Bizonyára tapasztaltad, hogy a dolgok akkor mennek jól, mikor ég benned a belső tűz, hajt a lelkesedésed, mert ilyenkor az életenergia szabadon áramlik benned, és a dolgaidra is jó hatással van. Mostanában viszont olyan napok követik egymást, hogy a belső tüzet igencsak táplálni kell, hogy a parázs megmaradjon, és mindig lángra tudjon kapni, mikor az éltető melegre szükséged van, vagy táplálni szeretnél vele másokat.

Hogyan tarthatod életben a belső tüzet?

  • Meditálj sokat, és lélegezz! Bármikor érzed úgy, hogy az energiaszinted leesik, csak vonulj vissza egy pár percre, vegyél mély lélegzeteket, és tartsd a figyelmed a légzéseden. Ez a gyakorlat azonnal segít! Megnyugszol általa, és tapasztalni fogod, hogy ahogy az életben is a levegő táplálja a tüzet, úgy találsz vissza saját belső tüzedhez a lélegzet által.
  • Vedd körül magad pozitív energiával. Olvass, nézz olyan filmeket, amelyek simogatják a lelked, mozogj, sétálj, foglalkozz a kedvenc időtöltéseddel, és a figyelmedet olyan dolgokon tartsd, amelyek jóérzéseket keltenek benned.
  • Tartsd szem előtt a céljaidat, az irányt tudatosítsd újra és újra.

Ami az ünnepek alatt történt a hófúvásban, ahogyan az emberek támogatták egymást, és sokan indultak el a hidegben rekedt embertársaiknak segíteni, az egy ilyen belső tüzet tápláló történet. Meg is erősítette bennem azt a szándékot, ami körülbelül másfél hónapja fogalmazódott meg bennem, és utána a gyógyító kurzus hallgatóival is sokat beszélgettünk róla. Arról van szó, hogy néha tényleg nagyon nehéz ebben az országban élve égve tartani a belső tüzet. Néha tényleg lehet olyan érzésünk, hogy itt minden az ellen van, hogy egy ember, egy család szabadon és boldogan éljen. Pedig olyan gyönyörű ország a miénk, és rengeteg nyitott szívű, egyre tudatosabban gondolkodó ember él benne. Őket szeretnénk egybe hívni, hogy meditáljunk együtt.

A meditáció témája, maggondolata a következő:

„Köszönjük, hogy ebben a szép országban élhetünk, boldogan, szabadon, egészségben és bőségben. Köszönjük, hogy megvalósíthatjuk lelkünk szándékait, és ehhez támogató környezetre találunk itthon, Magyarországon. Köszönjük, hogy az emberek segítik és támogatják egymást, és hogy harmóniát tapasztalunk belül és kívül is.”

A meditáció időpontja: április 9, délután 16.30.

Mi, a gyógyító kurzus hallgatóival pontosan ebben az időpontban kezdünk el meditálni a fenti mag- gondolatokkal. Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, akkor akár egyedül vagy, akár csoportban, nincs más dolgod, csak ott ahol éppen vagy, gyújts egy gyertyát, kapcsolódj össze velünk lélekben, idézd fel a fenti szándékot, és legalább 20 percen keresztül erre fókuszálj. A fenti maggondolatokat elmondhatod egyes szám első személyben is, ha úgy megfelelőbb számodra. 

Ha szeretnél velünk együtt meditálni, írj egy e-mailt hogy tudjuk, hogy velünk vagy ( a tárgysorba írd be: Meditáció- Április 9), de ha nem írsz, akkor is várjuk csatlakozásodat. Utána pedig szívesen vesszük a visszajelzésedet arról, hogy mit tapasztaltál a meditációban. Mindkét esetben ide írj: info@simratyogaworld.com

Március 23- án szombaton személyesen is találkozhatunk Jászberényben, ahol délután 15 órától 18 óráig előadást tartok. Itt találod a programot és a többi információt is.

 A programról tovább informálódhatsz, ha ide kattintasz!

Az áprilisi energiákat megtapasztalva még inkább oda figyelhetsz a belső tűzre, mindarra, ami előtted áll, amit meg szeretnél tapasztalni ebben az évben. Fontos, hogy időnként fordíts időt magadra, ne hagyd, hogy a mindennapi teendők elsodorjanak. Töltekezz és tisztítsd magad. Szeretettel várunk a következő csakra programon is.

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A SZAKRÁLIS CSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozása

A szakrális vagy szexcsakra testünk energiarendszerének egy nagyon fontos pontja. Mindegyik az, de a szakrális csakra tisztítása, felszabadítása és energiával való feltöltése kiemelt jelentőségű, hiszen évszázadokig ehhez a csakrához és a szexualitáshoz rengeteg bűntudat, szégyen és megvetés tapadt. A csakrák a tudatosság kapui, és a szexcsakra nemcsak a harmonikus szexuális életért, hanem a teremtőerőért, kreativitásért, és az életerőért is felelős.

A csakrák közül a párja a torokcsakra, mivel közvetlenül hatnak egymás működésére. A csakra gyógyítása és harmonizálása által tehát visszanyerhetjük élet-és teremtőerőnket, szexuális kisugárzásunkat, és mélyebb (szentségesebb) szinten élhetjük meg az intimitást, a szerelmet. Ugyanakkor nyíltabban, őszintébben, és bátrabban képviselhetjük véleményünket az élet bármely területén. Bölcsebben leszünk képesek kijelölni a határainkat, és képviselni azokat. Fizikai szinten a csakra tisztítása pedig maga után vonja a teljes szaporító szervrendszer gyógyulását, segíti az utódok nemzését és fogadását.

Április 21-én, vasárnap találkozunk egy napra, 10 és 18 óra között, amelyen a szakrális csakrára összpontosítva:

  • tudatosítjuk a csakra energiáját, a hozzá tartozó szerveket, és életterületeket
  • feltárjuk a csakra torzulásait
  • kitisztítjuk és meggyógyítjuk a szexcsakrát
  • egy energiaátadó rítus segítségével feltöltjük energiával
  • a harmonizált csakra működését összehangoljuk a többi csakrával
  • meditációban befogadjuk a meggyógyított csakra működéséhez szükséges új képességeket
  • örömmozgást végzünk, melyben megtapasztaljuk a csakra magasabb rezgésszintű érzetét és működését
  • egy szer-tartásban tudatosítjuk és behívjuk a vágyainkat a szexcsakrához tartozó életterületeken

A Szakrális vagy szexcsakra nap hatására a csakrád állapota harmonizálódik, így képes leszel nagyobb teremtőerővel, felszabadultan, bátran létezni és élvezni az életet. Párokat, szerelmeseket együtt is nagy szeretettel várunk.

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Ha jelentkezésed a szakrális csakra napra március 27-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor 12 500 Ft helyett 9 200 Ft-ért lehetsz köztünk.

Ha a tisztulást az alapoktól szeretnéd kezdeni, akkor még csatlakozhatsz a március 24-i gyökércsakra programhoz is. Erről itt olvashatsz tovább!

A hét csakraprogramra bérletet is válhatsz március 19-ig 62 300 Ft- ért, így nemcsak a helyedet biztosítod, hanem egy napi program 12 500 Ft helyett minden alkalommal csak 8 900 Ft. Erről itt olvashatsz bővebben!

Korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: szakrális csakra – 2013. április 21.

E-mailben visszaigazoljuk számodra az összes tudnivalót.

 

Szeretettel várlak minden programon személyesen, vagy az éteren keresztül,

 

Arató Mónika

Send this to a friend