Készülünk a Mária Magdolna elvonulásra, és együtt utazom Jézus és Mária Magdolna történetével. Átérzem azt, ami kettejükkel történt, ahogy a zsidó és római politikai érdekek elválasztották őket egymástól.

A  mai világban is vannak hasonló történetek, és a sötét oldal néha fényesnek látszó „hipnotizőrök” formájában jelenik meg. A fény sok sötét erőt is vonz, hiszen a sötét oldal csak tiszta energia elszívásával maradhat életben, mint a Harry Potterben, mikor egyszarvú vére kell mindehhez. Itt nem keresztre feszítéssel harcolnak már, csak átvitt értelemben. Keresztút elé állítanak.

A keresztre feszítés benned zajlik, megkísértés formájában.  Valamivel elkábítanak, valótlanságokat állítanak valakiről, akit szeretsz, zavart keltenek. Valamit beígérnek, vakká tesznek a saját észlelésedre. Ez ideig- óráig működik csak, ha éber a szíved. Egy idő után a szíved elkezd emlékezni. Derengeni kezd valami a szeretetről. A saját valós érzelmeidről. A fényről. Ezen a ponton a bátorságra van szükséged, hogy lépj. Hogy eltépd az összes szálat, ami a sötét oldallal összeköt.

Bátorságra van szükséged, hogy ne érezhessék azt, hogy félsz. A lényeg hogy szeress, bármi történik is, mert a szeretettel nem tudnak mit kezdeni. Bátorság kell, hogy önmagad merj lenni.

És ha ügyes vagy, akkor a sötét oldallal való találkozás azt hozza elő, hogy valóban önmagad leszel, mert rádöbbensz a fényedre. Ráismersz arra, hogy felesleges velük harcolni. A legjobb eszköz az elfogadás, és a szeretet. Felismered, hogy ezek az értékek hogyan varázsolják át a világot. És hálás tudsz lenni, mert a saját fényed nem ismerhetted volna fel a sötét oldal nélkül. Nem kell sehova menned, nem kell senkit megkérdezned, mert az igazság benned van. Mindig is szívedben volt, és mindig is ott lesz.

Neked mit üzen Jézus és Mária  Magdolna története? Te hol kívánsz megegyezni, alkudozni, bizniszelni a sötét oldallal? Te mihez adod a neved? Ébredj fel!

Erre tanít Jézus és Mária Magdaléna története. Többek közt erre fogunk emlékezni a dél- franciaországi Magdaléna Vérvonal Szakrális Zarándoklaton szeptemberben.

 

„ A gonoszság tőled nagymértékben távol állott. Isten Atyám hozzám vezérelt kegyelemre, mikor hozzám érkeztél a kis fioláiddal, hogy bekenjed drága balzsamoddal a lábam, én nem engedtem. A könnyeiddel áztattad meg, és a hajaddal szárítottad meg kedvesem. Tudtam azt, hogy végtelen tisztasággal él a te lelked mélye. A megszállástól megszabadulva a lelked olyan nagy szeretet adott nekem, melyet a földi ember nagyon kevese tud kiadni önmagából, és ez a szeretet kísérte tovább egész életedet. Engem, és a gyermekeinket.”

részlet a Jézus apa és férj volt című könyvből.

 

 

Send this to a friend