Édes vágyak, ha beteljesültök, az maga a Mennyország. Szombaton este a Magnet házban volt egy mantrakoncertünk a Mahabandha egTeliholdyüttessel, amelyet néhány kundalini jóga tanártársammal hoztunk létre, és ez volt harmadik fellépésünk. Fantasztikus élmény volt nekünk, és a közönség is nagyon jól érezte magát. Mantrákat énekeltünk, meditáltunk, gyógyítottunk, játszottunk és táncoltunk három órában, tizenegy fantasztikus mantrával. Végig nagyon jól éreztem magam, de körülbelül az idő felénél éreztem azt a mindent elsöprő, extatikus örömöt, ami teljes felszabadultsággal, és Flow-élménnyel járt. A Flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől energiával töltődik fel, teljesen átadja magát a folyamatnak, és ebben örömét leli. Hívhatnánk pusztán jelenlétnek, de a Flow-élményhez hozzátartozik az is, hogy aki megtapasztalja, az tesz valamit, ami neki, és másoknak is örömet ad. Fontos eleme az, hogy a Flow-élményhez kapcsolódó tevékenységgel hozzájárulások vagyunk mások életéhez.

Miért írom ezt éppen a vágyak kapcsán? Mert emlékszem, hogy 2011 nyarán néhány barátnőmmel tartottunk egy „vágymesélős” estét, ha jól emlékszem éppen Teliholdkor. Ezen az estén a Telihold erejét segítségül hívva elmeséltük a vágyott életünket, mintha már úgy lenne. Én akkor a vágyaim között valóságként átélve meséltem el egy mantra zenekar létrejöttét, és működését, amelyben részt veszek. Szombat este, és azóta is folyamatosan pedig a hálát élem, szintén Teliholdhoz közel, hogy ez a vágyam megvalósult.

Az idei év numerológiája, és a hatos szám energiája miatt (2015 utolsó két számjegyét összeadva, 6-ot kapunk) különösen fontos, hogy időnként újra átgondoljuk a vágyainkat, megnézzük mi valósult meg belőle, és ami még várat magára, ott szükség van-e finomhangolásra. A tantrikus numerológia, ami a kundalini jóga hagyományához tartozik, igazi kincs annak, aki teljes életet szeretne. Azon kívül, hogy numerológiailag minden évnek, és minden hónapnak van egy rezgése, öt számmal dolgozik, amit a saját életünk kiteljesítéséhez érdemes ismernünk. Az első a lélekszám (a születési nap száma, ha például 5-én születtél, akkor öt), ami az önmagunkkal, a valódi énünkkel való belső kapcsolatunkat jelöli. Ez a kulcs ahhoz, hogy a teremtőerődet és mélységedet éld. Ez egy teszt szám abban az értelemben, hogy ahhoz, hogy a valódi énedet érzékeld, és azt éld, azért tenned kell.

A második szám a karma szám. Ez a születési hónap száma, és szintén egy teszt szám, a külvilággal, és másokkal való kapcsolatunkat jelöli. Ez a szám adja meg, hogy min kell áttörnöd, annak érdekében, hogy boldog légy.

A harmadik szám jelöli Istentől kapott ajándékodat, amiért semmit nem kell tenned, mert már a tiéd. Akkor tudod felismerni, elfogadni, és használni, ha összekapcsolódsz a lelkeddel.

A negyedik szám a végzet szám. Ez a szám a születési éved utolsó két számjegyéből kalkulálható. Azt a képességet jelöli, amiben mesterré váltál azáltal, hogy már számtalan életedben dolgoztál ezen a képességeden a saját erőfeszítéseden keresztül. Lehet, hogy te nem tudod magadról, de mindenben megmutatkozik, amit teszel, és megmutatja, hogy mások hogy látnak téged.

Az ötödik szám az ösvényszám. Ez a szám a kulcsa annak, hogy teljes életet élj, azáltal. hogy megérted ki vagy, miért vagy itt a Föld bolygón éppen most. Annak érdekében, hogy teljesnek, és boldognak érezd magad, a mindennapi életedben meg kell jelennie annak a minőségnek, ami az ösvény számodhoz tartozik, különben mindig azt fogod érezni, hogy valami hiányzik az életedből.

Ha ezeket a számokat ismered, és tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb, és boldogan éld az életedet, akkor valóban megvannak az eszközeid, hogy olyan életet élj, amit szeretnél. Már csak te, és a tetteid kellenek.

Az egyéni kundalini jóga terápiás foglalkozáson

éppen ezt a tudást, és eszközöket adom át neked.

kundalini jóga terápia

Ez egy négyszemközi találkozást jelent, melynek során a numerológiai képletedből, vagyis a születési dátumodból kiindulva megismerheted az öt számot, és a hozzájuk tartozó minőségeket, amelyek megadják az életed kereteit, lehetőségeit és feladatait. Megtudod, hogy mi a lélek által megjelent teszt az életedben, és hogyan mehetsz át rajta sikeresen. Megtudod, hogy mi a kihívás és a megoldás a külvilággal, és más emberekkel való kapcsolataidban. Megismerheted, hogy milyen ajándékot kaptál az utadhoz, milyen látnak téged mások, és hogy milyen ösvényt kell bejárnod, hogy teljesnek, és sikeresnek érezd az életedet. Ezek alapján választok neked jóga kriját, és meditációt, amelyek abban segítenek, hogy át tudj menni a teszten, amit az első két számod jelenít meg. Ezeket együtt gyakoroljuk, és megkapod a feladatok leírását is, hogy otthon is tudj gyakorolni.

A találkozás körülbelül 2- 2,5 órát vesz igénybe.

Májusban a következő szabad időpontok vannak:

Május 27. szerda 10 óra- foglalt

Május 28. csütörtök 10 óra- foglalt

Május 29. péntek 10 óra

Ha érdeklődni vagy jelentkezni szeretnél, kérlek, jelezd itt, a tárgysorba írd be, kérlek: jógaterápia

A tobozmirigy, vagyis a lélek tartózkodási helye nem működik, ha a Tizedik kapu a fejtetőn zárva van. Ha viszont a tobozmirigy kiválasztása megindul a kundalini hőjének felszabadulása által, az agyalapi mirigy radarként működik, és megóvja az elmét a negativitástól.

A legmagasabb szintű elérhető elmeállapotot anahatnak hívjuk, mely a Végtelen meg nem szólaltatott hangja vagy rezgése. Intuíciót, belső erőt és a teljes nyitottság képességét hozza el, hogy azt tegyük, amit kell, a Létezés teljességének egyedi részeként.

Az intuíció fejleszthető. Akkor erős, ha a kundalini jógában megnevezett tíz test közül, amivel rendelkezünk, a hatodik test, a Fényív állandó, tiszta és kiegyensúlyozott állapotban van.

A Fényív vagy glória a kivetített sugárzásod. Képessé tesz az összpontosításra, a meditációra. A Fényív, mely az agyalapi mirigyhez kapcsolódik, szabályozza az idegrendszert és a mirigyek egyensúlyát, ezzel védi a szívközpontot.

A fényívet a hatodik csakrán keresztül fejleszthetjük. A csakra intuícióját használhatod önvalód védelmére, hogy képes legyél az élet stresszhelyzeteivel foglalkozni anélkül, hogy lezárnád a szíved. A hatodik test kivetítő ereje segít kinyilvánítani az életben, amit akarsz.

A május 26-tól induló

Az intuíció fejlesztése” kundalini jóga nyitott csoportban

intuíció

a kundalini energia emeléséért és fenntartásáért teszünk, megerősítjük a harmadik szem csakra, az agyalapi mirigy, és a tobozmirigy működését, és ezzel az intuíciónkat.

A csoportról itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is!

Júniusban tovább álmodhatjuk mindazt, amit teremteni kívánunk erre az évre. Május 12-ig tudsz kedvezményesen jelentkezni a

Varázslatos Nyár meditációs estre

varázslatos nyár

amelyen közösen hálát adunk a mögöttünk álló hónapokért, megnézzük, hol tartunk eddig a pontig a teremtésünkben, és ráfókuszálunk a nyári vágyainkra.

Az est időpontja: június 20. szombat 16-20 óráig

Tudj meg többet a programról, és jelentkezz itt!

És ha már vágyak! Utolsó lehetőség: ha május 5-én jelentkezel a Lélektárs behívó online kurzusra, akkor még részt vehetsz. Május 8-án indulunk. A május 5-e után érkezett jelentkezéseket már nem tudjuk fogadni!

Olvass a kurzusról tovább itt!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/Arató Mónika

 

Send this to a friend