április 20., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

A találkozókon

 • rövid elméleti részt veszünk át
 • gyakorlunk
 • beszélgetünk
 • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
 • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
 • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha minden alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín: Budapest, XII. kerület. Jelentkezés után e-mailben tájékoztatunk a tudnivalókról.

A meditációs iskola teljes díja 25 000 Ft

Gyorsasági Kedvezmény!

Amennyiben jelentkezésedet 2013. február 12- ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, számodra a teljes kurzus, öt találkozóval 25 000 Ft helyett csak 19 900 Ft!!

A programra jelentkezni a jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

 

Február 27-én szerdán, egyéni ülések keretében

 

Teliholdas gyógyítást tartok.

A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.

Minden ember egyedi módon kapcsolódik a kozmikus energiával. Ezért vagyunk ilyen sokszínűek, és ezért ennyire különbözőek a válaszaink a minket körülvevő valóságra, amely egy és ugyanaz.

A gyógyítás során megkeressük a testi és lelki tünetek okait, és összehangoljuk a csakrák működését. Energiával, érintéssel, csakraharmonizáló rezgésekkel dolgozunk.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Legközelebbi időpontok:

2013. február 27., szerda Teliholdas gyógyító nap

Két időpont közül lehet választani:

10.30.-tól 11.45.-ig és

13.00.-tól 14.15.-ig

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen annyi, amennyit 8 000 és 15 000 Ft között jó szívvel rá tudsz szánni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD,

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend