fold-anya-keretbenKészülök az Everness fesztiválra, ahol a MOTHER – Jövő az emberiségnek keretében fogunk hajnali kundalini jóga gyakorlást, és előadást tartani. Évek óta foglalkozom tudatosan az Anya energiájával. Egyrészt önmagammal kapcsolatban, hiszen egy 25 és egy 4 éves leány édesanyja vagyok. A nagyobbik lányom révén pedig már egy kisfiú nagymamája is. Az Istennő papnőjeként is nagyon fontos a vezettetés, amit így kapok.

Másrészt az Édesanyám kapcsán, akivel mindig nagyon jó érzelmi, és fizikai kapcsolatom volt. Szellemi síkon is tudunk kapcsolódni, bár amivel foglalkozom, ahhoz ő nem mindig tud hozzászólni, erről nehezebb vele beszélgetni. Nagyon erős az intuíciónk egymás irányába. Mikor hiányozni kezd, hisz távol lakik tőlem, azonnal megérzi, felhív és invitál, hogy menjek el hozzá. Vagy csak ráérez, hogy támogatásra van szükségem, is segítő energiákat küld. Hálás vagyok neki az életemért, mindazért, amit tőle örököltem a személyiségemben, és a példáért, amit mutat az életével.

Az Édesanyám nagyon önfeláldozó anya volt mindig. Rengeteg energiát tudott adni magából, néha úgy is, hogy az már őt fizikailag vagy lelkileg megterhelte. Nem volt tekintettel önmagára, ezért több súlyos műtéten is átesett. Mégis úgy látom, hogy szép az útja, és az élete. Szolgálattal teli, szép élet. Most, idős napjaira pedig már önmagával kapcsolatban is odafigyelőbb, elfogadóbb. Néhány nappal ezelőtt beszéltünk telefonon, és elmesélte, hogy sétál, biciklizik, jobban odafigyel az erőnlétére. A mai napig kozmetikusként szépíti a hölgyeket, de mostantól fele annyit fog dolgozni. Megtanult nemet mondani, még nekem is 🙂 , és egyre felszabadultabb, örömtelibb. Párhuzamosan bennem is ez történik, bár nem attól, hogy leteszem a feladataim, hiszen épp átalakulóban van mindaz, amivel foglalkozom.

Szívem nagy vágya, hogy a tenyeremen hordozhassam az Édesanyámat, mindent meg tudjak neki adni, amire szüksége van, leginkább a pihenés, és kényeztetés lehetőségét. Amíg ez nem történik olyan szinten, ahogy szeretném, addig is dolgozok magamon, a nőiességemen, az anyai energiáimon, és a megbocsátáson, hogy ezzel is elősegítsem a vágyam megvalósulását. Ez a legtöbb egyébként, ami másokért, és a világért is tehetek.

Most újra nagyon akítvnak érzem ezt a témát másokban is, ezért az Édesanyánknak és önmagunknak való megbocsátás jegyében hamarosan újra indul a Kiteljesedés 2.0 webkurzus!

Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a kihívások a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

A jó hír az, hogy ezeket a dolgokat rendezni lehet, még akkor is, ha most haragban vagytok, vagy nem tartjátok a kapcsolatot, és akkor is, ha ők már nincsenek ebben a dimenzióban. Ha úgy gondolod, hogy ez nehéz és terhes a számodra, akkor van egy jó hírem. Az új tudatosság azt jelenti, hogy megváltozott bennünk, emberekben valami. Közelebb kerültünk a Teremtő észleléséhez önmagunkban, így lehetőségünk van kevesebb erőfeszítéssel, könnyedebben helyreigazítani olyan energiákat, amelyek gátolnak, és azt az életet teremteni, amit valóban szeretnénk. Ezért, ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már rengeteget foglalkoztál, és alig változott valami, akkor is arra biztatlak, ne add fel, változtass szabad akaratodon keresztül a jelenlegi helyzeten.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

anya-lanya

 A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2016. október 30– án indul, Újholdkor indul!

Olvass a programról többet, és a most elérhető közel 50%-os kedvezményes részvétel lehetőségéről itt, és jelentkezz!

 

 

Send this to a friend