kundalini kígyóA Munay- Ki beavatások során el szoktuk mesélni, hogy a kundalini kígyó a gerincoszlopunk alján fekszik 3 142 csavarodással összetekeredve, és amikor emelni kezdjük a kundalini energiát, akkor ez a kígyó emelkedik a csakrák mentén, megemelve azok rezgésszámát, és ezzel növelve a tudatosságot. A hétvégén újabb beavatottaknak adtam át az energiát, és több olyan élmény is ért, ami egy fátyollal vagy egy „kígyócsavarodással” közelebb vitt az igazsághoz. Csodaszép volt, köszönöm az élményt.

Az egyik csoda az volt, hogy mikor az egyik beavatottnak a Harmónia rítusát adtam át, az egyikfénymag csakrákjával kommunikálni kezdtem. A Harmónia rítusa során a csakrákba fénymagokat ültetünk el, amelyek összekötnek minket az Univerzum rendezőelvével, amely nem más, mint a harmónia. A fénymagokat a gyökércsakránál kezdjük elültetni, és haladunk felfelé a csakrákon. Ennél a beavatásnál a gyökércsakrába behívtam a csakrához tartozó archetípust, a kígyót, és mikor a csakra fölé helyeztem a kezem, csodálatos érzés kerített hatalmába, a tökéletese jelenlét állapota. Haladtam felfelé, és a szakrális csakrához behívtam a puma erejét, de amikor a csakra fölé helyeztem a kezem, a jelenlét állapot szertefoszlott, káoszt, és zavarodottságot éreztem. Meglepődtem, de haladtam tovább. A napfonat csakrához behívtam a kolibri energiáját, és amikor a csakra fölé helyeztem a kezem, a kolibri megszólalt, hogy kezdjem újra a rítus átadását. „ Ne hozd nekem ide ezt a káoszt!”- mondta olyan határozottan, hogy azonnal a beavatott fülébe súgtam: újrakezdem a rítust. Újra teret teremtettem, ráhangolódtam a rítus energiájára, és amikor átadtam, – ezúttal minden csakrába- , éreztem, hogy megtörtént a gyógyulás, káosz helyett rend és harmónia születetett. A megosztó körben kiderült, hogy ez egyszer már megtörtént a rítust megkapó hölggyel egy másik energiával való munka során. Csodálatos érzés volt elfogadni az intuícióm iránymutatását.

szabdzsiA másik hétvégi élményem szintén a Munay- Ki energiának köszönhető. Vasárnap vendégeket vártunk. Főztem indiai zöldséglevest, zöldségszabdzsit, hozzá jázminrizst és jó erős paradicsomcsatnit. Először készítettem ghít, ami tisztított vaj, és az ételeket ezen a tisztított vaj alapon főztem meg. Szerettem volna, ha nagyon finomra sikerül az ebéd, ezért a Munay- Ki egyik rítusán ihletődve felnyúltam a Forrásba, onnan hoztam le energiát, és ezt helyeztem bele az ételekbe. Az ebéd nagyon ízletes lett, tiszta energiát sugárzott. Meg is kaptam kérdésként, hogy mit csináltam, amitől ilyen finomak lettek a fogások. Hallgattam ismét az intuíciómra, ami mindig szép tapasztalásokhoz juttat.

Az intuíció bármikor fejleszthető. Nagyon fiatalon, és nagyon idősen is dönthetünk úgy, hogy behívjuk a magasabb tudatosságunkat, és ezentúl az iránymutatása alapján éljük az életünket. A csodák pedig megérkeznek a hétköznapi életünkbe, és a nagy, szív által diktált álmaink is valósággá válnak. Én ezt élem. Ha nehézségem támad az úton, az csak abból származik, hogy a személyiségem ideig- óráig ellenáll a fejlődésnek. Majd megadja magát, a történések átfordulnak, nehézségből könnyedség, régi mintákból új tapasztalások, és tágasság születik.

A következő programokkal várlak, ha rendet szeretnél tenni az életedben, szeretnél az intuíciód alapján élni, és a csodákkal kapcsolódni:

jó kapcsolat az anyávalA kapcsolatok gyógyulását, és a párkapcsolati boldogságot tapasztalhatod meg, ha rendezed az Édesanyádhoz fűződő érzelmeidet, és megérkezel a megbocsátáshoz. Ezzel mindkettőtök élete könnyebbé, és boldogabbá válik, és a gyermekeid éketét és pozitívan befolyásolhatod. Ma, szeptember 9-én éjfélig jelentkezhetsz még a Kiteljesedés 2.0 webkurzusra. Szeptember 11-én indulunk. Olvass tovább a kurzusról itt!

Ha őszintébben szeretnél élni, ki szeretnéd fejezni, meg szeretnéd csakra teljes valósítani önmagadat, szabadon szeretnéd megélni a benned lévő kreativitást, vagy meg szeretnéd gyógyítani a torokcsakrához tartozó szerveidet ( légzőszervek, tüdő) akkor várunk szeretettel az Egy nap önMAGadért- Torokcsakra napon. Szeptember 15-ig két kedvezmény is vár. Olvass tovább itt!

Munay Ki- hírlevébeA következő Munay- Ki egy napos energiaátadás, és a három napos oktatói képzés is októberben elérhető. Utána valószínűleg csak decemberben lesz képzés. Olvass tovább az időpontokról, és ez elérhető kedvezményről itt!

Szeretettel,

 

Arató Mónika 

Send this to a friend