A meditáció elsajátítása betekintést nyújt a jövőbe.

A gyakorlás megkezdése előtt hangolj be a két kezdő mantrával! Ez nagyon fontos, hogy védve legyél!

Ha nem ismered a behangolást, itt velem gyakorolhatod!

A Bij mantra vagy Mag mantra (Sa Ta Na Ma) segít, hogy összekapcsolódj a sorsoddal- a beteljesedett élettel, amelyet élni szeretnél, és ami jelzi az élet körforgását. A meditáció elsajátításának eredményeként tudatossá válsz a gondolataidra és a szavaidra. A szavaidnak ereje lesz, hogy mélyen áthatoljanak. A szavaid inspirálni fognak és mindig megmutatják az adott szituáció igazságtartalmát.

A tipikus kezdő idő: 31 perc. A minimum és kompromisszumos gyakorlási idő 15 perc. Ha szeretnél a mestere lenni, gyakorold 1,5 órán keresztül egy ülésben. A három órás gyakorlásról egy ülésre az mondják, hogy megnyitja a pszichikus képességeket.

Teliholdkor gyakorolva a tudatalatti elmére gyakorolt hatása teljes. Míg a legtöbb meditáció hosszú ideig tartó gyakorlást igényel, hogy elsajátítsuk, addig ennek a meditációnak egy vagy több ülésben is a mesterévé válhatunk. Koncentrálj tökéletes odaadással, ez a kulcs!

Póz: Ülj könnyű törökülésben, vagy ülj le egy székre egyenes gerinccel, és tedd a talpakat a földre. A felső és alsó fogsorodat érintsd össze úgy, hogy egy vonalban legyenek. Ehhez lehet, hogy az alsó állkapcsodat előrébb kell mozdítanod. A nyelved hegye gyengéden érintse a szájpadlás legfelső részét, ez automatikusan is megtörténhet kb. 1 perc gyakorlás után.

Szemfókusz: orrhegy fókusz, 1/10-re nyitott a szemmel

Légzés: hosszú, mély

Mudra: Kezeket tedd a térdedre tenyérrel felfelé ( a kép nem tökéletes:) ) Gyan mudrába (hüvelyk és mutatóujj összeér), a többi ujjad egyenes legyen.

Időtartam: minimális ajánlott ideje e meditációnak a 15 perc, amit felnövelhetsz 31 percig. Ha a mesterévé akarsz válni, akkor gyakorold 1,5 vagy 3 órán át.

Mantra:
Mentálisan projektáld a 3. szemeden át kifelé a Sa Ta Na Ma mantrát

Sa- születés
Ta- élet
Na – halál
Ma – újjászületés

Koncentrálj a benned megszülető békére és harmóniára, és az erőteljes kivetítésre.

Ez a meditáció ajánlott, ha fejleszteni szeretnéd a Fényívedet.

Befejezés: Mikor befejezed a meditációt, pihenj és küldj egy áldást a békéért.

Majd zárd le 3 Sat Nam zengetésével a gyakorlást! 

(Forrás)

Send this to a friend